Saturnusvägen 2C

Bilder

  • Såld!
  • Gulmålad familjeidyll från Myresjöhus
  • Entrésidan
  • Baksida i sydvästläge
  • Inglasat uterum för året runt bruk
  • Välkomnande entré

Saturnusvägen 2C , Skälby , Järfälla

Gulmålad familjedröm från Myresjöhus, byggt 1998, ca 156 kvm samt inglasat uterum på ca 18 kvm från Willab Garden med braskamin vilket gör att ni kan använda uterummet året runt. Huset disponerar idag på entréplanet en stor sällskapsdel med braskamin, smakfullt kök, snyggt kaklat duschrum, sovrum och tvättavdelning med groventré. Övervåningen fördelas över ett ljust allrum med öppning i bjälklaget, tre sovrum och badrum. Utvändigt finns ett frilliggande garage med förrådsdel på ca 36 kvm, stor uteplats med pool och lagom stor tomt med gott om rum för barfotalek. För familjens busfrön finns lekstuga och för er som tycker om att odla så finns ett växthus.
Fiberanslutning finns också installerat. Huset har förhandsbesiktigats och energideklarerats. Säljaransvarsförsäkrning för dolda fel har tecknats av säljarna.
Inflyttning beräknas ske till sommaren 2019.

156 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
156 kvm
Biarea:
18 kvm
Tomtarea:
700 kvm
Byggår:
1998
Driftskostnad:
2 750 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

156 kvm

Biarea

18 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus, rymlig och välkomnande entré med klinkergolv och nymålade väggar i en ljusgrå ton. I övriga hallen finns nyslipat parkettgolv i ask och nymålade väggar.

Kök med matplats

Smakfullt kök med klinkergolv och målade väggar med en mönstrad fondtapet. Vitmålad träpanel i taket med infällda downlights. Köket som kommer från Vedum, har vitmålade köksluckor med ramspegel. Blankt svart kakel över stora arbetsbänkar i betong med infälld köksho. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Siemens från 2015. Induktionshäll från Miele från 2016. Ugn från Siemens från 2015. Fläkt och diskmaskin från Gorenje från 2015.

Sällskapsdel

Elegant och trivsam sällskapsdel med öppning i bjälklaget upp till allrummet på övervåningen. Nyslipat askparkettgolv och målade väggar i en grå ton. För den kallare årstiden finns en braskamin. I samband med att uterummet byggdes 2015, så installerades pardörrar till uterummet. Det finns också en separat utgång till uteplatsen på baksidan.

Sovrum

Föräldrasovrummet som är på omkring 15 kvm, har askparkettgolv och tapet i en ton av sand med en dekorativ fondtapet. Rymlig och praktisk garderobslösning med skjutbara dörrar finns också.

WC/duschrum

Duschrummet som renoverades 2009, har kaklade väggar i en ljus ton med en pelare med sjösten samt klinkergolv. Duschplats duschväggar i glas och badrumsmiljö i ek med handfat och stor avställningsyta och spegel med belysning.

Tvättavdelning

Rymligt tvättavdelning med utgång till entrésidan av huset. Golvet har klinker och väggarna har en ljusmålad vävtapet. Här finns en tvättpelare, med tvättmaskin och torktumlare från Miele, IVT frånluftsvärmepump från 2017, arbetsbänk, förvaringsskåp och centraldammsugare.

Allrum

Övervåningen: Nymålad trappa leder oss upp till övervåningen. Ljust allrum/ungdomsavdelning med stora takfönster och öppning i bjälklaget ner till sällskapsdelen. Golvet har askparkettgolv och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Sovrum

Sovrummet som tidigare har varit två sovrum (kan enkelt återställas så ni får två rum!), har ekparkettgolv och målade väggar i en vit ton. H��r finns också en rymlig garderob med skjubara dörrar.

Sovrum

Det här sovrummet har askparkettgolv och målade väggar i en vit ton. I anslutning finns ett praktiskt utrymme med förvaringshyllor för lek, hobby eller förvaring. Golvet har vinylmatta och väggarna är vitmålade.

WC/badrum

Badrummet på övervåningen, har vitkaklade väggar och vinylmatta på golvet. Här finns badkar, wc, handfat och spegel.

Allmänt

- Huset har besiktigats och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration, kan laddas ner från: www.husmanhagberg.se, under dokument när ni har gått in på Saturnusvägen 2C - Nya innerdörrar finns i hela huset - Fastigheten har fiberanslutning via Telia och TV genom Viasat.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2 plans villa

Byggnadsår

1998 ombyggt 2015

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme (entréplanet) och vattenburna radiatorer på övervåningen,

Ventilation

Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: lackerad plåt

Övrigt

På husets entrésida finns en stenbelagd entré/uteplats, där det finns möjlighet att ha en cafégrupp. Baksidan som ligger i soldränkt sydvästläge har en skyddad uteplats för privat avkoppling samt en pool.

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:1454

Övriga byggnader

Vid huset finns en friliggande garage-/förrådsbyggnad på men totalyta av ca 36 kvm (Ca 27+9 kvm) med bl.a. fjärrstyrd garageport.

Uterummet som byggdes omkring 2015, är på ca 18 kvm och kommer från Willab Garden. Eftersom det finns en braskamin, så utnyttjas uterummet året runt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 685 000 kr, varav byggnadsvärde 3 325 000 kr

Summa pantbrev

3 007 000 kr

Tomt

Areal: 700 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och lättskött trädgårdstomt med stenbelagd biluppställningsplats framför garaget och stenbelagd entré in till huset. På tomten som delvis omgärdas av en oxelhäck, finns rhododendron äppleträd, växthus, lekstuga och flaggstång. Det finns också vattenutkastare på två platser, belysning vid entrén, där det också finns ett vedförråd

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-43/938
Last, Avtalsservitut: Ledningar mm, 01-IM5-88/6305

Tillträde

Juni-Juli 2019

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad