Veckovägen 35, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Inglasad balkong i soligt läge
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Stambytt duschrum

Veckovägen 35, 3 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till denna charmiga 3:a om 69 kvm på populära Veckovägen i centrala Jakobsberg! Bostaden är belägen högst upp i huset och erbjuder stambytt badrum från 2016 samt chansen att modernisera denna oslipade diamant efter din egna smak och stil. Vidare erbjuds 2 sovrum, rymligt kök med matplats och stort vardagsrum med anslutning till inglasad balkong i söderläge med sol under större delen av dagen. Matbutik runt hörnet. Här bor du med promenadavstånd till Jakobsberg centrum, med ett stort utbud av service och affärer, samt till p-tåg som tar dig in till Sthlm C på endast ca 20 min. Några minuter bort med bilen ligger Barkarby Handelsplats med IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Du kan även ta en rask promenad eller cykeltur ut på Järvafältet och dess underbara natur.

Omgående inflyttning är möjligt.
Varmt välkommen på visning!

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 685 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
399
Byggår:
1962
Driftskostnad:
175 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig med plats för klädförvaring på kapphylla till höger om entrén samt i en garderob. Korkmatta på golvet och tapet på väggarna. Säkerhetsdörr.

WC/Duschrum

Stambytt av föreningen 2016 med kakel och klinker i vitt respektive grått. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, handfat, spegelskåp med belysning, vägghängd wc och toppmatad tvättmaskin av märket Whirlpool.

Kök

Charmigt kök med plats för matbord för ca 4-6 personer. Blåa kökssnickerier och två rader vitt kakel ovanför bänkskiva i rostfritt samt brunt trä. Utrustat med dubbelho i rostfritt, kombinerad kyl/frys (Electrolux) och spis (ElektroHelios), samt fläkt (Futurum). Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum

Rymligt med plats för soffgrupp och TV-möbel samt en finare matsalsdel för den som önskar. Parkettgolv och aprikosfärgad tapet. Härifrån finns anslutning till den inglasade balkongen i söderläge med solexponering stora delar av dagen där du kan se bort till Jakobsberg C.

Sovrum 1

Rymligt med plats för dubbelsäng eller mindre säng och fler möbler så som hyllor och skrivbord. Förvaring finns i tre inbyggda garderober. Ljust laminatgolv och grön tapet med bård.

Sovrum 2

Stort med plats för dubbelsäng och tillgång till egen liten röd klädkammare med förvaring på hyllor, klädstång och linneskåp. Grått plastgolv och ljus tapet i sovrummet.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 685 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

2 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 100 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,26094%

Andel av årsavgiften

0,26094%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1742

Övrigt

- Källarförråd i samma port
- Tvättstuga i källaren
- Cykel- & barnvagnsrum i huset
- Inglasad balkong i soligt söderläge
- Bostadsrättstillägg ingår

Renoveringar:
1980 - Ytskikt i samband med inflyttning

Förening

Namn

HSB Brf Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och har totalt 414 bostadsrättslägenheter.
Beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.

Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd. I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Kommunikation: Bussförbindelse längs Viksjöleden. Ca 5-10 minuters gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med flertal bussförbindelser och pendeltåg.

Förskolor: Kuben Montessoriförskola, Olovslunds förskola, Vittra förskola, Mjölnarens förskola och Kvarnens förskola. Skolor: Olovslundsskolan (F-årskurs 5) och Vittraskolan (F-årskurs 9).

TV och Bredband

Sedan april 2017, så är Canal Digital leverantör av TV och från den 1 januari lanserar Bredbandbolaget fiberTV och CanalDigital agerar mer fristående.

Parkering

Norrbyparkeringen vid Konsum står till ditt förfogande (begränsad uppställning 72 timmar). Kort för inpassering till Norrbyparkeringen kan beställas hos Frans Varja, se föreningens hemsida. Pris: 600:-/år och lgh + 200:- för tagg om man inte har sedan tidigare. Det finns även fri parkering i området med undantag för sk. städdagar.

Renoveringar

Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Nya badrum i samband med stambyte i kök och bad.
Ny elcentral med 3-fas och automatiska säkringar.

Kommande:
- Fortsättning av tegelfasader på Veckovägen under våren 2019.
- Lekplatsen kommer att förnyas under våren 2019.
- Målning av allt smide runt våra entrér under våren 2019.

Ekonomi

Avgiftshöjning för 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.
Avgiftshöjning för 2019 med 1% gällande lägenheter samt 0% gällande parkering och garage.

Kontaktperson

Ann-Sofie Ihrfors

Övrigt

Föreningen har en fastighetsförsäkring där det ingår ett bostadsrättstillägg för varje bostadsrättsinnehavare. Detta tillägg kompletterar din hemförsäkring och ger ett skydd för de skador som inte ersätts genom föreningens fastighetsförsäkring. Varje bostadsrättsinnehavare måste naturligtvis ha en egen hemförsäkring.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet för närvarande 1 120 kr. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för närvarande 448 kr.

Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/vasterby2/om-foreningen/

Reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad