Ynglingavägen 20 F, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning
  • Kök och matplats
  • Badrum
  • Innergården
  • Balkongen

Ynglingavägen 20 F, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välplanerad och ljus lägenhet med öppen planlösning och härlig inglasad balkong om ca 12 kvm i soligt söderläge. Helkaklat badrum, klinkers med golvvärme samt tvättmaskin. Välutrustat kök i vinkel och stor klädkammare i hallen. Trevlig och grönskande innergård. Ett stenkast från Jakobsbergs galleria och pendeltåg!

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 916 kr inkl. värme, VA. (oblig. tillägg 218kr/mån för Comhem tv (bas) & bredband (30-50Mbit)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1997
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Plats för hatthylla och garderob. Klädkammare i anslutning med linneskåp, hyllplan och klädstång. Klinkergolv i terracotta, exemplariskt för blöta skor, och vitmålade väggar.

Kök och vardagsrum
Fint kök i delvis öppen planlösning med vardagsrum och matplats. Träfärgade luckor, vitt kakel som stänkskydd ovan laminatbänkskiva samt infälld dubbelho i rostfritt med avställningsyta. Maskinell utrustning: Diskmaskin från Bosch, spis med fyra kokplattor och ugn från Electrolux samt kombinerad kyl/frys från Whirlpool i rostfritt. Matplats vid fönster för 4-6 personer. Parkettgolv, vitmålade väggar på tapet samt fondtapet.

Inglasad balkong
Härligt solläge med grön filtmatta och trätrall. Gott om plats för möblemang. Enligt broschyren vid säljarens köp står det ca 12 kvm på balkongen.

Badrum
Helkaklat med golvvärme och mindre vädringsfönster. Badkar, handfat med kommod, wc-stol, tvättmaskin, handdukstork (el) och spegel med skåp bredvid.

Sovrum 1
Båda sovrummen är belägan mot den lugna innergården. Plats för enkel eller dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Parkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Plats för enkel eller dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Parkett och tapetserade väggar i allmogemönster.

Övrigt
- spotlights i ramp i kök glappar ibland
- spotlights i badrumsskåp glappar
- lampan i fläkten trasig
- köksfläkt fungerar ej

Förråd beläget på vinden, plan 7.
Cykel/barnvagnsförråd i hus på gården
Tvättstuga i port 20B

Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

3 916 kr inkl. värme, VA. (oblig. tillägg 218kr/mån för Comhem tv (bas) & bredband (30-50Mbit)

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,4663%

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1997

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Förening

Namn

Rosenlinden

Om föreningen

Välkommen till Brf Rosenlinden som uppfördes 1997-98 med bästa läge i centrala Jakobsberg med totalt 78 bostadsrätter. Utvändiga fasader i gul och vit puts. Husen omsluter en trivsam innergård med lusthus och vackra planteringar. På innergården finns en grill som föreningen låter sina medlemmar använda.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

TV, bredband och telefoni
Bredband finns via Com Hem eller Bredbandsbolaget.
Föreningen har gruppavtal med Com Hem. Varje lägenhet debiteras obligatorisk avgift om 218 kr/mån.Tjänster som ingår: Digital-TV (basutbud), Bredband 50 (30-50 Mbit/s) och telefoni (bas)

Parkering

Det finns två alternativ för parkering, parkering under tak (carport) eller i garage på andra sidan vägen. Avgiftsbelagd gästparkering finns.

Renoveringar

Fasadrenovering har genomförts under 2017.
Föreningen utreder just nu eventuell konvertering till bergvärme, energiåtervinning via frånluft alternativt solceller på tak. Inga beslut är tagna ännu.

Ekonomi

Avgifterna sänktes med 5 % både 2016 och 2018.

Övrigt

Cykelrum och däckförvaring
Vi har 3 st cykelrum. Det finns även rum för förvaring av däck i port D, kod till låset fås från nyckelansvarig.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på ca 1 120 kr, samt en pantsättningsavgift på ca 448 kr för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet.

Föreningen har också en bra och informativ hemsida. Gå gärna in på: www.rosenlinden.se, för ytterligare information.

Årsredovisning, stadgar och energideklaration kan laddas ner från HusmanHagbergs hemsida. Gå in på lägenhetens adress, ni hittar dessa under viktiga dokument.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad