Pressarvägen 27

Bilder

  • 8408764_5-328-16_photo_web.jpg
  • 8408764_7-328-16_photo_web.jpg
  • 8408764_6-328-16_photo_web.jpg
  • 8408764_8-328-16_photo_web.jpg
  • 8408764_9-328-16_photo_web.jpg

Som Utgångspris

1 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Pressarvägen 27 , Kallhäll , Järfälla

Välkommen till denna pärla om 45 kvm fördelat på 2 ROK med modern touch. Stilrent och fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Lätt möblerat vardagsrum med härliga sällskapsytor samt utgång till en balkong i fritt och soligt läge. Här bor du endast stenkast från Kallhälls P-tåg som tar dig in till Sthlm C på ca 24 min. Källarförråd och möjlighet till att P-plats i föreningen finns.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 760 kr inkl. värme, kallvatten, exkl. varmvatten & oblig avgift om 220 kr för TV och bredband tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1101
Byggår:
2018
Driftskostnad:
242 kr/månad
Som Utgångspris:
1 895 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning
WC/duschrum

Vita kaklade väggar med grått klinkergolv. Wc-stol, tvättställ med kommod och spegel med belysning ovanför samt en duschvägg. Tvättmaskin från Siemens och torkställ med bänkskiva ovanför som ger en praktiskt arbetsyta samt vägghängt skåp.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum i unik öppen planlösning, Köket har vita köksluckor med grå bänkskiva ovanför samt vitt blankt kakel ovanför arbetsytorna. Rummet har plats för matbord samt soffgrupp med många möbleringsmöjligheter. Härifrån når man också den soliga balkongen i fritt läge!

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang.

Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck samt har genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

1 895 000 kr Som Utgångspris

Avgift

2 760 kr inkl. värme, kallvatten, exkl. varmvatten & oblig avgift om 220 kr för TV och bredband tillkommer.

Driftskostnad

2 909 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
VA: 1 409 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,9213%

Andel av årsavgiften

0,9213%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:87

Förening

Namn

Brf Fågelholken

Om föreningen

Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm. Nedanför ditt kvarter går vägen till vattnet och Görvälns vackra naturreservat. Till Kallhällsbadet promenerar du på tio minuter och stationen når du på fem.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 2 sammankopplade byggnader, en byggnad med 10 våningar och en med 5 våningar. Totalt 89 lägenheter med bostadsrätt. Det finns 1 st lokal med hyresrätt om ca 55 kvm., med adress Gjutarplan 42 för kontors- eller butiksverksamhet dock ej restaurang.

Källarförråd. Förvaring i källare för cyklar, barnvagnar, rullstolar.
Gemensamhetslokal/styrelserum som även kan användas som övernattningsrum i källare.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

89

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Bredband med telefoni och TV: Föreningen tecknar avtal med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Obligatorisk avgift 220 kr/mån.

Parkering

Parkering: Föreningen har 50 st p-platser fördelade på 34 st i parkeringsdäck (gemensamhetsanläggning) och 16 st på tomtmark (5 med motorvärmaruttag och 11 utan motorvärmaruttag). Kostnad mellan 350 - 600 kr per månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1162 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad