Kvarnvägen 38c

Bilder

  • Fasadbild
  • Vardagsrum och kök i öpl
  • Vardagsrum
  • Kök

Fast Pris - F. Till Kvarn

3 250 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvarnvägen 38c , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen att bli den första som flyttar in i den härliga och välplanerade 3:a om 79,5 kvm med stor och soligt balkong och endast ett stenkast från pendeltågsstationen i Jakobsberg. Bostaden är ligger högt upp på våningen 9/9. Lägenheten är mycket ljus och luftiga med genomgående öppna planlösning. Inredningen är smakfullt utvald med en design som ligger i tiden. Rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin och spiskåpa, induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, skjutdörrsgarderober och helkalkade badrum är bara några exempel på lägenheternas fina standard.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 311 kr Ingår Värme, VA och Förråd. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för bredband, TV, telefoni om 208 kr/månad.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
85
Byggår:
2018
Driftskostnad:
440 kr/månad
Fast Pris - F. Till Kvarn:
3 250 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för avhängning i garderob.

KÖK
Parkettgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn & mikro i arbetshöjd. Plats för matbord ca 4-6 personer. trevligt ljusinsläpp från fönster.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti.

SOVRUM
Parkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaring i garderob och linneskåp. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till bostadens balkong.

BALKONG
Trevlig balkong i söderläge med plats för möblemang.

BADRUM
Klinker och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 9, hiss finns

Pris

3 250 000 kr Fast Pris - F. Till Kvarn

Avgift

4 311 kr Ingår Värme, VA och Förråd. Utöver ovan angiven månadsavgift tillkommer en avgift för bredband, TV, telefoni om 208 kr/månad.

Driftskostnad

5 280 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 240 kr
VA: 2 040 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnader enligt den ekonomiska planen

Andel i föreningen

1,49966%

Andel av årsavgiften

1,70747%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

9-våningshus med hiss

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Vattenburen värme

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2842

Förening

Namn

HSB brf Kvarnstugan

Om föreningen

Brf Kvarnstugan består av tre trapphus med 85 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök. Planlösningarna är genomgående öppna för att skapa luftiga och ljusa lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats i soligt söderläge med utblick mot den lummiga och gröna gården. På gården skapas ytor för trevligt umgänge och kanske också en egen odlingslott.

I huset finns det också föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och separata utrymmen för förvaring
av barnvagnar och rullstolar. Under huset byggs ett garage med 22 parkeringsplatser. Garaget nås enkelt med hiss direkt från trapphuset. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT:

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften

Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Tilluft tillförs vardagsrum och sovrum med fönster via tilluftsdon. Frånluft evakueras via ventil i bad, WC/dusch och spiskåpa i kök. Ventilationsaggregaten, ett per trapphus, är placerade i fläktrum på vindsplanet.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på entréplanen eller i källaren

Markkärl för organiska- och icke organiska hushållsopor är placerade utanför husen vid Kvarnvägen. Återvinningsrum för tidningar, kartong, plast, glas, metall och el finns vid garageinfart.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett grupp abonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad