Norra Liden 10

Bilder

  • Såld!
  • Vackert hus
  • Vy från naturen
  • Entrén på kvällen
  • Altan i syd och väst
  • Växthus. Mysigt både att sitta och odla i.

Norra Liden 10 , Onsala , Kungsbacka

Drömmer du om ett nytt hus? Kanske har du tittat på tomter men avskräcks för allt jobb och ovisshet? Här har vi vad du söker efter! Ett tillfälle att förvärva ett nästan nybyggt Myresjöhus med promenadavstånd till både skola och idrottsplats i Onsala. Här bor du fint i ett nytt hus med hög kvalité och standard. Trädgården är insynsskyddat och gränsar till vackert naturområde. På cykelavstånd finns många härliga badvikar. Bussen till arbetet går endast ca 100 meter bort. Kontakta oss redan idag vid intresse.

101 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
101 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
953 kvm
Byggår:
2014
Driftskostnad:
2 195 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

101 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

Detta hus har ett både vackert och strategiskt läge, med kort promenadavstånd till skolor, dagis och idrottsplats. Här finner vi denna fina nyproducerade villa från Myresjöhus. Ska du ta bussen till Kungsbacka eller Göteborg så finner du hållplatsen endast ett stenkast bort. Huset ligger väl skyddat längs ner på gatan. Ändå har vi här naturen som närmsta granne med altan och trädgård i insynsskyddat söder och västerläge.
Detta hus färdigställdes så sent som 2014 av Myresjöhus.
Under dessa år har man hunnit med att göra mycket av det som ska färdigställas efter att ett nytt hus är på plats, och man har gjort det med stil och hög standard. Här finns exempelvis en entrégång och kantsten i granit. Man har byggt en fin altan i väster och även runt hörnet mot den sista kvällssolen. I både stenläggning, rabatter, altan och i naturen utanför trädgården har man monterat trädgårdsbelysning av olika slag så att det är riktigt mysigt på kvällarna.
I trädgården har man låtit uppföra ett växthus som används både för odling men också som ett uterum på kvällarna.
Vi går in i huset och hänger av kläderna i entréhallen.
Direkt till vänster finner vi de stora sociala ytorna. Här har vi vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med tak, öppet hela vägen till nock. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterpartierna ger detta rum en härlig rymd och en luftig känsla. Här har du friheten att allt eftertycke och smak släppa in dagsljus eller hålla ute alltför intensiv sommarsol med hjälp av lamellgardiner.
Det är också väldigt vackert att från både vardagsrum och kök få blicka ut mot skogsdungen med dess natur.

Hela huset känns genomtänkt och väldisponerat. Här ryms tre bra sovrum och med både gästtoalett och badrum. Badrummet har man gett den där härligt ombonade känslan som vi finner på många moderna hotell med stora lite mörkare kakelplattor.
Alla rum har genomgående samma fina ekparkett medan vi i hallen och i våtrummen har fina klinkergolv. Hela huset har självfallet vattenburen golvvärme.
Till höger om entrén har vi en rymlig tvättstuga/grovkök. Här finns både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Härifrån går vi ut till garaget och till ett rejält tilltaget förråd. Garage- och förrådsgolvet är utrustat med klinkerplattor. Huset är utrustat med säkerhetslarm.
Säljarna beskriver området som både lugnt och tryggt och med trevliga grannar. Tomten är, som tidigare nämnts, insynsskyddad. Detta tack vare en fin vintergrön lagerbladshäck.
Infarten framför huset är rejält tilltagen.
På norrsidan finns gott om plats att parkera många bilar eller att bygga en friggebod, extra förråd eller carport utöver det som redan finns idag.
Det är intressant att reflektera över hur bekvämt det är att ha allt på ett plan och hur mycket man får plats med när man inte har ett trapphus som tar upp stora ytor. Huset är verkligen välplanerat. När de kyliga höst och vinterdagarna kommer tänder du här en mysig brasa i den fina braskaminen från Contura och njuter av den extra värmen. Även utan braskaminen är energiförbrukningen i detta hus mycket låg. Ta gärna en extra titt på energideklarationen.
För att inte beskrivningen ska bli för lång så avslutar jag här och hälsar dig varmt välkommen på visning.

Övrigt
Fastigheten är ansluten med en ”öppen fiber”

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2014

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning.

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts & trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Liden 1:95

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 350 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 723 kr
VA: 4 995 kr
Renhållning: 2 182 kr
Väg, samf: 450 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Ovanstående elkostnad baseras på en faktisk förbrukning av endast 9 022 kWh/år. Bostaden är med i två vägföreningar. Den stora kostar 450 kr/år. Den lilla (sista korta vägen ner till huset) har ingen fast årskostnad. De hus som ligger där delar på de kostnader som uppkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 815 000 kr, varav byggnadsvärde 1 749 000 kr

Summa pantbrev

4 250 000 kr

Tomt

Areal: 953 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Liden GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Liden GA:2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Onsala

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 14 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.
Inom några år kommer det att finnas en ny Onsalaväg som kommer att gå från Gottskärsvägen till Forsbäck.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
2,2 km
Gottskär Food AB
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Kaptensgården
770 m
Barkassen Förskola
890 m
Grundskolor
Iseråsskolan
720 m
Iseråsskolan
780 m
Universitet & Högskolor
Onsala Rymdobservatorium
4 km
Banker
BLS Konsult
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte