Karlslundsvägen 30

Bilder

  • Nyproduktion
  • Fasadbild
  • Fasadbild
  • Säbysjön
  • Underbara strövområden på Järvafältet
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Utgångspris

3 450 000 kr

Karlslundsvägen 30 , Barkarbystaden , Järfälla

Välplanerad 4 rok/"mini 5:a" i populära Barkarbystaden med 2 wc! Belägen intill Herrestaskolan och med förskola i kvarteret, cykel/promenadavstånd till pendeltåg samt goda kommunikationer in till Sthlm C - endast 18 min! Inflyttningsklar från 28 maj!

Se mer av bostaden här! https://cdn.sightline.se/a6c2a7aef13c46e3/psw/BarkarbyHusC-D/#n=10-1301

84 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 647 kr inkl värme, VA samt basutbud kabel-TV. Varmvatten och el tillkommer efter faktisk förbrukning
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2018/2019
Driftskostnad:
460 kr/månad
Utgångspris:
3 450 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare hade sett fram emot att flytta in i denna "mini 5:a", näst högst upp i huset med balkong mot gården, men det blir inte alltid som man tänkt sig och de har valt att inte flytta in i bostaden. Därför förmedlas nu denna bostad till en ny kund som önskar ett bekymmersfritt lägenhetsliv med all tänkbar service runt knuten, förskola i huset samt grundskola på andra sidan gatan.

Kopiera in denna länk i nytt fönster på din webbläsare för att se mer av bostaden: https://cdn.sightline.se/a6c2a7aef13c46e3/psw/BarkarbyHusC-D/#n=10-1301

Hall
Städskåp och två garderober samt hatthylla.

Duschrum/wc
Helkaklat med vit klinker och grått kakel, tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp med ovanbelysning, wc-stol, duschutrymme med rak frostad glasvägg och takdusch. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Gäst-wc
Svart klinkergolv, wc-stol samt handfat.

Sovrum 1
Det största rummet om ca 11kvm med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang. Vilsamt västerläge som gör att du slipper morgonsolen in i rummet. Utgång till balkong.

Balkong
7kvm i soligt västerläge mot gården.

Sovrum 2
Belägen bredvid Sovrum 1. 8kvm med en garderob och ett linneskåp, exemplariskt som barnrum.

Sovrum 3
ca 9kvm med tre garderober och tillgång till bostadens förråd om 4 kvm som även kan användas som klädkammare/kontor.

Vardagsrum
Plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord.

Kök:
Köket är inrett med vitlackerade luckor, rostfria beslag/handtag och vitt kakel bakom arbetsbänkar av laminat med underlimmad diskho. Maskinell utrustning: Kyl och frys, inbyggnads micro, helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn 3D, induktionshäll samt fläkt, vitvaror från Siemens.

Övrigt:
- Förråd ingår till bostaden och är placerad i bostaden.
- Rumshöjd ca 2,5m
- Bröstningshöjd fönster ca 0,6m
- Fabrikslackad sidenmatt ekparkett 3-stav
- Vita innerdörrar
- Kök från Nobia Svenska kök Ab - Marbodal
- Samtliga vitvaror från Siemens

Se bofaktablad för exakt utförande av lägenheten samt ta del utav inredningslistan.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

3 450 000 kr Utgångspris

Avgift

4 647 kr inkl värme, VA samt basutbud kabel-TV. Varmvatten och el tillkommer efter faktisk förbrukning

Driftskostnad

5 520 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 252 kr
VA: 2 268 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Baseras på schablon från ekonomisk plan

Andel i föreningen

0,5365%

Andel av årsavgiften

0,5811%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

28 maj 2019

Byggnad

Byggnadstyp

4-8 våningshus med garage i markplan

Byggnadsår

2018/2019

Uppvärmning

Fjärrvärme - radiatorer

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:50-2:53

Förening

Namn

Barkarby Metropol

Om föreningen

Barkarby Metropol består av 211 bostäder och en förskola, belägna på Karlslundsvägen 18-24, Parkvägen 4-14 samt Flygfältsvägen 15-21. Föreningen består av tre byggnader med 4-8 våningar samt garage i markplan. Barkarbystaden är en ny knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Suveränt pendlingsläge och nära till nordvästra Stockholms gröna oas, Järvafältet, med ett brett utbud av aktiviteter och friluftsliv. Mellan den nya skolan och Barkarbystadens torg har Veidekke byggt kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter som präglas av spännande och modern arkitektur.

Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) för köpare samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen.

Antal lägenheter

212

TV och Bredband

Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Bredband. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

Parkering

105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

Förråd till samtliga lägenheter, i eller utanför bostaden.
Postlåda i entrén
Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12
Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12
Barnvagnsrum i samtliga trapphus
Varmvatten är individuell mätning

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad