Kopparvägen 24, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Kopparvägen 24, 1 tr , Kallhäll , Järfälla

ACC.PRIS 1.295.000kr!

Flytta hemifrån eller pendla? Välkommen till denna bra planerade bostad om 41 kvm med delvis renoveringsbehov. Belägen med närhet till det mesta. Gångavstånd till Kallhälls centrum med affärsutbud och pendeltåg samt mälaren med fina bad, natur och båthamn. Stambytt 2008. 2 förråd varav 1 mindre.

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 315 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
2412
Byggår:
1962
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Bra planerad hall med flertalet inbyggda garderober samt överskåp. Plats för hatthylla och avhängning finns. Linoleum golv och målade väggar i vitt.

Kök
Kök med originalstommar och målade luckor i klarblått, stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt dubbelho i rostfritt. Spis med 3 plattor, fläkt samt kombinerad kyl/frys i vitt. Matplats vid fönstret för ca 4 personer. Linoleum eller plastgolv samt ljusa väggar.

Allrum/alkov
Detta rum kan delas av med vägg/möbler för att skapa alkov och sällskapsdel. Plastmatta i imiterat trä och vita väggar. Glasdörr från hall till allrum.

Badrum
Stambytt 2008. Helkaklat utrymme med badkar, wc-stol, handfat och spegelskåp.

ÖVRIGT:
- Bostaden är i delvis behov av renovering.
- Källarförråd och mindre matrumsförråd finns och tillhör bostaden
- Stambytt fastighet 2008
- Tvättstuga mellan port 26 & 28.
- P-platser sep. kö. Allmän parkering som är avgiftsbelagd endast kväll och nattetid finns även i området.

Bostaden har varit en hyresrätt som föreningen nu upplåter till bostadsrätt. Det kommer därför att upprättas sk. upplåtelseavtal istället för överlåtelseavtal. Det påverkar inte dig som köpare.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Aspenberg.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 315 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är uppskattade och baseras på liknande försäljningar då lägenheten idag står tom.

Andel i föreningen

1,17001%

Tillträde

TT omg möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

3-plans flerfamiljshus i souterräng

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla-Kallhäll 6:164

Förening

Namn

HSB Brf Kopparskölden i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kopparskölden. Brf är belägen på adress Kopparvägen 22-34. Fastigheten byggdes år 1962 och bostadsrättsföreningen bildades år 2006 och omfattar idag 56 bostäder. Av föreningens 56 bostadslägenheter är 50 st. upplåtna med bostadsrätt och 6 st. upplåtna med
hyresrätt per 2016-12-31.

Administrativ och teknisk förvaltning har enligt avtal ombesörjts av HSB Norra Stor-Stockholm. Säljaren belastas av överlåtelseavgiften och köparen av pantsättningsavgift i enlighet med stadgarna.

http://www.hsb.se/norrastorstockholm/kopparskolden

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

51

Antal hyresrätter

5

TV och Bredband

Kabel-TV ingår i avgiften: Indraget för ComHem.
Bredband: Möjlighet till bredband via ComHem. Kostnad tillkommer.

Parkering

Föreningen har 45 P-platser att tillgodose föreningens medlemmar för ca 220kr/mån, men sep. kö gäller.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Gjorda renoveringar 2007/2008: Ett riktigt stambyte är utfört och samtliga badrum och toaletter renoverades. Även varmvattenledningarna byttes ut.
2010: Dränering av framsida, nya parkeringar samt nya sophus.
2014: En större ventilations översyn med tillhörande OVK besiktning. 2015: Fönster, altan- och balkongdörrar samt entrépartier byttes ut mot nya. Fasaden runt om fönster och altan-och balkongdörrar byttes även ut.
2017 Målning av trapphus.
2018 Nytt låssystem i portarna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Ett källarförråd och separat mindre matförråd tillhör lägenheterna. I souterrängplan finns dessutom gemensam tvättstuga med tillhörande torkrum samt cykelrum.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad