Gårdskullavägen 3F

Bilder

  • Såld!

Gårdskullavägen 3F , , Kungsbacka

Välkomna till denna bostadsrätt om två rum och kök fördelade över 54 väldisponerade kvadratmetrar, belägen i lika populära som centrala Gårdskulla. Genom sitt höga läge högst upp i huset får ni chansen att på ett ostört sätt avnjuta en bra bok eller ett glas i solen på bostadens balkong. Utöver en välskött lägenhet finner ni även här en lika välskött förening och område där innergårdens grönskande ytor erbjuder både grillplats och goda sällskapsytor för det varmare sommardagarna. Med raska steg tar ni er till Kungsbacka station på 5 minuter där ni med fördel tar tåget till så väl Göteborg som ner mot Köpenhamn, eller hoppar på en av de många bussarna som transporterar er till resterande delar av kommunen. Tar ni klivet förbi Kungsbacka station når ni både Kungsmässan och Kungsbacka innerstad där ni sammanlagt kan ta del av över hundra butiker, restauranger, caféer och aktiviteter. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

52,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 309 kr inkl. värme, VA & kabel TV via ComHem(basutbud 12 kanaler)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
35
Byggår:
1958
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52,5 kvm

Rumsbeskrivning

Stig in i denna charmiga tvårummare!
I entrén möts ni av en hall där vitt tak och vita väggar varvas med ett slitstarkt klinkergolv. Här behöver ni inte vara rädda för att repa golvet med grusiga höstskor. Till både vänster och höger finner ni plats för avhängning- och avställning av ytterkläder och skor.
Går ni klockans varv kommer ni först till badrummet. Här går både väggar och detaljer i vitt, och kontrasteras mot gråskaligt klinkergolv. I detta badrum får ni ett inkaklat badkar, wc, handfat med kommod och badrumsspegel.
Vidare i lägenheten når ni det stilfulla sovrummet. Här går väggarna i grå nyans och matchas med ljusare golv, vilket skapar en härlig balans. Ytan i rummet erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och fåtölj. För klädesförvaring finner ni en stilig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Med fönstrets hjälp får ni både ett behagligt och naturligt ljusinsläpp till detta rum.
Intill sovrummet ligger köket, husets hjärta. Med dess goda bänkytor kan ni laga mat eller göra i ordning frukosten tillsammans utan att behöva trängas, samtidigt som ni får plats med samtliga köksredskap i de många skåpen och lådorna. Här varvas ljusare kakel över den mörkare bänkytan med rostfria detaljer och vitvaror. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, mikrovågsugn, köksfläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Intill fönstret finns en given matplats för matbord med fyra stolar. Det ljusare golvet tar er sedan vidare till lägenhetens sällskapsyta.
Det rymliga vardagsrummet ger plats åt så väl soffa, soffbord och mediavägg som matbord med fyra stolar för de lite mer romantiska middagarna eller de trevligare tillställningarna med släkt och vänner. De vita väggarna övergår i mörkare golv som sedermera tar er ut till balkongen i sydväst läge. Här njuter ni av solen från eftermiddag fram till solnedgång i ostört läge högst upp i huset, samtidigt som ni kan blicka ut över innergårdens spring och lek.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 309 kr inkl. värme, VA & kabel TV via ComHem(basutbud 12 kanaler)

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,69093%

Andel av årsavgiften

0,69%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Store Lyckor 1

Övriga byggnader

Förråd, tvättstuga, miljörum samt garageplats genom separat kö.

Förening

Namn

Brf Store Lyckor

Om föreningen

Föreningen Brf Store Lyckor består av 129 lägenheter med adresserna Gårdskullavägen 1-3, Korsgatan 14 och 16 samt Östra Långgatan 16. Dessutom finns 10 lokaler varav 3 lokaler med bostadsrätt. Det finns 60 parkeringsplatser och 26 garage samt 7 mc-platser. Till fordonsplatser är det separat kö. Parkeringsplats kostar 150 kr/månad.
Entréporten låses mellan 21:00-06:00.

Renovering:
Under hösten 2009 upprättade man en ny underhållsplan. Takrenovering klar 2009. När det gäller stambyte har man renoverat köksstammarna i olika omgångar, de färdigställdes under 2006.
Större underhållsarbeten utförda 2012 så som vindsisolering samt injustering av värmesystemet.
Renovering av källarfönster, lokaler nya fönster och entrédörr utfört 2014.
Balkongrenovering och fasadrenovering har utförts 2015/2016.
Spolning och relining av badrumsstammar, förnyelse av dagvatten ledning Östra Långgatan, reparation av skorstenar Korsgatan 16, relining av spillvattenledningar i källarplan. Samtliga utförda under 2017.
Relining av avloppsstammar gjorda under 2018.

Planerat underhåll/renoveringar:
Stambyte av varm- och vattenledningar, kontroll av ventilationskanaler, översyn av grönytor, renovering av källargångar och trapphus,
Utöver detta planeras att undersöka möjligheterna till att göra om lokaler till lägenheter, samt förbättra inomhusmiljön genom att få ner radonvärdena.

Gemensamma utrymmen
Tvättstugor med torkrum, miljörum och cykelförråd. På den gemensamma innergården finns grönområde, lekplats för barnen och grillplats. Föreningen har kabel-TV via ComHem.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar för 2019.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Gårdskulla karaktäriseras av sina grönskande omgivningar och blandade bebyggelse. Från Gårdskulla har du promenadavstånd in till de centrala delarna av Kungsbacka. Närhet finns även till sjukhus, apotek, lekplats och pizzeria. Det centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

Närservice

Från centrala Kungsbacka har du gångavstånd till allt. Här finns över 100 butiker på bekvämt promenadavstånd.

Parkering

För området gäller boendeparkering vilket man kan ansöka om hos kommunen. Centrala Kungsbacka har dessutom gott om parkeringsplatser där man antingen parkerar gratis med P-skiva eller från två kronor per timme. Föreningen har 26 garage (450kr/mån) och 60 parkeringsplatser(150kr/mån) i egen regi.

Karta

Hör av dig till Gustav Westergren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad