Aspnäsvägen 30, 8tr

Bilder

  • Såld!

Aspnäsvägen 30, 8tr , Jakobsberg , Järfälla

Rymlig och hemtrevlig etta i välhållet skick högt upp i huset med milsvid utsikt och centralt belägen med kort promenad till Jakobsberg centrum. Stort vardagsrum med plats för både soffa och stor säng. Hemtrevligt och rymligt kök i vinkel och ljus matplats för 4 personer vid fönster. WC/badrum med plats för förvaring och tvättmaskin. Mycket bra förvaring i klädkammare och låg avgift som även inkluderar bredband. Gångavstånd till pendeltåg och centrum likväl som Barkarby handelsplats och Järvafältets vackra natur. Mycket omtyckt och välskött förening i kommunen, där bland annat bastu, tennisbana, boule och minigolf finns att tillgå för boende samt goda parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage. I omedelbar närhet, inom gångavstånd finns Jakobsbergs tåg- och busstation, Barkarby Outlet, Lidl, Säby gård och Säbysjön, fina cykelleder och längdskidåkning om vintern. Välkommen till en rymlig 1:a för singeln eller paret, med låg avgift.

42 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 368 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
429
Byggår:
1969
Driftskostnad:
316 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/Hall
Redan innanför dörren möts man av den imponerande utsikten från vardagsrummets stora fönster, som också gör hallen ljus och inbjudande och välkomnar dig in i lägenheten. Här finns plats för avhängning på hatthylla och dörr till den rymliga klädkammaren intill. Ljust laminatgolv och gula strukturtapeter. Klädkammaren har också laminatgolv och vitmålade väggar. Inrett med hyllförvaring och klädstång.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum som rymmer flera funktioner utan att kännas trångt. Två stora fönster med österläge och rikligt ljusinsläpp. Plats för både soffgrupp, stor säng och ytterligare möblemang. Laminatgolv och ljust målad vävtapet.

Kök
Även köket är rymligt och erbjuder en trevlig och ljus matplats vid fönster där minst 4 sittande får plats. Köksinredning längs två väggar i vinkel med gott om skåpsförvaring och vida arbetsytor. Inrett med vita skåpsluckor, ljusa laminatbänkar samt rostfri bänk med ho och vitt kakel ovan bänk. Utrustat med rostfri spisfläkt (Admiral), spis med häll (Bosch) och kyl/frys (Bosch). Laminatgolv och ljust målade väggar.

WC/badrum
Badrum med badkar, wc, handfat och spegelskåp. Plats finns även för tvättmaskin, vilket det delvis är förberett för. Målade vävtapeter på väggarna i ljusgrönt och grön våtrumsmatta.

Övrigt:
-Persienner i alla fönster.
-Förråd finns att tillgå, beläget på entréplan i samma port som bostaden (ca 6-7 kvm).
-Både cykelförråd, samlingslokal och solarium finns i samma port som bostaden.
-Tvättstuga finns i grannporten på vån 3.
-Kabel-tv och bredband från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) vilket ingår i månadsavgiften..

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 11, hiss finns

Avgift

2 368 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring, vilka kan variera beroende på avtal och nyttjande. Enhetsmätning gällande elen.

Andel i föreningen

0,10703%

Andel av årsavgiften

0,10703%

Reparationsfond

73 kr

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 augusti 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet.
Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om

Kommande renoveringar:
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 Stamspolning och kontroll av skicket på stammarna. Alla avlopp i köken ska bytas 2019, dvs rören från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen.
November 2019, infomöte om kommande utredning av stammarnas skick. Under våren 2020 kommer föreningen se över de två alternativen relining och stambyte för att därefter ta beslut. I dagsläget bedömer styrelsen att relining/stambyte kan komma att ske inom ca 1,5-3 år.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019. Under de kommande ca 5 åren bedömer styrelsen att föreningen kan komma att höja avgifterna med ca 2% per år.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad