Traktorvägen 20

Bilder

  • Såld!
  • Renoverat kök 2015
  • Fasadbild mot uteplatsen
  • Vardagsrum
  • Öppen planlösning
  • Rymligt sovrum

Traktorvägen 20 , Viksjö , Järfälla

Nu finns en 2:a till salu, på entréplan med uteplats i soligt söderläge på Traktorvägen! I Brf Pinjen bor du med radhuskänsla i de röda och gula charmiga husen intill Viksjö centrum. Bostaden erbjuder enhetligt ekparkettgolv inlagt 2017 i samtliga rum, helkaklat duschrum med tvättpelare, rymligt sovrum, förråd samt öppen planlösning mellan vardagsrum och det renoverade köket från 2015. Från vardagsrummet finns anslutning genom charmiga dubbeldörrar till den stora uteplatsen med plats för stor möbelgrupp där du kan njuta av solen under större delen av dagen. Som bostadsrättsinnehavare har du rätt att disponera denna uteplats.

Här bor du, i ett lugnt och trivsamt område, granne med Viksjö centrum som bl.a. erbjuder goda busskommunikationer till Jakobsberg och Barkarby, Ica, systembolaget, apoteket och flertalet restauranger.

Välkommen på visning!

44,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 075 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud). Exkl. bredband med IP-telefoni (oblig. 125kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
8
Byggår:
2001
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44,5 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/ Hall

Välkomnande och ljus hall med praktiskt klinkergolv intill entrén för våta ytterskor. I hallen finns plats för förvaring i skjutgarderob med spegeldörrar samt i förråd till vänster om entrén. I förrådet finns en garderob. Vita väggar och enhetligt ekparkettgolv i samtliga rum.

Vardagsrum

Rymligt och öppen planlösning mot kök vilket ger en ljusare atmosfär genom de fina fönsterna i två olika väderstreck. Här finns plats för soffgrupp och TV-möbel. Parkettgolv och vita väggar med grå fondvägg. Från vardagsrummet finns anslutning till uteplatsen genom charmiga dubbeldörrar med solexponering hela dagen. Väl ute möts du av en takförsedd altan med plats för caféset och till höger erbjuds större uteplats som är försedd med markis (elektroniskt styrd inifrån). Härifrån finns även en grind för att lätt kunna ta sig ut till föreningens allmänna ytor.

Kök

Ljust och modernt kök från 2015 med ljusa luckor och svart stänkskydd ovanför bänkskiva i grå laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (2017) i rostfritt, spishäll med inbyggd ugn under samt fläkt. Här finns plats för matbord för ca 4-5 personer. Parkettgolv och vita väggar.

WC-/Duschrum

Helkaklat i vitt kakel och blått klinker samt blå kakelbård. Utrustat med wc-stol, handfat, skåp med spegeldörrar, handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare (Electrolux).

Sovrum

Rymligt med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar med grå fondvägg.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 075 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud). Exkl. bredband med IP-telefoni (oblig. 125kr/mån)

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

3,76568%

Andel av årsavgiften

3,76568%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

2-planshus utan hiss

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:597

Övrigt

- Förråd i bostaden
- Stor uteplats i soligt söderläge med markis
- Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
- Utomhusförråd ingår till bostaden och är placerat utanför entrén

Renoveringar:
2009 - Klinkergolv i hall
2015 - Renovering av kök, luckor, bänkskiva, spishäll, ugn, diskho, fläkt och stänkskiva.
2017 - Ny kyl/frys
2017 - Nytt ekparkettgolv i samtliga rum
2018 - Målning av väggar, tak, snickerier i kök, hall, sovrum och vardagsrum

Förening

Namn

Pinjen

Om föreningen

Välkommen till Brf Pinjen som består av 24 lägenheter fördelade på 4 stycken 2-våningshus, byggda 2001. Alla med egen ingång.
Det finns två storlekar på lägenheterna den ena är 1 rok på 44,5 kvm, loftlägenheterna är på 63 kvm och har samma planlösning som 1:orna med den skillnaden att ett sovloft kommit till.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Kabel-TV genom Comhem, basutbud ingår i avgift.
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden).

Parkering

25 st parkeringsplatser finns på baksidan av gården till en kostnad av 250 kr/månaden. Separat kö hos HSB gäller. För närvarande (25/10-18) står 1 i kö.

Renoveringar

Målning av fasad påbörjat hösten 2018 och beräknas bli klart till sommaren 2019.

Ekonomi

Inför 2018 höjdes avgiften med 3%.
Inför 2019 höjdes avgiften med 2%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen fakturerar säljaren en överlåteseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen har en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Gemensam städning sker 2 ggr per år. Det går snabbt och enkelt att ta sig till Järfälla. Det tar ca 20 minuter med tåg eller bil från Stockholm city till centralorten Jakobsberg. Det finns bra kommunikationer med bl.a en direktbuss till Sergels torg i rusningstrafik.

Hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/pinjen/valkommen-till-brf-pinjen-i-viksjo

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad