Hättkvarnsgatan 7 vån 2

Bilder

  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Badrum
  • Jag börjar där andra nöjer sig

Accepterat Pris

2 150 000 kr

Bevaka slutpriset

Hättkvarnsgatan 7 vån 2 , Jakobsberg , Järfälla

2 150 000 :- Accepterat pris
Stilfull bostad med modern touch. Denna pärla erbjuder stora härliga sällskapsytor, lättmöblerat vardagsrum med utgång till en solig balkong, rofyllt sovrum med stora garderobspartier. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där man också finner matsalsdel för 4-6 pers och ett stort och modernt badrum med kombinerad tvätt/tork.

Perfekt bostad för er som bara vill kunna flytta in!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 196 kr inkl värme, sopor (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
41207
Byggår:
2016
Driftskostnad:
462 kr/månad
Accepterat Pris:
2 150 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Ljus och välkommande entré med ekparkett och vitmålade väggar som leder din in i bostaden.

Badrum

Från entrén nås du det stilrena badrummet med vita stora kakels på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Badrummet är ljust och trevligt med gott om förvaring. Här finns dusch, WC, handfat med kommod, kombinerad TM&TT, ovan en praktisk arbetsbänk och platsbyggda, rymliga skåp.

Vardagrum

Ljust och luftigt i öppen planlösning mot köket och med härliga fönster och utgång till balkongen som vetter mot lugn innergård. Rymligt och lättmöblerat rum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats.

Kök

Bostaden hjärta är numera köket, rummens disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar Matplatsen rymmer i dagsläget ca 4-5 personer och ligger i anslutning till det stilrena köket från Marbodal. Vitt kakel ovanför ljusgrå laminatbänkskivan med infälld dubbelho, vita skåpluckor, rostfria handtag samt belysning ovan arbetsbänken. Maskinella parken består av rostfri ugn, spishäll, inbyggd mikrougn, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang. Garderober längst ena väggen och stora fönsterpartier på den andra.

Bostaden med byggår 2015/2016 är i mycket gott skick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer.

ÖVRIGT:
Till bostaden hör ett förråd i källarplan.
I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
Till månadsavgiften tillkommer en kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play avseende 100/10Mbit bredband, tv paket "lagom" samt IP-telefoni baskostnad, samtalskostnad tillkommer.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen kommer parkeringshus att byggas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

2 150 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 196 kr inkl värme, sopor (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)

Driftskostnad

5 550 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
VA: 1 550 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,7018%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:920

Övrigt

Balkong mot en lugn innergård i soligt läge.

Förening

Namn

Vindmöllan

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. Med skarpa kontraster och teglade fasader har det byggts ett hus som tar avstamp i staden och landar i idyllen. Bland de färgsprakande putshusen blir det tegelmurade Vindmöllan en kaxig uppstickare som tar staden till Söderdalen. En annan trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. Pris vatten: Ca 50 kr/m3. För mer exakt pris hänvisar de till www.minol.se

Se även:
http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/soderdalen.html
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

126

TV och Bredband

TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1160 kr

Pantsättningsavgift

460 kr

Övrigt

Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.

Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad