Diskusgränd 26

Bilder

Utgångspris

3 075 000 kr

Bevaka slutpriset

Diskusgränd 26 , Viksjö , Järfälla

1-plansradhus med idylliskt läge om totalt 96 kvm, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum, helkaklat WC-/badrum, gäst-WC, härlig och insynsskyddad atriumgård och en stor trädäcksförsedd altan i insynsskyddadläge. Nära förskola, skola, Viksjö c., golfbana & buss.

96 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
96 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
254 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
3 421 kr/månad
Utgångspris:
3 075 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Här möts du av en ljus och rymlig hall med sikt ut mot vardagsrummet och den trädäcksförsedda altanen på baksidan av huset. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt plats för garderober om man önskar det

Gäst-Wc

Välplacerad wc i hall/entré, plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

Sovrum 1

Första sovrummet som nås från hallen i anslutning till entrén. Här finner man plats för dubbelsäng samt garderoblösningar.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med gott om plats för förvaring av kläder med klädstänger och hyllplan

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna samt takkupa för ljusinsläpp. Här finner man kommod samt spegel med belysning, handduskskåp.

Sovrum 2

Större sovrum med plats för dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang om man önskar det. Laminatgolv och ljusa väggar . Fönster mot atriumgården.

Vardagsrum

Här sitter du i ett öppet och ljust vardagsrum med anslutning från hall och kök med fönster ut mot både trädgård och atriumgården och terrassen. Plats för hörnsoffa eller annan soffgrupp, soffbord, tv och tv-bänk samt stort matbord intill köket. Vardagsrummet är inrett med laminatgolv och ljusa väggar. Utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats

Kök

Ljust och stort kök med vita luckor med bänkskiva i laminat samt kakel ovanför arbetsytorna. Plastmatta på golvet och resterande väggar ljusa.

Tvättstuga

Från köket når man den stora tvättstugan med bra arbetsytor och plats för tvättmaskin och torktumlare. Här finner man också varmvattensberedaren.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans rashus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Viksjö 7:250

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 052 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 000 kr
VA: 3 852 kr
Renhållning: 2 500 kr
Väg, samf: 8 000 kr
Försäkring: 3 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Elen är enligt schablon

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 732 000 kr, varav byggnadsvärde 1 327 000 kr

Summa pantbrev

606 500 kr

Tomt

Areal: 254 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig tomt på baksidan där man finner plats för loungeset och grillplats samt en liten gräsmatta för barnens lek och bus.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:27
Förmån: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2232.36
Last: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2232.37

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad