Ishockeyvägen 19

Bilder

  • Såld!

Ishockeyvägen 19 , Viksjö , Järfälla

Lugnt, rymligt och ljust beläget parhus om totalyta på c:a 180 kvm. Stort kök & matplats i öppen planlösning med v-rummet. 3-4 sovrum, TV-/allrum, två topprenoverade WC-/duschrum, varav ett med bastu. Garage & dubbla bilplatser vid huset. Växthus & insynsskyddad altan i s/sv med härlig kvällssol.

128 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
31 kvm
Tomtarea:
369 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
3 870 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

31 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Yale kombinationslås till entrédörren. Hallen är inredd med vit och svagt mönstrad tapet, infällda spotlights, grå klinker med golvvärme precis innanför entrédörren och i övrigt parkettgolv. Platsbyggd förvaring för barnkläder. Luftvärmepump.

Sovrum 1: Släta och vitmålade väggar, med en fondvägg med tapet i rosa och rött samt parkettgolv. Platsbyggd säng & bokhylla, med gott om förvaring i lådor.

Walk in closet/förråd: Rymlig walk in closet/förråd, med vita väggar, laminatgolv, klädhylla, klädstång, garderob och fiberanslutning.

Sovrum 3: Masterbedroom med släta, ljust gråmålade väggar och parkettgolv.

Walk in closet/förråd: Vita väggar, ljust laminatgolv, klädstång, praktisk skoförvaring och klädhylla.

WC-/duschrum med bastu: Renoverat, rymligt och helkaklat WC-/duschrum med bastu (2015) och tvättutrymme. Vitt kakel, grå klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med dubbla engreppsblandare med kommod, stort och spegelförsett baddrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, arbets-/tvättbänk med infälld tvättho och varmvattenberedare. Därutöver finns en bastu, handdukstork och duschutrymme med frostad glasvägg, i direkt anslutning till bastun.

TV-/allrum: Vitmålade väggar och en vitmålad och dekorativ fondvägg av råspont, parkettgolv och med smakfullt inbyggda garderober för förvaring under trappen. Utöver detta finns en praktisk arbetshörna med hyllor.

ÖVRE PLAN:

Kök med matplats: Stort och rymligt kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med vitmålade väggar, parkettgolv, infällda spotlights och utgång till balkong. Köket är i övrigt inrett med köksskåp och lådor av björk, terrakottafärgat kakel som stänkskydd bakom bänkskivor av stavek. Maskinellt är köket utrustat med spis med induktionshäll med ugn (2017) , spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket, inrett med vitmålade väggar med en blommönstrad fondtapet, parkettgolv (Tarkett - lönn) och utgång till trädäcksförsedd altan/uteplats i söder, delvis under tak. Den trädäcksförsedda altanen sträcker sig runt huset på gaveln och ger fantastiska möjligheter att följa med solen under dagen/kvällen för alla måltider och ger ypperliga tillfällen för umgänge med familj och vänner, för att kanske avsluta kvällen i orangeriet när kvällens sista solstrålar försvinner bortom horisonten.

Sovrum 3: Vit och mönstrad tapet och parkettgolv.

Passage: Vitmålade väggar, parkettgolv och praktisk skjutgarderob.

WC-/badrum: Renoverat (2016), helkaklat och rymligt WC-/badrum, med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, WC-stol, dubbla tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, vägghängt linneskåp, badkar med duschvägg och handdukstork.

VINDSPLAN:

Rymligt rum, som idag är inrett som sov- & arbetsrum. Rummet är inrett med blommönstrad tapet, trägolv och ingång till rymligt och praktiskt vindsförråd.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans parhus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direktverkande el + luftvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 april 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: Kopplade 2+1 fönster / 2-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Stor, insynsskyddad och trädäcksförsedd altan/uteplats, delvis under tak, med högt läge i syd-/sydväst med härlig eftermiddags-/kvällssol.

Nuvarande ägare har låtit genomföra följande renoveringar:

2007 - Vind, renovering av bl a innertaket (diffusionsspärr)
2007 - Hall - luftvärmepump
2008 - Trapphall - renovering av innertrapp x 2, ledstång och inbyggt räcke med överliggare i ek;
2010 - Hall, målning, spotlight, nytt innertak och nya dörrar x 2;
2010 - Sovrum 1, målning, tapetsering, element, elementskydd, nytt innertak, nya trösklar och ny dörr;
2010 - Sovrum 2, målning, element, elementskydd, nytt innertak, nya trösklar och ny dörr;
2011 - Hall, med klinker och golvvärme;
2011 - Allrum, nytt innertak, målning och inredning av arbetshörna;
2011 - Kök, borttagande av vägg, målning, nytt innertak, element, elementskydd & spotlight;
2011 - Sovrum 3, nytt innertak, tapetsering, målning, ny dörr, nya trösklar, nytt element och elementskydd;
2011 - Vardagsrum, nytt innertak, ett nytt element, elementskydd och tapetsering.
2011 - Passage, ny skjutdörrsgarderob (Lumi);
2014 - Byte hängrännor på fram- & baksida;
2015 - Badrum entréplan, renovering av hela utymmet, inklusive bastu;
2016 - Ommålning av träfasad, garage och fönsterkarmar;
2016 - Allrum, inredning av förvaringslösning under trappen;
2016 - WC-/badrum övre plan, renovering av hela utrymmet inklusive
flytt av tvättstuga;
2019 - Vind, tilläggsisolering, målning, tapetsering, ny vindsdörr och tre nya element

Fastighetsbeteckning

Viksjö 7:339

Övriga byggnader

Separat 1-bilsgarage med dubbla bilplatser framför garaget. Orangeri/växthus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 450 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 32 000 kr
VA: 3 600 kr
Renhållning: 750 kr
Väg, samf: 3 000 kr
Försäkring: 7 100 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 444 000 kr, varav byggnadsvärde 1 881 000 kr

Summa pantbrev

4 089 000 kr

Tomt

Areal: 369 kvm
Tomttyp: Svagt sluttande trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Tomten utgörs av en sluttande trädgårdstomt, med gräsmatta såväl på baksidan som på entrésidan. På gaveln, i anslutning till växthuset, finns också rabatter med prydnadsväxter.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:30

Tillträde

12/8 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad