Sätilavägen 367

Bilder

  • Såld!

Sätilavägen 367 , Fjärås , Kungsbacka

Nu finns möjligheten att förvärva ett drömhem i lantlig miljö med naturen och sjön som nära granne. Samtidigt har ni närheten in till Fjärås centrum med bland annat mataffär, vårdcentral, förskola och skola. Här bor ni lugnt med fantastiska omgivningar i ett nytt energieffektivt hus med fina materialval. Huset består av fyra sovrum, två badrum, allrum samt kök och vardagsrum. En härlig sommarkväll samlas ni på det stora trädäcket utomhus för en god middag. På fastigheten som är ca 1,63 ha finner ni också en ekonomibyggnad om 65 kvm. Perfekt för dig som vill bedriva verksamhet på hemmaplan. Varmt välkomna på visning!

121,5 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121,5 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
16 295 kvm
Byggår:
2016-2018
Driftskostnad:
2 025 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

121,5 kvm

Rumsbeskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en hall som knyter samman bostadens utrymmen. På golvet har ett praktiskt klinkers lagts in i stilrent svart vilket gifter sig väl med de ljusa väggarna. Ytterkläderna förvarar ni i klädkammaren intill hallen.

Vidare in i bostaden finner ni det smakfulla köket som är utrustat med allt det där som ett modernt kök ska ha. Maskinparken i rostfritt (2018) blir komplett med kombinerad kyl och frys x2, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin som tillsammans skapar en modern känsla och såklart funktionalitet. Här finns gott om arbetsyta för matlagning samt skåpsförvaring av såväl porslin som ingredienser. I köket blandas olika materialval och färger i en snygg kombination där högskåpen går i ek medan underskåpen är vita. I köket, precis intill fönstret finns även en naturlig matplats där det är enkelt att duka upp dagens alla måltider för hela familjen.

Köket binds samman med vardagsrummet i en öppen planlösning och här kan ni inte annat än trivas. Stora sociala ytor med plats för både soffgrupp, soffbord, mediamöbel och annat möblemang. På golvet vilar en stilren Pergo i ek och väggarna har tapetserats i ljusa toner. Kaminen (Contura) i rummet skänker inte bara värme utan tillför även det där lilla extra till hela bostaden. Vardagsrummet är sannerligen en plats för umgänge. Generösa fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och altandörren bjuder ut till trädäcket i soligt läge.

I hallen är det stilrena och helkaklade badrummet beläget. Här inne finns badkar, wc, kommod, spegelskåp och bekväm golvvärme. En optimalt planerat bostad ska självklart också ha en tvättstuga med groventré, här finns tvättmaskin och torktumlare från Cylinda (2018), tvättho samt förvaring. Härifrån nås också pannrummet. Entrédörren från tvättstugan leder ut till carporten med förråd.

Bostadens sovrum finner ni tillsammans på övre plan och här finns inte mindre än fyra stycken rum som samtliga upplevs som mycket rogivande med dess goda storlek och ljusinsläpp. Bostadens master bedroom är något större än de övriga sovrummen och rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrig valfri möblering. Här har ni också ett utrymme som kan användas som garderob. De mindre sovrummen ger plats åt säng, nattduksbord, skrivbord och klädesförvaring. Utanför de mindre sovrummen finns även ett utrymme som skulle kunna användas som gemensam klädkammare.

På övre plan finns även flera kattvindar som rymmer en hel del förvaring. Utanför sovrummen finns en mycket trevligt allrum som knyter samman sovrumsavdelningen och kan användas på det sätt som behagas. Med andra ord en mycket tacksam yta för en barnfamilj. Här uppe är badrummet helkaklad i ljusa färger och är av god storlek. Här inne hittar ni dusch, wc, kommod, spegelskåp samt golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2016-2018

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (Nibe), kamin

Ventilation

Mekanisk

Byggnadssätt

Grundläggning: Isolerad betongplatta
Grundmur: Betong (isolerade kantelement)
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas, Elit aluminium
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Lösvirkeshus
Fiber planeras dras in november/december 2018 (anmäld för inkoppling)
Energieffektivt hus

Fastighetsbeteckning

Rygga 8:8

Övriga byggnader

Ekonomibyggnad om 65 kvm
Carport med förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 8 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 300 kr
Sotning: 500 kr

Kommentar

Då huset är nyproducerat saknas faktiska driftskostnader. Angivna driftskostnader är enbart en uppskattning (förutom samfällighetsavgiften som är faktisk kostnad)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 858 000 kr, varav byggnadsvärde 1 000 000 kr

Tomt

Areal: 16 295 kvm

Vatten/avlopp

Enskilt vatten (borrad brunn). Enskilt avlopp med minireningsverk och infiltrationsbädd (delas med grannfastigheten).

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Rygga GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Rygga GA:2
Avtalsservitut D-2016-00233055:1
Avtalsservitut D-2017-00241263:2
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-01/135.2
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-01/135.3
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-01/135.4
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-01/135.5
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-08/14.2
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201600233055:1.1
Last: Avtalsservitut: Väg, D201700241263:2.1
Last: Officialservitut Avlopp, 1384-08/14.4
Last: Officialservitut Utrymme, 1384-08/14.3
Last: Officialservitut Utrymme, 1384-08/14.6
Last: Officialservitut Väg, 1384-08/14.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Fjärås

Fjärås är en mycket trivsam del av Kungsbacka kommun. Här finns närheten till sjön Lygnern med fina badplatser och nära även till havet om så önskas. Det unika Fjärås bräcka med naturum, härliga promenadvägar och Li gravfält finner ni också här.

I centrum har vi skolor och förskolor, livsmedelsbutik, bageri samt vårdcentral.

Fjärås Fritidscenter erbjuder simhall, gym, gruppträning och elljusspår.
Golfbanor i området är: Myra Golfklubb, Forsgårdens Golfklubb och Sjögärde Golfklubb.

Fjärås Bräckaskolan är en F-5-skola med ca 500 elever i skolverksamhet. Samarbete sker med fem förskolor och ett antal familjedaghem. På platsen där Fjärås Bräckaskolan ligger har det funnits skola sedan 1835. Det skolhus som är äldst används fortfarande och är mer än 110 år. Utsikten från skolan är en hänförande vy över ängar och hav.

Smedingeskolan från 1976 ligger i lugn miljö nära naturen intill Fjärås Fritidscenter. Här finns ungefär 370 elever i årskurs 6-9 fördelade på 16 basgrupper. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag fördelade i 3 studiehallar med intilliggande salar.

Kungsrike är samlingsnamnet för bygdens sevärdheter där Fjärås Bräcka - Äskhults 1700-tals by - Tjolöholms slott bildar hörnstenarna. I Kungsrike ingår dessutom ett stort antal mindre besöksmål, mat- och övernattningsställen i en levande landsbyggd däremellan.

Från Kungsbacka Centrum går tåg (25 minuter resväg) till Göteborg. Öresundstågen tar er även söderut mot Halmstad och Köpenhamn.

Karta

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad