Herculesgatan 6

Bilder

Fast Pris

3 150 000 kr

Bevaka slutpriset

Herculesgatan 6 , Barkarbystaden , Järfälla

Nu saluförs denna underbara och mycket yteffektiva 3:a i förening som erbjuder relaxavdelning och eget gym. Här flyttar du in i en genomgående lägenhet med fina ytskikt och två bra sovrum med ostört läge. Härlig planlösning med stora, sociala ytor perfekta för att bjuda hem vänner och familj. Inglasad balkong som nås från köket förlänger sommarens heta dagar långt in i hösten. Inre hall som skärmar av sovrummen på ett naturligt sätt och två sovrum gott om plats för garderober.

Här lever ni ett bekymmersfritt liv med alla bekvämligheter utanför ytterdörren.
- Gym och relaxavdelning, finns att tillgå gratis i föreningen
- Nära till stora torget i Barkarbystaden & IKEA
- Två förråd i bostaden
- 17 min till Sthlm C
- Gångavstånd till kommunikation och handelsplats

Detta är en otroligt välplanerad lägenhet sina kvadratmeter till trots och uti varenda hörn utnyttjats ytan på bästa sätt.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 945 kr Inkl värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
833
Byggår:
2016
Driftskostnad:
375 kr/månad
Fast Pris:
3 150 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning
Entre

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, intill hallen finner man en stor klädkammare med gott om plats för avhängning.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till till den inglasade balkongen som vetter mot Barkarbyfältet. Köket går i ljusa toner med borstadebeslag, bänkskiva i laminat samt kakel ovanför arbetsytorna. Här finner man plats för matbord för större sällskap. I vardagsrummet går det enkelt att möblera med såväl soffgrupp, TV-möbel. Ljusare rum och känsla av öppenhet tack vare fönster i 2 väderstreck.

Sovrummen som nås från inre hall

Bostaden har totalt två bra sovrum, ett master bedroom med plats för dubbelsäng och garderober och ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller gästrum.

Badrum

Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt. Duschutrymme med vikbara och välvda duschväggar i glas, wc-stol, handdukstork (el), rektangulärt handfat med underliggande förvaring i vitt och spegelskåp med belysning ovan. Tvättavdelning med TM och TT samt ovanliggande arbetsbänk med överskåp för förvaring. Ett rymligt badrum i fint skick. Komfortvärme golv (el).

Klädkammare/förråd

Vid entrén finner man 1 av 2 av bostadens förvaringsrum. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt säsongskläder. Från den inre hallen når man den andra klädkammaren som är perfekt placerad nära sovrummen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

3 150 000 kr Fast Pris

Avgift

4 945 kr Inkl värme och kallvatten

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,47581%

Andel av årsavgiften

1,47583%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Ö.K

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:30

Förening

Namn

Brf Svea Två

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Svea Två, är en förening som består av 85 st bostadsrätter och 3 st hyresrättslokaler. Föreningen tillhör Kvarteret Svea som omfattar totalt 156 lägenheter uppdelade i två bostadsrättsföreningar, Brf Svea Ett och Brf Svea Två. De två bostadsrättsföreningarna delar på den grönskande innergården men har separata garage, bastu och hobbyrum.

I hobbyrummet finns en tvättmaskin för grovtvätt för den som inte önskar den tvätten i lägenhetens egna tvättmaskin.
Gemensam tillgång finns till barnvagnsrum som finns i anslutning till husets entréer.
Cykelrum i vardera port och från innergården.
Innergården har en pergola med ett stort bord som dessutom kan förvandlas till pingisbord som de boende får nyttja.
Föreningen har även en grill som får lånas genom styrelsen.
På innergården finns även boulebana, lekplats och en klättervägg.

Förråd finns i samtliga lägenheter, extra förråd finns att hyra i föreningen. Kö kan förekomma.

EON är elleverantör och elnätsavtal tecknas med dem. Elförbrukningsavtal kan tecknas med valfri leverantör. Varje lägenhet är utrustad med en elmätare där förbukning kan avläsas.

Miljötänk i föreningen: Grönt tak som tar hand om regnvattnet. Sopsugsanläggning på gården innebär minskade transporter. Lågenergihus med energiförbrukning på max 55 kWh/kvm och år. Betongstomme och i övrigt oorganiska material, vilket betyder mögelfria och hållbara hus. Individuell mätning av varmvatten. Frånluft med värmeåtervinning som ventialtion och fjärrvärme anslutet med vattenburet radiatorsystem. Varje lägenhet är även utrustad med en matavfallskvarn i köket vilket innebär att matrester kan slängas och malas ner direkt i diskhon

Föreningen tillämpar en enhetsmätning för varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal och innebär att den boende endast betalar för sin egna förbrukning.

Föreningens ekonomiska plan och stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument. Föreningens ekonomi bedöms bli god tack vare det låga ränteläget som råder och att man i ekonomiska planen har räknat på en ränta omkring 2,77%. Belåningsgraden per kvm är även den relativt sett låg.

Med reservation för eventuella ändringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

85

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Brf Svea Två har kollektivt bredband till samtliga boendet med hastigheten 1000/1000 Mbit/s från Bahnhof. TV/Telefoni via Avtal med Bahnhof eller via Stadsnätsbolaget web-portal https://zmarket.se/

Parkering

Vi har ett kameraövervakat garage med 40 st p-platser och 12 st förråd. Garage kostar 790 kr/mån
Inga avgiftsfria P-platser finns på angränsade gator. Kommunen har inte
boendeparkering. Föreningen har också en egen bilpool (inte gratis) i huset.
Separat kö gällande P-plats

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016 och 2045.
• Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Konceptet BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget: - Gym - Bastu - Spa - Hobbyrum Dessa utrymmen nyttjas gratis av föreningens medlemmar samt nås och bokas via nyckeltagg. Gym, bastu och Spa har öppet på vardagar 07:00-22:00 samt helgdagar 09:00-22:00. Gymmet nås både från gatan och trapphuset och är välutrustat med bland annat fria vikter, träningsbänkar, motionsmaskiner som cyklar, löpband och crosstrainers, kettlebells, fitnessbollar, TRX-band, ribbstolar mm. I anslutning till gymmet finns även dusch, WC och förvaringsskåp.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad