Åsa Snäckväg 1B

Bilder

Utgångspris

7 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Åsa Snäckväg 1B , Åsa , Kungsbacka

Nu har vi glädjen att få presentera denna välskötta villa på Hästholmen med ett fantastiskt läge precis intill havet. Det här är vad vi kallar för PRESTIGE, en fastighet utöver det vanliga. Bostaden bjuder bland annat på 3 sovrum, stort vardagsrum och en inglasad balkong med underbar utsikt. Fastigheten rymmer dessutom 2 garage, carport och ett strandhus som lämpar sig perfekt för grillmiddagar i goda vänners lag en härlig sommarkväll eller som loungearea efter ett dopp i det blå. Detta måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

157 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
157 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
1 131 kvm
Byggår:
1986
Driftskostnad:
3 102 kr/månad
Utgångspris:
7 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

157 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Åsa Snäckväg 1B och detta fantastiska hus med underbart läge precis intill havet. Öppna dubbelgrindarna och kör in bilen på den stenlagda uppfarten. Här finns gott om plats för flertalet bilar men vill man hellre förvara bilen i ett garage finns det två stycken att välja på. Intill huset finns också en carport som lämpar sig ypperligt om man vill förvara exempelvis en släpkärra. På fastigheten finner ni även ett strandhus som är det givna stället för grillkvällar under sommarmånaderna.

Utanför entrédörren på nedre plan finns det plats för en liten trädgårdsgrupp. Ni välkomnas in till en stor och rymlig hall där golvet utgörs av klinker med golvvärme. I hallen finns det plats att hänga av sig såväl ytterkläderna som att ställa av sig skorna. I anslutning till hallen finner ni ett allrum vilken ger plats åt soffgrupp och valfri möblering. Här hittar ni även ett badrum som erbjuder er wc, kommod, dusch, handdukstork och bastu. Till höger om hallen finns ett av tre sovrum beläget, i detta rymliga sovrum får ni plats med dubbelsäng och valfri möblering. Här finns också plats för kläderna i de två garderoberna.

Från det integrerade garaget kommer man till husets groventré/förråd som erbjuder mycket förvaring genom inbyggda garderober med skjutdörrsfunktion. Härifrån kommer ni in till den stora tvättstugan, vilket är rena drömmen för den som tvättar. Här finner ni flertalet garderober, förvaringsskåp, gott om bänkyta vilket är perfekt för vikning och sortering av tvätt, tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

En trapp upp finner ni husets andra entré som erbjuder garderober för förvaring, plats för avhängning och byrå. På detta plan finns ett rymligt vardagsrum vilket lämpar sig perfekt för det stora sällskapet. Under hösten och vintern samlas ni i vardagsrummet som ger plats för stor soffgrupp, soffbord och mediabänk, här finns också en gemytlig öppen spis (används ej). Från vardagsrum finns en utgång till den inglasade balkongen vilket blir det självklara valet för umgänge under våren och sommaren.

Köket är bra planerat med gott om förvaring, arbetsyta och påkostade materialval. Köksluckor av ek och bänkskiva i granit med rostfria vitvaror gör köket till en trevlig plats för matlagning och bakning tillsammans med vänner och familj. Till er hjälp vid matlagningsbestyren har ni en maskinell utrustning som består av kyl och frys side-by-side med ismaskin, kaffemaskin, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och köksfläkt.

På detta plan finner ni master bedroom samt ett mindre sovrum som idag används som kontor. I det stora sovrummet finns det plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och klädesförvaring i form av ett inbyggt garderobssystem. Här har ni en utgång till balkongen som ger er en oslagbar utsikt över havet, tänk så härligt att få vakna upp till det varje morgon. Det mindre sovrummet/kontor har en garderob och ger plats åt säng, sängbord och skrivbord. Även här finns det en utgång till den härliga balkongen. Intill sovrummen finns det andra badrummet med kakel på väggarna och klinker på golvet som går i ljusa toner. Här erbjuds ni wc, kommod och skönt bubbelbadkar.

KÖK/TVÄTT
Spishäll: 2008, Miele. Ugn: 2008, Siemens. Köksfläkt: 2008. Kyl/frys: 2008, Siemens. Diskmaskin: 2008, Siemens. Mikrovågsugn: 2008, Siemens. Tvättmaskin: 2008, Cylinda. Torktumlare: 2008, Cylinda.

Byggnad

Byggnadstyp

Souterränghus

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump och luft/luft-värmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 november 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lecablock
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Renoveringar:
2008: Ny köksinredning
2013: Utbyte elcentral
2013: Ny garageport
2012: Kaklat i tvättstuga, groventré/förråd, pannrum
2012: Nytt klinkers i båda badrummen
2013: Nytt porslin i båda badrummen
2013: Installerat frånluftsvärmepump
2013-2017: Modernisering av el
2013/2014: Nytt bastuaggregat
2014: Installerat spotlights i båda badrummen
2015: Målat betongpannor på taket
2015: Ny värmepump
2015: Omålat utvändigt
2016: Omålat invändigt

Fastighetsbeteckning

Ölmanäs 6:167

Övriga byggnader

Strandhus
Inbyggt garage
Fristående garage
Carport
Redskapsbod/förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 224 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 30 000 kr
VA: 4 296 kr
Renhållning: 1 728 kr
Väg, samf: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elkostnaden är inklusive uppvärmningskostnad. Fastighetsavgiften är på 8049 kr per år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 220 000 kr, varav byggnadsvärde 2 288 000 kr

Summa pantbrev

4 300 000 kr

Tomt

Areal: 1 131 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Åsa GA:8
Avtalsservitut Utfart
Last: Avtalsservitut: Utfart, D201600503228:1.1
Last: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledning, 1384-85/144.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.

Åsa är en populär badort, speciellt Vita Sand som ligger precis intill Åsa Camping & Havsbad.
Åsa består av flertalet större områden, bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa (här finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka och Frillesås.
Orten har två skolor, Åsaskolan, med cirka 550 elever i åk F-9 och Åsa Gårdsskola, med cirka 350 elever i åk F-9. Den senare skolan invigdes 2008.

Kommunikation

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik.
En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

Närservice

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Therese Hasselgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad