Tröskvägen 34

Bilder

  • Såld!
  • Gavelradhus på solsidan
  • Välkommen till ett radhus utvöver det vanliga
  • Trivsam utemilljö för lata sommardagar
  • Rum för en stunds avkoppling
  • Entrésidan

Tröskvägen 34 , Viksjö , Järfälla

Fritt beläget och mycket fint gavelradhus med hörnläge i attraktivt och barnvänligt område i centrala Viksjö. Huset som är på 133 kvm och 6 rok, har under senare år genomgått många stora renoveringar. Entréplanet fördelas över ett snyggt och smakfullt kök med stort matrum och utgång till en altan, trivsam sällskapdel med utgång till altan, påkostad gästwc från 2017, tvättavdelning och hall/entré med gott om förvaring. Övervåningen disponerar fyra bra sovrum, varav två har utgång till en balkong, lyxigt duschrum från 2016 där ni kan skämma bort er själva och en hall med gott om förvaring. Utvändigt finns skyddade uteplatser för privat avkoppling och en plan och lekvänligt trädgård med bärbuskar och perenna växter. Tillbyggt förråd som rymmer familjens tillhörigheter finns på entrésidan. Dessutom finns garage i separat länga på bekvämt avstånd från fastigheten. På Tröskvägen 34, lever ni ett bekvämt liv med närhet till skolor/förskolor, kommunikationer, bad- och båtliv i Mälaren och gröna naturupplevelser. Huset har förhandsbesiktigats och dolda fel försäkring har tecknats av säljarna.

133 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
323 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 479 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen har ekparkettgolc och målade väggar i en grå ton. Här finns en större garderob med skjutbara spegeldörrar för praktisk förvaring. Den inre delen av hallen har dessutom ett praktiskt förvaringsskåp och uttag för centraldammsugare. Under trappan som leder upp till övervåningen finns ett praktiskt litet förråd med centraldammsugare och inspektionslucka ner till grunden.

Tvättavdelning

Lagom stor tvättavdelning med vinylmatta på golvet och vitmålad vävtapet på väggarna. Här finns arbetsbänk i laminat med tvättho, varmvattenberedare från 2014, tvättmaskin från Bosch från 2018, torktumlare från AEG, förvaringsskåp och flera förvaringshyllor.

Gästwc

Gästwc som renoverades 2017 med klinkergolv med golvvärme, vitt liggande kakel på väggarna och dimmerstyrda spotlights i taket. Här finns wc, kommod och spegel.

Sällskapsdel

Trivsam sällskapsdel som renoverades 2012, med ekparkettgolv och ljusmålade väggar med dekorativ fondtapet. Här finns en utgång till altanen på framsidan samt en luft-/luftvärmepump från Mitsubishi från 2012.

Matrum

Elegant och rymlig matrumsdel som delvis är avdelad mot sällskapsdelen och med öppen planlösning mot köket. Här finns utgången till uteplatsen på husets baksida. Golvet har ekparkett och ljusmålade väggar med en fondtapet.

Kök

Snyggt och smakfullt kök som byggdes om och renoverades 2010 med stora perspektivfönster ut mot trädgården och uteplatsen på baksidan. Köket som har luckor i tonad vit nyans, kommer från Electrolux Sentens. Här finns generösa arbetsytor i laminat och ek, med bl.a. två diskhoar på olika platser i köket. Dimmerstyrd belysning finns i taket samt i överskåpen, vilker ger ett fint ljus ovavsett tid på dygnet. Väggarna över arbetsbänkarna är målade och lackade i en varmröd och vit ton. Den maskinella utrustiningen består av kyl, frys och dubbla ugnar med varmluft, allt i rosfritt från Husqvarna/Electrolux. Extra bred (70 cm) induktionshäll från Husqvarna/Electrolux, fläkt i rostfritt från Franke och helintegrerad diskmaskin från Siemens. Golvet har ekparkett. Det finns också en praktisk arbets-/barbänk i ek med förvaringskåp och dimmer till belysningen som finns över.

Hall

Trappa med plansteg i ek och infälld belysning i taket leder oss upp till övervåningen. Väggarna i trapphallen har en dekorativ mönstrad tapet. Ljus och rymlig hall som öppnar upp mot samtliga rum på övervåningen. Här finns ekparkettgolv, vitmålade väggar och stor garderobslösning med skjutbara dörr. Vindslucka upp till den delvis golvbelagda vinden.

WC/duschrum

Snyggt och påkostat duschrum som renoverades 2016 (kvalitetsdokument finns!), med vitt liggande kakel med inslag av mosaik vid wc:n och grafitgrått klinkergolv med värme. I taket finns dimmerstyrda spotlights. Avdelad duschplats med duschvägg i glas, wc från Ifö och badrumsmiljö med kommod och badrumskåp med belysning från Svedbergs.Två handduksvärmare i krom skänker lite vardagslyx. Mekanisk frånluftsfläkt och vädringsfönster.

Sovrum

Rymligt sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar med en randig fondtapet. Dimmerstyrd belysning och stora perpektivfönster.

Sovrum

Det här sovrummet som också kan användas som gästrum eller hemmakontor, har ekparkettgolv och vitmålade väggar med en fondtapet. Här finns garderob med spegeldörrar, fint gavelfönster och dimmer till takbelysningen.

Sovrum

Ett av sovrummen som också har utgång till balkongen, har ekparkettgolv har målade väggar i en mörkare ton med en bredrandig fondtapet. Garderob och dimmer till takbelysningen.

Sovrum

Föräldrasovrummet som också har utgång till balkongen, har ekparkettgolv och ljusmålade väggar med en dekorativ fondtapet i en varmröd ton. Här finns en stor garderobslösning med skåp och lådor för effektiv förvaring.

Allmänt

- Huset har besiktigats och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration, kan laddas ner från: www.husmanhagberg.se, under dokument när ni har gått in på Tröskvägen 34 - Vita innerdörrar med speglar - Fastigheten har larm genom Securitas för ca 280 kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direktverkande el (från 2010 och framåt) och luftvärmepump från 2012

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 maj 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä och kalksandsten
Fönster: 3-glas från 2010
Bjälklag: Betong och trä
Tak: Betongpannor från 2009..
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt. Skorsten bytt 2019.

Övrigt

På husets entrésida, finns en skyddad och markisförsedd uteplats i västerläge och på baksidan en större uteplast i sydostläge. Här finns också en vattenutkastare, eluttag och belysning.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 4:356

Övriga byggnader

I anslutning till entrén finns ett utbyggt och praktiskt förråd, som inrymmer familjens tillhörigheter.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 750 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 900 kr
VA: 2 350 kr
Väg, samf: 10 500 kr
Försäkring: 10 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för hushållsel ingår i uppvärmningen. Total förbrukning på ca 11 700 kWh. I samfällighetsavgiften ingår renhållning, garage i länga, skötsel av gemensamma ytor, bredband och TV.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 500 000 kr, varav byggnadsvärde 1 995 000 kr

Summa pantbrev

980 000 kr

Tomt

Areal: 323 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fin, lättskött och solig trädgårdstomt med plana lekytor för familjens busfrön. Ett flertal
buskar och perenna växter, såsom svarta och röda vinbär, björnbär, rabarber, syrén,
klematis mm, smyckar trädgården. Stenbelagd entré in till huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:9

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad