Kyrkobolsvägen 77

Bilder

  • Såld!

Kyrkobolsvägen 77 , Anneberg/Älvsåker , Kungsbacka

Ett fint tillfälle för er som vill hitta hem till Anneberg. Generöst tilltagen villa med centralt och samtidigt lugnt läge i populära Anneberg. Både skolan och pendeltåget ligger på lagom avstånd. Här har 190 välplanerade kvm fördelats på 1,5 plan, förhöjt väggliv ger fin rymd på övre plan. Två helkaklade badrum. Idag finns fyra sovrum, vilket kan bli fler, tack vare en bra planlösning. Vacker trädgård med plats för både lek och rekreation. Den härliga altanen i vinkel har plats för både mat- och loungegrupp. Garage med förråd och bilplatser intill. Välkomna att kontakta mäklare för mer info.

190 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
190 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 099 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
2 830 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

190 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomna hem! Den inbjudande hallen är ljus och rymlig med en stor skjutdörrsgarderob i spegelglas för förvaring av ytterkläder, skor och skolväskor. Ett ljust vackert klinkergolv är både snyggt och funktionellt.

Kök

Husets hjärta, det stora och trivsamma familjeköket är inrett med vita spegelluckor från Ballingslöv. Det öppna och rymliga intrycket förstärks ytterligare tack vare avsaknaden av överskåp. Här finns gott om svängrum för att förbereda allt från de spontana middagsbjudningarna till de välplanerade högtidsmenyerna. De väl tilltagna arbetsytorna gör det roligt att laga mat tillsammans. Utrustningen består av spishäll, ugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys från Husqvarna. Fläkt från Electrolux samt helintegrerad diskmaskin från Whirlpool. Allt från 2006 utom diskmaskinen som är från 2014.

Vardagsrum

Vardagsrummet och matsalen förenas i en öppen planlösning. Detta resulterar i en mycket generöst tilltagen sällskapsyta där festligheterna kan fortsätta vid salongsbordet medan minstingen ägnar sig åt leksakerna i vardagsrummet - fortfarande under god uppsikt. Pricken över i:et blir den sprakande eldstaden samt de fantastiska ljusinsläppen som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Detta är är hemmet alla kommer att vilja fira jul tillsammans i. Från vardagsrummet och matsalen har ni två utgångar, vilka leder till varsin sida av altanen. Altanen sträcker ut sig över gaveln och gör att ni njuter av solen från både söder och väster.

Allrum

Vidare interiört kompletteras de sociala ytorna med ett allrum. Detta ligger på övre plan och blir därmed perfekt som ett privatare alternativ till det representativa entréplanet - perfekt för filmkvällar och seriemaraton! Denna härliga yta gör också att hela övre plan kan fungera som den yngre generationens egen våning, man behöver i varje fall inte alltid förhandla om fjärrkontrollen...

Sovrum 1-4

Villan erbjuder idag hela fyra sovrum i bra storlek. Sovrum 1, föräldrasovrummet är beläget på entréplan, medan de övriga tre väntar en trappa upp. Sovrummet på entréplanet har privat utgång till en egen altan trädgårdssidan samt är utrustat med tre garderober. Två av sovrummen på övre plan har varsin klädkammare intill. Ett sovrum på övre plan har heltäckningsmatta som lagts över parketten, denna är inte limmad och kan enkelt tas bort om man så vill. För den lite större familjen finns det möjlighet att göra ytterligare ett sovrum genom att göra om en del av allrummet. Då får man ytterligare ett sovrum samtidigt som man har kvar ett mindre allrum.

Badrum 1 och 2

Med helkaklade badrum på båda våningsplanen ges hög vardagskomfort utan spring i trappan om mornarna. Båda badrummen är rymliga och mycket smakfullt inredda. Naturliga ljusinsläpp ges via takfönster respektive fönster. Badrum 1 har badkar från Svenska badrumsinredningar 2018, toalett från IFÖ 2006 och tvättställ från Vedum 2006. Vattenburen golvvärme. Badrum 2 har toalett från IFÖ, tvättställ från IKEA och en 100x100 dusch med vikväggar. Elgolvvärme.

Tvättrum

Tvättdagarna blir en enkel match i tvättstugan med hjälp av tvättmaskin från Whirpool 2015, torktumlare Husqvarna 2006, tvättställ, fast bänkinstallation samt arbetsyta. Tvättstugan nås även exteriört via groventré, superbra för den som varit på joggingrunda i de fina omgivningarna eller helt enkelt bara som vardagsentré när man varit ute i ur och skur.

Välkomna till Kyrkobolsvägen 77. Här presenteras en stor smakfull familjevilla med vackert läge och härlig trädgård. Interiört väntar en ljus, välplanerad och stilren design. De lugna omgivningarna kombineras med bekväm närhet till både skola och pendeltågsstation. Till fastigheten hör ett garage, en lekstuga samt ett förråd. Villan har genomgående parkettgolv förutom i hall och våtutrymmen där det är klinkergolv.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, Nibe Fighter 360P

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 september 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Älvsåker 5:17

Övriga byggnader

Isolerat garage om ca 36 kvm, Förråd ca 12 kvm och lekstuga 5 kvm. Den stora altanen i vinkel är omkring 65 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 965 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 23 990 kr
VA: 5 545 kr
Renhållning: 2 180 kr
Väg, samf: 2 000 kr
Sotning: 250 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Elen avser både uppvärmning och hushålls El.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 259 000 kr, varav byggnadsvärde 2 934 000 kr

Summa pantbrev

3 900 000 kr

Tomt

Areal: 1 099 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt som gränsar till skog och mark, spännande omgivningar för både lek och rekreation.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Lerberg GA:6
Förmån: Officialservitut Avlopp, 1384-05/157.2
Förmån: Officialservitut Avlopp, 1384-05/157.3
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-05/157.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Anneberg/Älvsåker

Anneberg och Älvsåker är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

Karta

Hör av dig till Jenny Kihlberg Hoffblad för mer information!

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad