Frihetsvägen 2C

Bilder

  • Vardagsrum
  • Kök och vardagsrum i Öpl

Frihetsvägen 2C , Jakobsberg - Söderdalen , Järfälla

Stilfull bostad med modern touch och fönster i 3 väderstreck. Denna pärla erbjuder stora härliga sällskapsytor, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt matplats.Två balkonger varav ena med generös golvyta och delvis inglasning vilket ger känsla av ett uterum snarare än balkong, 2 sovrum med plats för garderobspartier och sovrumsmöblemang och stort badrum med duschhörna i glas samt tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och källarförråd.

- Fönster i 3 väderstreck
- 2 balkonger
- Stort badrum med TM & TT
- Källarförråd
- Gångavstånd till P-tåg som tar dig till Sthlm C på ca 16 min.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 365 kr inkl värme, vatten, elnätsavgift & sopor, exkl tappvarmvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61401
Byggår:
2016
Driftskostnad:
450 kr/månad
Pris:
2 895 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Hall/Entré

Välkomnanden hall med gott om plats för hatthylla. I den inre hallen längre in ryms även mindre möblemang och en inbyggd garderob. Parkettgolv med vitmålade väggar.

Vardagsrum

Lättmöblerat och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Fönster i 2 väderstreck skapar en harmonisk ljusinsläpp.Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till ena balkongen som vetter mot Frihetsvägen med för cafeset där du kan njuta av morgonkaffet.Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel.

Kök

Bostaden hjärta är numera köket, rummens disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar. Matplatsen rymmer i dagsläget ca 6-8 personer och ligger i anslutning till det stilrena köket från Marbodal. Vitt kakel ovanför bänkskivan med infälld dubbelho, sobert grått kök med raka handtag, rostfria handtag samt belysning ovan arbetsbänken. Maskinella parken består av rostfri ugn, spishäll, inbyggd mikrougn, rostfri kyl &frys samt integrerad diskmaskin samtliga vitvaror från Siemens

Sovrum( Master bedroom)

Stort och lugn beläget sovrum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang.

Sovrum 2

Sovrum med plats för enkelsäng och passar perfekt som barnrum eller kontor, härifrån når man den mysiga och stora balkongen.

Badrum

Från den inre hallen nås du det stilrena badrummet med vita stora kakels på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Badrummet är ljust och trevligt med gott om förvaring. Här finns dusch, WC, handfat med kommod, kombinerad TM&TT, ovan en praktisk arbetsbänk och platsbyggda, rymliga skåp.

Balkong

Stor balkong med generös golvyta och delvis inglasning vilket ger känsla av ett uterum snarare än balkong. Här får du plats med stor loungegrupp och kan förlänga säsongen med infravärme.

Bostaden med byggår 2016 är i mycket gott skick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - ett hållbart hus med hög miljöstandard! Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur.

ÖVRIGT:
Till bostaden hör ett förråd i källarplan.
I bygganden finns cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
Till månadsavgiften tillkommer en kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play avseende 100/10Mbit bredband, tv paket "lagom" samt IP-telefoni baskostnad, samtalskostnad tillkommer.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Pris

2 895 000 kr

Avgift

4 365 kr inkl värme, vatten, elnätsavgift & sopor, exkl tappvarmvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Hushållselen baserad på schablon

Andel i föreningen

1,4533%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX-system

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Övrigt

Inga renoveringar är inplanerade med hänvisning till byggnadens ålder

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:231

Övriga byggnader

Garage och förråd på källarplan

Förening

Namn

Brf Väderkvarnen i Söderdalen

Om föreningen

Kvarteret Väderkvarnen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar. Sammanlagt ryms 75 lägenheter
om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasaderi jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går
från källarplan till översta våningen. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive
trapphus. I anslutning till varje trapphus fi nns även cykelförråd i källarplan samt förråd för barnvagnar och rullstolar i entréplan.
Cykelparkering fi nns även utomhus på gården.

I föreningen finns också en gemensamhetslokal som används för föreningens sammanträden. Den kan också användas för andra möten för olika arbetsgrupper.

Sophantering
I diskbänksskåpet fi nns källsorteringskärl. Utomhus fi nns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret fi nns även ett miljörum för
källsortering med olika fraktioner.

Parkering
Längs järnvägen finns det ett garage, där föreningen har några platser som hyrs ut för ca 550 kr/mån. Garaget kommer att bli en samfällighet tillsammans med övriga brf:er i området.

Samfällighet
Samfällighetsförening kommer att bildas med intilliggande
kvarter Kvarnbacken för den gemensamma gården.
Trapphus och postboxar

I entréplan i varje trapphus fi nns postboxar där posten delas
ut. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför
respektive lägenhetsdörr.

Gård
På gården mellan husen har det planterar vi växter som har kvaliteter
året om i form av tidiga vårlökar, vintergröna häckar, blommande
perenner och träd med blomning och höstfärg.

Lokaler
I gatuplan finns en kommersiell butiks-/kontorslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts idag av RB Ekonom som är en del av Riksbyggen.

http://www.brfvaderkvarnen.net/

Föreningen har gemensam el, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren inte behöver ha ett eget el-abonnemang. Kostnaden för lägenhetens förbrukning och för lägenhetens andel av föreningens elnätskostnad kommer att faktureras (särredovisad) på månadsfakturan.

Om området

Jakobsberg - Söderdalen

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad