Tegvägen 14, 1 tr (Lgh 1102)

Bilder

  • Ljus sällskapsdel
  • Sällskapsdel
  • Sällskapsdel
  • Kök från 2015 med maskiner i rostfritt
  • Köket

Fast Pris

1 835 000 kr

Bevaka slutpriset

Tegvägen 14, 1 tr (Lgh 1102) , Viksjö , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!
Suveränt belägen bostadsrätt med ljus interiör, genomgående ekparkettgolv och utmärkt planlösning. Lägenheten disponerar en smakfullt kök från 2015, trivsam och stor sällskapsdel med utbyggd balkong i sydväst, duschrum med ny tvättpelare från 2018 och sovrum och hall med förvaring. Bostadsrätten ligger med ett centralt läge med bekvämt avstånd till Viksjö centrums utbud av service, affärer, grön natur och gott om fritidsakitviteter. Bredband ingår i månadsavgiften.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 595 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
417
Byggår:
1970/71
Driftskostnad:
200 kr/månad
Fast Pris:
1 835 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Över ytterdörren finns uttag för bredband via Bredbandsbolaget. Här finns en större garderobslösning med skjutbara spegeldörrar, vilket ger bra möjligheter till förvaring.

Sällskapsdel

Trivsamt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar Från vardagsrummet finns utgången till den utbyggda balkongen som ligger i härligt sydvästläge.

Sovrum

Sovrummet som ligger mellan vardagsrummet och köket, har ekparkettgolv och vitmålade väggar. En garderob medföljer köpet.

WC/duschrum

Duschrummet har en ljus vinylmatta på golv och väggar. Här finns en duschkabin och wc från 2017, handfat från september 2016 och badrumsskåp med belysning och förvaringsskåp. Dessutom så finns torktumlare från Siemens och tvättmakin från Electrolux, båda från 2018.

Kök

Ljust och snyggt kök från IKEA som totalrenoverades 2015, med köksluckor (Ståt) i tonad vit nyans. Golvet har ekparkett och väggarna är vitmålade. Skifferliknande kakel över bänkskivor i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys från Samsung från 2018, keramisk häll från Whirlpool, inbyggd micro och ugn i rostfritt från Whirlpool och fläkt från Franke. Allt från 2015. Diskmaskin från Bosch från 2018.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Pris

1 835 000 kr Fast Pris

Avgift

3 595 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,19397%

Andel av årsavgiften

0,19397%

Reparationsfond

2798 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1970/71

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I husets källare finns lägenhetsförråd. Cykelförråd finns ute på gården i nära anslutning till huset.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:7

Förening

Namn

HSB brf Granen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Granen som består av 433 lägenheter, byggda 1970-1971, fördelade på 12 hus på Tegvägen och 7 hus på Vältvägen. Lägenheterna är på 1 till 4 rum med kök.

Antal lägenheter

433

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem. Bredband erbjuds både via Bredbandsbolaget och ComHem. Bredbandet är sedan 2015 inkluderat i hyran med 250/100 lina via Bredbandsbolaget.

Parkering

Parkering
Det går att hyra p-plats med elstolpe för 150 kr/mån alt garageplats för 420 kr/mån. HSB sköter kösystem för dessa platser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för uppdaterad status.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Omläggning utvändig vattenledning och upprustning av lekplatser utfördes under 2005.
Föreningen byggde om balkonger samt uteplatser under 2009.
Om/utbyggnad och asfaltering av p-platserna har utförts under 2013. Energiprojekt pågår på lång sikt.
Ommålning av garagen, liksom takplåtarna och samt översyn av garageportarna har utförts under 2011-2013.
Under 2011 har låssystemet bytts i alla lägenheter samt förråd och portar.
Radonmätningar har utförts under 2012.
Under 2015 planerades enhetsmätning av el att införas.
Ommålning av trapphusen sker löpande.
Källargångarna har rustats upp och färdigställts under 2017.
Samtliga värmeväxlare i undercentralerna är bytta. I samband med detta arbete har det även installerats ett nytt styrsystem för att få jämnare temperatur i lägenheterna.
Fönsterbyte utfört i föreningens alla bostäder under våren/sommaren 2017.
Installation av låssystem med kod till alla portar, som togs i drift under december 2018.

Med reservation för eventuella ändringar

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 5% för år 2015.
Avgiften höjdes med 2% för år 2017.
Avgiften höjdes med 5% för år 2018.
Avgiften höjdes med 3% för år 2019

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förråd finns i källarplan eller på vardera våningsplan beroende på hustyp. Tvätt- och vävstuga, cykelverkstad, cykelhus, hobbylokal, pingisrum och föreningslokal finns att tillgå. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad