Abborrvägen 21

Bilder

Utgångspris

1 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Abborrvägen 21 , Anneberg/Älvsåker , Kungsbacka

I omtyckta Anneberg finner vi en tvårumslägenhet belägen i markplan med en stor och inbjudande uteplats. Med sobra färgsättningar, ett nyligen renoverat kök och genomgående stilrena materialval har det skapats ett hem att trivas och leva i. Här har du promenadavstånd till Annebergs tågstation som enkelt tar dig till Kungsbacka på knappa 5 minuter och Göteborg på 20 minuter. Ett optimalt läge för den som värdesätter närheten till goda kommunikationer i kombination med ett omgivande lugn. Välkomna att boka er på visning!

44 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 216 kr inkl. parkeringsplats & basutbud för TV via fiber
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44 kvm
Våning:
1
Byggår:
1997
Driftskostnad:
958 kr/månad
Utgångspris:
1 795 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomna in i hallen. Här finns plats för avhängning av ytterkläder. Precis utanför ytterdörren finns ett rymligt förråd. Praktiskt laminatgolv i neutral ton som säkerställer både funktion och stil.

Badrum

I anslutningen av entrén väntar ett fräscht och väl tilltaget badrum. Här finns WC, dusch, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finner vi även värmepumpen som förser bostaden med varmvatten. Våtrumsmattan går i en fräsch, lite mörkare, ton medans väggarna är färgade i trendigt grått.

Vardagsrum

I lägenhetens vardagsrum får man plats med det mesta. Vardagsrummet är planerat på ett sådant sätt att det både ges utrymme för en soffa och TV-möbel, samtidigt som det också finns möjligheter att inreda med en större matplats i anslutning till köket. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus till hela utrymmet. Neutralt och vitfärgade väggar i kombination med den fina parketten gör det enkelt att matcha inredningen efter sitt eget smak och tycke.

Kök

Det nyligen renoverade köket har en neutral färgsättning med ett fräscht vitt kakel samt ljusa köksluckor. Bänkskivan i mörkt utförande är både snygg och praktisk. Gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Kökets vitvaror i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, glaskeramikhäll, köksfläkt och ugn!

Sovrum

Lägenheten blir komplett med ett mycket rogivande sovrum. Ett stort fönster skänker rummet massvis med naturligt ljus. Här får ni plats med både säng och tillhörande sängbord. Den härliga uteplatsen med kvällssol ger möjligheten att bjuda in utomhusmiljön på den varmare delen av året, samtidigt som den skänker rummet ett otroligt fint ljusinsläpp året om.

Uteplats

Den väl tilltagna uteplatsen om ca 20 kvm med sina många soltimmar gör detta utrymme till en plats att trivas på. Här ges plats till både en loungemöbel och en större matbordsgrupp utan att behöva kompromissa om vart grillen skall stå. En bättre lämpad plats för långa dagar och kvällar i goda vänners lag är nästan svår att tänka sig.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

1 795 000 kr Utgångspris

Avgift

2 216 kr inkl. parkeringsplats & basutbud för TV via fiber

Driftskostnad

11 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 500 kr
VA: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,3058%

Andel av årsavgiften

1,31%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1997

Uppvärmning

Direktverkande el samt frånluft med återvinning

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lerberg 16:7

Övrigt

Gräsmatta på fram- och baksida förfogas av bostadsrättsinnehavaren. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för skötsel av dessa ytor.

Förening

Namn

Brf Lerberg Nr1

Om föreningen

Bostadsrättsförening med 44 lägenheter.
Miljöhus med källsortering i föreningens regi.
Cykelförråd i föreningens regi.
Till varje lägenhet tillhör en parkering. Utöver dessa finns även 12 stycken gästparkeringar.

För mer information, besök: http://www.brflerberg1.se

Antal lägenheter

44

Renoveringar

Målning av fasader och tvättning av tak, renovering av lekplats samt utbyte av postlådor skall genomföras/har genomförts under 2018.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar. Överlåtelseavgift tas ut av bostadsrättsinnehavaren med belopp som maximalt får uppgå till 2,5% av aktuellt prisbasbelopp.

Om området

Anneberg/Älvsåker

Anneberg och Älvsåker är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Tangen för mer information!

Christoffer Tangen

Christoffer Tangen

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 56

christoffer.tangen@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad