Svetsarvägen 9, 1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum mot köket, med utgång till balkong
  • Stor balkong mot gården, med fin utsikt
  • Sjöglimt från både balkong och rum
  • Fint ljusinsläpp i vardagsrum och även utsikt med sjöglimt
  • Lättmöblerat rum med naturlig plats för soffa

Svetsarvägen 9, 1 tr. , Kallhäll , Järfälla

Rymlig 1:a med balkong i sydvästläge och sovalkov med plats för dubbelsäng. Här erbjuds kaklat badrum med klinkergolv, riktigt kök med matplats för gott och väl 4 personer och rymligt vardagsrum med alkov. Från vardagsrummet når man balkongen genom dubbeldörrar. Stamrenovering 2006, fasad- och balkongrenovering 2012 och byte av elsystem 2014. Perfekt första boende i välskött och omtyckt förening nära till natur och badplats, centrum och goda kommunikationer.

39,2 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 171 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,2 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
194
Byggår:
1961/63
Driftskostnad:
358 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39,2 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall:
Rymlig och praktisk hall med väggar klädda i ljusblå strukturtapet och på golv ligger ett ljust laminatgolv. I hallen finns fyra stycken garderober samt linneskåp. Bakom sig stänger man med säkerhetsdörr.

Wc/badrum: (stamrenoverat 2006)
Äldre badrum med ljus inredning i form av klinkergolv i vitt och ljusgrått schackmönster samt halvkaklade väggar i vitt. Här finns badkar, wc, två handfat, spegelskåp samt belysning på vägg.

Vardagsrum med sovalkov:
I vardagsrummet ligger ett vackert gammalt parkettgolv, troligtvis original och ljust målade väggar. I sovalkoven är väggarna målade i en mörkt blå nyans. Genom dubbeldörrar når man den härliga balkongen som ligger i sydvästläge med föreningens fina gård i blickfånget samt utsikt över skog och glimt av Mälaren. Faktum är att Mälarglimten är det första du ser när du vaknar, dvs den syns ändå från sängen i alkoven.

Kök:
Riktigt kök med matplats vid det stora fönstret för 4-6 personer. Vit skåpsinredning med ljusa träluckor och gott om förvaring. Arbetsbänk i trä samt rostfri diskbänk med ho och vitt kakel som stänkskydd ovan bänk. I köket finns spis med ugn och fyra plattor, kyl/ frys i rostfritt utförande, bänkdiskmaskin och plats för Micro på bänk. Ljust målade väggar och korkoplastgolv.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns

Avgift

2 171 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen.

Driftskostnad

4 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,19523%

Andel av årsavgiften

0,19523%

Reparationsfond

649 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1961/63

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Ett förråd tillhör lägenheten och är beläget i källaren i samma trapphus som bostaden.

Förening

Namn

HSB Brf Svetsaren i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Svetsaren som har 294 bostadsrätter, med storlekarna 1, 3 samt 4 rok.
Den företräds av en erfaren och inarbetad styrelse.

Allmänt om föreningen:
Föreningen är delägare och medlem i samfällighetsföreningen för sopsug i Norra Kallhäll vars ändamål är att driva en sopsugsanläggning för medlemmar. Pizzeria finns i fastigheten. Det finns 2 festlokaler, en fullt inredd övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsförråd liksom en större separat tvättstuga. Tvättstuga finns vid trapphus 27 och grovsopscontainer vid nedre parkering. Till lägenheterna hör källarförråd.

Med reservation för eventuella ändringar.

För ytterligare information om föreningen, gå gärna in på: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/svetsaren

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Bredband tecknas separat per hushåll. TV ingår i grundutbudet. Bredband finns i två varianter, ComHem via TV-uttaget eller via Telenor, f.d. Bredbandsbolaget som erbjuder hastigheter upp till 1000 Mbit/s.

Parkering

Parkering:
Det finns 72 garageplatser (längre kötid) och 147 parkeringsplatser (ca 13 st i kö). Föreningen har utökat antalet parkeringsplatser. Kostnad: utan motorvärmare: 180 kr/mån. Med uttag för motorvärmare: 225 kr/mån. Gästparkering finns utanför port 23 samt bakom tvättstugan. Det finns även 2 platser i höjd med port 11.
Ansökan om parkering- / garageplats görs till HSB Norra kundtjänst.
Avstämt med HSB, 2019-03-25.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
2005/2006: Föreningen genomförde en ombyggnad av hissar och renovering/rörinfodring av stammarna.
2009: Tvättstugan renoverades.
2012: En omfattande renovering av fasaden och utbyggnad av balkonger genomfördes. Entréer handikapps-anpassades.
2010-2012: Nytt tak lades på fastigheten. Vinden tilläggsisolerades.
2013/2014: El-stammarna renoveras i fastigheten. I samtliga lägenheter utfördes ny el-dragning. 3-fas, ny el-central och jordfelsbrytare, jordade uttag och dimmer installerades i samtliga lägenheter.
2014: Lekplats och innergård på mot Mälaren renoverades.
Löpande utbyte av punkterade Thermoglasrutor utförs.

Kommande renoveringar:
Tvättstugan ska renoveras. Garagen förbättras. Utökat antal parkeringsplatser. Ingen stamrenovering

Ekonomi

Föreningen tecknar en s.k. bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga medlemmar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad