Forsvägen 2

Bilder

  • Såld!

Forsvägen 2 , , Kungsbacka

På en höjd finner ni Brf Polstjärnan; moderna bostäder som 2012 belönades med Kungsbacka kommuns arkitekturpris. I denna ljusa fyra högst upp i huset bor ni insynsskyddat på gaveln. Bostaden är på 97,3 kvadratmeter och erbjuder er en fantastisk utsikt, tre sovrum, två badrum, bra förvaring samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Höga fönsterpartier och en spektakulär balkong ger denna lägenhet karaktär. Balkongen är dessutom delvis inglasad vilket ger er ett extra rum under årets varmare månader. Här har ni närhet till kommunikationer, Södercity som bland annat har gym och två större matbutiker och till Kungsbacka innerstad med restauranger samt butiker har ni gångavstånd.

Välkomna att boka in er på visning!

97,3 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 963 kr inkl. värme, förråd, sophantering och internet, tv, telefoni från Telia samt bostadsrättstilläggsförsäkring.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97,3 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2012
Driftskostnad:
567 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97,3 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Forsvägen 2 och denna moderna och genomgående ljusa fyra högst upp i huset. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier, enhetligt golv samt väggar i vitt. Här har ni ett mycket bra läge och som pricken över i:et, en imponerande vidsträckt utsikt över Kungsbacka. Så mycket bättre kan det inte bli.

Hallen är ljus, rymlig och välkomnar er in i bostaden. Här erbjuds plats för klädhängare, skohylla samt förvaringsskåp. I anslutning till hallen finns praktiskt också två klädkammare, vilka ger plats för såväl ytterkläder, skor som väskor och vantar.

Köket är inrett med vita fronter, mörk bänkskiva och ett mörkgrått stående kakel, vilket ger köket en stilren och modern känsla. Utrustningen går i rostfritt och består av induktionshäll, inbyggnadsugn (varmluft) och inbyggd mikro i arbetshöjd, köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Det läckra rostfria bryter av snyggt mot det vita i köket. I övrigt finns här bra förvaring för porslin och köksredskap och gott om arbetsytor. I anslutning till köket har ni en matplats som med enkelhet huserar sex personer vilket gör köket till en naturlig och social mötespunkt. Från köket har ni en öppen planlösning mot vardagsrummet - något som brukar vara en uppskattad lösning.

Det stora och öppna vardagsrummet med direkt utgång till den inglasade balkongen fulländar utrymmet. De vita väggarna och ekparketten gifter sig väl. Här finns utrymme för soffgrupp, soffbord, TV-möbel eller annat möblemang. Härifrån kan ni njuta av de fina vyerna och de stora och många fönsterpartierna i kök samt vardagsrum skapar dessutom vackra ljusmiljöer. Från vardagsrummet kommer ni till den inglasade balkongen som skapar i sig självt nästan ett helt extra rum. Öppnar ni upp inglasningen kommer ni dessutom ut på den spektakulära balkongen med vinklar. På balkongen (såväl ute som inne) ges utrymme att möblera med såväl lounge-möbel som matgrupp utan att behöva kompromissa med utrymmet. En bättre lämpad plats för långa kvällar i goda vänners lag är nästan svår att tänka sig. Här kan man njuta av både tidig morgonsol samt eftermiddag-/kvällssol.

I master bedroom finns en stor garderob med skjutdörrar, delvis med spegel. Här får ni plats med dubbelsäng, tillhörande sängbord och byrå. Sovrumsfönsterna vetter dessutom mot norr för en behaglig natts sömn. Ett komplett sovrum helt enkelt! I sovrum 2 och 3 som idag används som kontor och tv-rum/gästrum är väggarna vitmålade och i kombination med den vackra ekparketten och ljusinsläppet skapas en rogivande känsla. I dessa rum får ni plats med säng, sängbord eller valfritt möblemang.

Bostadens största badrum går i vita samt mörkgråa toner och är utrustat med golvvärme, wc, kommod samt badkar. Handdukstork och ett badrumsskåp med spegel gör utrymmet komplett. I detta badrum finns dessutom tvättavdelning med både tvättmaskin, torktumlare, praktisk bänkskiva och överskåp. Det andra badrummet som ni hittar utanför master bedroom har vitt och grått kakel på väggarna och mörkgrått klinkers på golvet, här inne finner ni golvvärme, wc, kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch med glasdörr.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 963 kr inkl. värme, förråd, sophantering och internet, tv, telefoni från Telia samt bostadsrättstilläggsförsäkring.

Driftskostnad

6 807 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 466 kr
VA: 1 341 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är individuella och kan variera.

Andel i föreningen

1,66%

Andel av årsavgiften

1,66%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

sommaren 2019

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk FTX med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 mars 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

2018: ny bänkskiva i köket (obs. Det är den tidigare bänkskivan som är med på bilderna).
2018: nytt kakel i köket (obs. Det är det förra kaklet som är med på bilderna).

Fastighetsbeteckning

Polstjärnan

Övriga byggnader

Förråd i källarplan ingår. Går (om det är ledigt) att hyra ett extra förråd på vinden.

Förening

Namn

Brf Polstjärnan 5

Om föreningen

Brf Polstjärnan består av fyra punkthus med totalt 72 bostadsrätter. I varje punkthus finns även en suterrängvåning med förråd och lägenheter. På gården finns miljöhus samt cykelförråd. I fastigheten finns även separata barnvagns-och rullstolsrum. I föreningen finns även tvättstuga för grovtvätt. Möjlighet att hyra ytterligare förråd i mån av plats, separat kösystem.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

72

TV och Bredband

Tv, bredband 100/100 Mb/s och telefoni (samtalskostnad ingår ej) via fiber. Brf Polstjärnan är anslutet till Telia.

Parkering

Parkeringstillstånd krävs för att parkera på parkeringen utanför fastigheten, detta kostar 463 kr /månaden och för en garageplats ca 700 kr/månaden. Ansökan om parkering sker hos Aranäs.

Ekonomi

Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget. Föreningen har sedan 2013 haft en avgiftsfri månad. En avgiftsfri månad beslutas från år till år.

En överlåtelseavgift, högst 2,5% av vid varje tillfälle gällande prisbasbelopp, ska debiteras förvärvaren.
Pantsättningsavgift, högst 1% av vid varje tillfälle prisbasbelopp, ska debiteras pantsättaren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Vatten: Det tillkommer en kostnad för vatten (kall-och varmvatten). Individuell mätning av varje lägenhet.
El: Varje bostadsrätt har ett eget abonnemang för förbrukning av hushållsel.

Energisnålt! Projektet Polstjärnan är Aranäs första byggprojekt som projekteras som lågenergihus. Husen har mekanisk ventilation, ett till- och frånluftssystem som återvinner värmen i frånluften och som värmer tilluften. Varje lägenhet har individuell mätning för el samt kall- och varmvatten som man själv kan läsa av.

Om området

Bor du i Hålabäck har du nära till det mesta. Du går till skola, dagis, bussen och motionsslingan.
På lite längre promenadavstånd har du Inlag med bland annat simhall och ishall. Här har vi dessutom en av Kungsbackas större matvarubutiker Coop Forum och Willys. Efter ytterligare några minuter är du framme vid Kungsbacka innerstad. Bor du i Hammerö kan du med andra ord promenera till över 100 butiker och många fina restaruranger och krogar.

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

Karta

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad