Nidarosslingan 22D

Bilder

  • Kommande®
  • Välkommen till mysiga Nidarosslingan 22D!
  • Delvist öppen planlösning
  • Vardagsrum och kök
  • Vardagsrum med anslutning till uteplats
  • WC/duschrum med tvättdel

Utgångspris

2 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Nidarosslingan 22D , Skälby , Järfälla

Underbar 3:a om 73 kvm på markplan i attraktiva Skälby Trädgårdsstad snart till salu. Mysig lägenhet i 2-vånings låghus som ger en trivsam radhuskänsla. Här finns tack vare gavelfönster generöst ljusinsläpp i bostaden från tre väderstreck. Bostaden erbjuder delvist öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum varav en med anslutning till ordentlig klädkammare med fönster, samt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovanför. Vidare erbjuds stenbelagd uteplats i soligt sydväst-läge där du kan njuta av solen under sen eftermiddag fram till kvällstid.
Här bor du i ett omtyckt och mycket barnvänligt område med lekpark och fri parkering på gatan. Närhet till natur såväl som till shopping med Barkarby handelsplats på bekvämt avstånd.

Anmäl ditt intresse redan idag för bättre service!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 355 kr Inkl VA och kabel-TV. Exkl värme.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
2010
Driftskostnad:
958 kr/månad
Utgångspris:
2 450 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/Hall

Rymlig och praktisk entré med vitt klinkergolv, vilket är perfekt för våta skor, och som sedan går över till enhetlig ekparkett. Här finns kapphylla för möjlighet att hänga av sig ytterkläder, samt plats för garderob för den som önskar. Vita respektive blommiga väggar.

WC/Duschrum

Intill hallen finns anslutning till ett helkaklat duschrum med kakel och klinker i vitt respektive ljusgrått. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare (Bosch) med praktisk arbetsbänk ovanför i vit laminat och två skåp för förvaring. Golvvärme och fönster finns.

Kök

Vinkelkök med vita luckor och blått kakel ovanför bänkskiva i brunt laminat respektive rostfritt stål med dubbelho. Utrustat med spis (Bosch) och kombinerad kyl/frys (Elvita) samt fläkt (Franke). Här finns fönster med fint ljusinsläpp samt fin utsikt medan det lagas mat. Vid matplatsen rymmer ett bord för ca 4-6 personer. Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Rymligt med plats för soffgrupp och bord samt TV-möbler. Här är det delvist öppen planlösning till kök och matplats samt anslutning till den stenbelagda uteplatsen i sydväst-läge där du kan njuta av solen från eftermiddag till kvällstid. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 1

Plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaringsmöjlighet i två garderober. Parkettgolv och ljusgråa väggar.

Sovrum 2

Större rum med plats för dubbelsäng och byråer om så önskas. Parkettgolv och gul-randig tapet. Härifrån finns anslutning till den rymliga klädkammaren med fönster och förvaring i två garderober samt på hyllor och stänger. I klädkammaren finns parkettgolv och vita väggar.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

2 450 000 kr Utgångspris

Avgift

4 355 kr Inkl VA och kabel-TV. Exkl värme.

Driftskostnad

11 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

4,69152%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-vånings låghus utan hiss

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Vattenburet system med egen värmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 februari 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skälby 46:102

Övrigt

- Cykelrum på gården
- Uteplats i sydväst-läge

Förening

Namn

Drivbänken

Om föreningen

I attraktiva Skälby Trädgårdsstad har Peab byggt 24 lägenheter åt Brf Drivbänken i storlekar från 2-3 rok på 48-73 kvm. Alla lägenheter har öppna och ljusa planlösningar. Till föreningen hör 24 st carport, varav 17 st med elvärme, parkeringsplatser, lekplatser, cykelrum samt soprum.
Trädgårdsstaden uppdelas i tre kvarter med ett varierande utbud av hustyper med olika höjd och form som skapar en omväxlande miljö. Brf Drivbänken var den sista etappen av tre i Trädgårdsstaden och blev färdigställt 2010.

Skälby Trädgårdsstad består av två föreningar: Brf Sekatören som är vår syster förening och oss själva, Brf Drivbänken. Dessa två föreningar tillhör även samfällighetsföreningen Trädgårdsstaden där radhusen, kedjehusen och villorna även ingår. Trädgårdsstaden har hand om bland annat våra allmänna ytor så som parker och gräsytor.

TV och Bredband

Fiber bredband finns indraget från Telia samt "tre hål i väggen" finns från comhem. TV-uttag finns i vardagsrum och sovrum och nätverksuttag finns i alla rum.

Parkering

Varje bostad kan hyra 1 Carportplats i gemensam länga.
Utan motorvärmare: 100 kr /mån.
Med motorvärmare: 350 kr/mån.
Den ekonomiska förvaltaren Fastum administrerar carportplatserna, de tar ut en engångskostnad på 425 kr.

Fri parkering på gatan utanför.

Renoveringar

Föreningen har ingått avtal med en lokal målerifirma om utvändig målning av husen. År 2019 fortsätter målning av husen med adresserna Nidarosslingan 2-4 samt 18-20.

Övrigt

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Mer information finns att läsa på föreningens hemsida http://www.brfdrivbanken.com/

Med reservation för ändringar.

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad