Båthusvägen 9

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Båthusvägen 9 , Åsa , Kungsbacka

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt med ett drömläge i nära havet. Bostaden på bild är ett Myresjöhus. Det heter Smart 130 och är precis som det heter. Det här huset ger möjlighet till ett rymligt och välplanerat boende även på smala och djupa tomter. Planlösningen är riktigt smart där vi får plats med allt som ska finnas i ett större hus. Både vardagsrum och allrum, två badrum och fyra sovrum samt både dressing room och klädkammare.
Allt detta så nära havet att kvällsdopp och båtturer kommer att bli en naturlig del av din nya vardag.
Tomten är inte bunden till husleverantör. Pris för enbart tomt är 1.995.000 kr.
Varmt välkommen att ringa för mer information.

, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 048 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Ventilation

Mekanisk

Övrigt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt med ett drömläge i nära havet. Bostaden på bild är ett Myresjöhus. Det heter Smart 130 och är precis som det heter. Det här huset ger möjlighet till ett rymligt och välplanerat boende även på smala och djupa tomter. Planlösningen är riktigt smart där vi får plats med allt som ska finnas i ett större hus. Både vardagsrum och allrum. Två badrum och fyra sovrum samt både dressing room och klädkammare. Allt detta på ett plan så att ingen yta försvinner i något trapphus. (Trapphus räknas som boyta i bägge plan vilket gör detta hus jämförbart med 1,5-plans hus på om 140-150 kvm).
Huset är ritat i vinkel med en smal bostadsdel för att utnyttja tomten smart. Det gör känslan av rymd när du kommer in i huset ännu mer påtaglig.
Redan i hallen möts du av ett stort vardagsrum och kök med utgång till uteplatsen. Kontakten med trädgården förstärker känslan av rymd och gör att huset upplevs ännu större. Längre in finns en stor, avskild barnavdelning och genomgående väl disponerade ytor med mycket plats för förvaring. Integrerad carport kan väljas bort.
Planlösningen kan spegelvändas.

Bostadshuset är ett exempel från Myresjöhus. I offerten ingår standardkostnader för nybygge enligt schablon. Personlig och exakt offert lämnas av Christian Mogren på Myresjöhus (christian.mogren@myresjohus.se).
Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör utan kan köpas som enbart tomt. Priset på tomten är 1 995 000 kr.
Fastigheten ligger inom detaljplanerat område. För dig som köpare av en denna obebyggda tomt medför det stora fördelar då du redan i förväg kan läsa dig till vad som är tillåtet att bygga och vad som ej tillåts. Hela detaljplanen finns under "Viktiga dokument".
En kort sammanfattning är att man får bygga upp till 250 m² i byggnadsyta. Byggnadsyta är enkelt beskrivet den yta byggnaden upptar på marken (utöver detta kan alltså en andra våning byggas). Av dessa 250 m² får komplementbyggnad, t. ex. ett garage, uppta en byggnadsyta om max 50 m².
Högsta byggnadshöjd (där ytterväggen möter yttertak på långsidan) är 4,5 meter. Högst nockhöjd är 7,5 meter. Det ger dig möjlighet att bygga ett stort 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Med en eller flera takkupor så har du kommit så nära ett tvåplanshus du kan. Se exempel här på stora hus som bör rymmas inom detaljplan: https://www.myresjohus.se/vara-hus/grondal/
Välkommen att förverkliga din husdröm!

Fastighetsbeteckning

Ölmanäs 27:2

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Tomt

Areal: 1 048 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fastigheten är under avstyckning. Lantmäteriet har lämnat förhandsinformation på en tomtstorlek om 1 013 kvm. Säljaren reserverar sig för kommande avvikelse på tomtstorlek ner till 1 000 m².

Offert har tagits in på infart från Båhusvägen. Det är en sträcka om 25 meter och kostar 40 000 kr. Denna kostnad står köparen för.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomtgräns. Beräknad kostnad för anslutning är 205 000 kr. Kommunalt dagvatten finns inte i området utan leds vidare till exempelvis dike. Därmed ingen kostnad för anslutning till kommunalt dagvatten. Fiber finns vid tomtgräns. Anslutningskostnad 21 000 kr.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Ölmanäs GA:14, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Ölmanäs GA:9
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2018/50.1
Last: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar, 1384-2018/50.2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.

Åsa är en populär badort, speciellt Vita Sand som ligger precis intill Åsa Camping & Havsbad.
Åsa består av flertalet större områden, bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa (här finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka och Frillesås.
Orten har två skolor, Åsaskolan, med cirka 550 elever i åk F-9 och Åsa Gårdsskola, med cirka 350 elever i åk F-9. Den senare skolan invigdes 2008.

Kommunikation

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik.
En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

Närservice

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Karta

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad