Gripengatan 14, 5 tr.

Bilder

  • Välkommen till Gripengatan 14

Som Utgångspris

1 950 000 kr

Bevaka slutpriset

Gripengatan 14, 5 tr. , Barkarbystaden , Järfälla

Högt upp i huset med balkong mot innergården erbjuds nu denna nyproducerade och välplanerade 1:a med sovalkov precis intill stora torget i Barkarbystaden. Här bor man med centralt läge och låg avgift. Einar Mattsson har här uppfört bostäder med hög materialstandard och fin färgsättning som bland annat genomgående vitlaserat ekgolv, högkvalitativ maskinpark, bänkskiva i marmorkomposit, integrerad diskho & belysning mm. Bredband genom bredbandsbolaget. En modern detalj är avsaknaden av radiatorer vilket gör bostaden väldigt lättmöblerad, detta möjliggörs av ett luftburet värmesystem. Inflyttning september!

37 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 004 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Enhetsmätning av varmvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
252
Byggår:
2014/15
Driftskostnad:
125 kr/månad
Som Utgångspris:
1 950 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Här möts man direkt av den ljusa och fina färgsättningen med vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt ekgolv. I hallen finns utrymme för avhängning och här finns garderob som ingår. Bakom dig stänger du med svart säkerhetsdörr, precis utanför entrén, i trappuppgången, finns infälld dörrmatta.

WC/ Duschrum
Duschrum med exklusiv känsla, här är det självklart helkaklat och klinkergolv med komfortvärme. I duschrummet finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning, avskiljande glasvägg mot dusch, regndusch samt infällda spotlights i taket. Spotlights av led och med dimmer. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns bänkytor och väggfast vitlackerad skåpsinredning.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Väggarna är släta och vitmålade och på golvet ligger, helt rätt i tiden, enstavigt och vitlaserat ekgolv. Stora fönsterytor mot innergården och härifrån når man också balkongen i soligt söderläge. Här har man utsikt mot den fina innergården med sociala ytor samt lekpark. Till vardagsrummet finns sovalkov med fönster.

Kök
Modernt kök från HTH med vitlackerade luckor och integrerade handtag till luckor och lådor. Arbetsbänk av marmorkomposit som även löper som stänkskydd, ovan arbetsytan finns infällda spotlights och i bänken finns infälld diskho med matavfallskvarn. Infällda spots av led och med dimmer. Vidare är köket utrustat med infälld induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt integrerade kyl och frys. Hela maskinparken är från Siemens. Köksdelen övergår till förvaring i städskåp och garderob med samma stil på luckorna.

Rumsbeskrivning med materialdetaljer finns som pdf under fliken >viktiga dokument<.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 950 000 kr Som Utgångspris

Avgift

2 004 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Enhetsmätning av varmvatten

Driftskostnad

1 500 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter

Andel i föreningen

0,461%

Andel av årsavgiften

0,461%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2014/15

Uppvärmning

Luftburen värme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 februari 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fastigheten har luftburen värme som kan styras individuellt i varje lägenhet. Uppvärmning upp till 21 grader ingår i avgiften. Luftburen värme innebär att det inte finns några radiatorer i lägenheten vilket underlättar möbleringen.

Bredband finns genom bredbandsbolaget med flera uttag i bostaden.

Stor balkong i soligt söderläge högst upp i huset med utsikt mot innergården.

Persienner finns i samtliga fönster.

Förening

Namn

Brf Friflygaren

Om föreningen

Välkommen till Brf Friflygaren som är en bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter, 1-4rok, med adresser på Gripengatan 6-18 och Karlslundsvägen 10-14. Fastigheten , Järfälla Barkarby 2:36, är indelad i två huskroppar som byggdes av Einar Mattsson under 2014-2016.

Allmänt om föreningen
Föreningens lägenheter har en standard utöver det vanliga. Redan i entrén möts du av fem meters takhöjd, ekpaneler och specialdesignad belysning. Invändigt har bostaden exklusiva detaljer som golv med vitlaserad ekstavsparkett, vackra stenbänksskivor i köket, massiva innerdörrar och exklusiva vitvaror. Avfallskvarn gör avfallshanteringen hållbar samtidigt som det blir praktiskt och enkelt för den boende att leva miljövänligt. Föreningen har, precis som hela området, sopsug vilket är ett modernt sätt att hantera avfall idag. Gården, som är i två nivåer, har generösa gemensamma ytor och lekplats, gemensamma utrymmen som cykel/barnvagnsförråd finns även att tillgå.

Uppvärmningen sker huvudsakligen genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen dör värmen leds in via tak. Denna energieffektiva uppvärmning gör att du slipper element, vilket gör lägenheten mer flexibel att möblera. Dvs. det finns ett FTX.-system med värmeåtervinning. Som boende finns en applikation från Einar Mattsson där man enkelt håller koll på sin el och vattenförbrukning som debiteras utefter förbrukning.

Föreningens innergård är stor och socialt planerad i två nivåer med en lekplats.
Förråd finns att hyra i garaget. De extra förråden kostar ca 300-420 kr beroende på storlek. 2,5-3,5 kvm.
I garage finns cykelparkering, vilket även finns på innergård (utgång från plan 1). Barnvagnsrum på innergård.

76 st garageplatser finns att hyra i huset som kostar ca 900 kr/mån.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

125

TV och Bredband

TV & bredband via Bredbandsbolaget.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i huset. Separat kö.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad