Viggengatan 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Innergården
  • Innergården
  • Innergård
  • Innergården
  • Kvarter 10

Viggengatan 16, 3 tr , Barkarbystaden , Järfälla

Bli först att flytta in i denna nyproducerade bostad som ligger näst högst upp i huset och med stor balkong mot den fina innergården. Här bor du ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer. Lägenheten har fina ljusinsläpp och en hög standard avseende material och färgval. Här finns det möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 245 kr inkl värme och vatten (sep.deb tappvarmvatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
420 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Klädkammare/förråd

Praktiskt förråd/klädkammare i nära anslutning till hallen. Golvet har ekparkett och väggarna är vitmålade.

WC/duschrum

Helkaklat i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp och kommod med lådor erbjuder god förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för t.ex. hårfön eller plattång. En duschhörna med vikbara dörrar av glas maximerar funktion och rymd i badrummet. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns också.

Kök

Kökssnickerier från Vedum i modern design med släta vita luckor, bänkskiva i laminat med stänkskydd i kakel. Självklart finns det gott om skåp och lådor för god förvaring och i diskbänksskåp monteras en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Designad fläktkåpa från Franke och samtliga vitvaror från Siemens, i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Infällda spotlights under överskåp med dimmerfunktion. Ett praktiskt och bra kök som erbjuder det mesta man kan önska sig med en modern standard och där förvaringen maximerats samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom avfallskvarnen.

Sovrum

Bra storlek på sovrummet gör att att ni har gott om plats för en dubbelsäng. För praktisk förvaring så finns två gardeorber, ett linneskåp samt ett städskåp.

Allmänt

- Gemensam tvättstuga finns inte utan vardera bostad har sin egna tvättdel i badrummet. - Gemensam grönskande innergård - Cykelförvaring, barnvagnsförråd samt garage beläget under delar av gården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

3 245 kr inkl värme och vatten (sep.deb tappvarmvatten)

Driftskostnad

5 045 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 485 kr
VA: 1 560 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

El och VA enligt schablon i ekonomiska planen

Andel av årsavgiften

1,3858%

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:46

Övrigt

Det ska noteras att det inte är Viktor Hanson eller brf Sparvhöken som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som har köpt och slutbetalat lägenheten, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Förening

Namn

Brf Sparvhöken

Om föreningen

Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Sparvhöken omfattar 55 lägenheter, delar garage med Brf Stenfalken och disponerar ca 30 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.
Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Antal lägenheter

55

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad