Vallvägen 9

Bilder

Utgångspris

5 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Vallvägen 9 , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Västra Jakobsberg - Totalyta om 240kvm! Villan för tonårsfamiljen med möjlighet till 5 sovrumslösningar, varav en i separat byggnad. Stora möjligheter för den passionerade motorälskaren eller för den konstnärliga skaparen med mångsidiga intressen. Här finns plats för allt! Vidbyggt dubbelgarage/verkstad om ca 45kvm, ytterligare separat garage med gästrum om ca 33kvm samt carport om ca 30kvm. Tillkommer gör generös uppställningsplats för flertalet bilar. Här finns möjlighet för uthyrning, egen verksamhet, ev. skapande av generationsbostad. Valen är många! Fastigheten erbjuder en plan trädgårdstomt, spa-bad med altan, hönsgård och närhet till goda kommunikationer. Vid gatans vändzon finns en lekpark och vid gatans början en förskola. Perfekt läge för en barnfamilj och belägen på en lugn återvändsgata. Välkomna på visning!

115 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
115 kvm
Biarea:
125 kvm
Tomtarea:
1 084 kvm
Byggår:
1946
Driftskostnad:
5 166 kr/månad
Utgångspris:
5 495 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

115 kvm

Biarea

125 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN
Hall
Rymlig hall med klädkammare i anslutning. Ljusa väggar och golv. Här finns den ena utav bostaden två! Luft/luft värmepumpar, båda installerade 2018. Det finns även en sk. inre hall med ljust laminatgolv, målade väggar och ingång till förvaring under trappan.

Sovrum 3
Ett trappsteg ned finns det gamla garaget som har gjorts om till tonårsrum. Här finns goda utrymmen för både soffa och säng samt en egen wc. På golvet ligger en grå heltäckningsmatta och väggarna är målade i grått. Dubbeldörr från garaget är kvar för den som önskar återuppta användningen för garage.

De finns kanske möjlighet för den händige att fundera kring ev ombyggnation till uthyrningsdel, kanske tillsammans med den stora verkstaden. De är dock endast en tanke och inget som varken mäklare eller säljare undersökt vidare.

Gäst-wc
Belägen i Sovrum 3/gamla garaget. Wc-stol och handfat.

Sovrum 4
Beläget på entréplan med plats för säng och skrivbord. Ljus tapet och laminatgolv.

Dusch med bastu
Placerad innanför sovrum 4. Helkaklat med handfat, duschhörn, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt varmvattenberedare. Groventré genom ytterdörr finns. Bastu med två lavar i anslutning.

Spa-bad med trädäcksförsedd altan
Belägen utanför dusch/bastu med spa-bad från 2018

ÖVRE PLAN

Trapphus tapetserat med blomstrig tapet.

Kök
Ljusa kökssnickerier med stor matplats för ca 8-10 personer. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna som vetter mot två väderstreck. Arbetsbänk i laminat samt rostfri dubbelho, god förvaring i skåp och lådor samt plats för vitrinskåp eller bufféskänk längs vägg. Köket är utrustat med: Spishäll med ugn från Siemens, diskmaskin från Siemens, kombinerad kyl/frys från Samsung. Målade grå väggar och parkettgolv.

Passage
Ovanför trappen finns en passade med städskåp och klädkammare.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och byråer. Parkettgolv och tapet med vaga medaljonger, två fönster och trätak.

Badrum
Helkalkat med vitt klinkergolv och gråmelerat kakel. Hörnbadkar, stor kommod med förvaring på båda sidor om handfat och wc-stol.

Sovrum 2
Plats för enkel eller mindre dubbelsäng. Parkettgolv, tapet med skimrande blomstergirlanger och trätak.

Vardagsrum
Ljust och härligt rum med mycket fönster. Plats för läshörna och sällskapsdel med tv-möbel. Här finns bostaden andra luft/luft värmepump installerad. Trätak, parkett och ljus tapet.

Nuvarande ägares förbättringar:
- Kyl/frys 2018
- Spa-bad 2018
- Verkstad nymålad 2018
- Sovrum 3 nymålat 2018
- Luft/luft värmepumpar 2018

ÖVRIGT
- Kabel-tv via Telia och bredband via Telia (adsl)

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2 våningshus m nedsänkt entréplan & vidbyggd verkstad/garage

Byggnadsår

1946 tillbyggt ca 1980 och 1990.

Uppvärmning

Vattenburet radiatorsystem med 2 st luft/luft värmepumpar från 2018

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 maj 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor/Gjuten betongplatta
Grundmur: Murad betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: Isolerglas/2-glas
Bjälklag: Mellanbjälklag i trä
Tak: Plåtpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:829

Övriga byggnader

Unikt med dubbelgarage, separat garage och carport!

Dubbelgarage alt. verkstad med dubbeldörrar
Drömmen för den som älskar att mecka med bilar, jaga eller bara skrota runt. Här finns oerhört stora utrymmen. Ett garage med dubbeldörrar som idag är en verkstad med nymålade väggar, golv och tak. Väldigt fräscht utrymme för motorälskaren att vistas i, normal tempererat om så önskas. Verktyg och inredning kan till viss del ingå i köpet medens vissa saker kan säljas till ny ägare om så önskas. Garage/verkstad är ca 45 kvm enligt mätbevis.

Till bostaden hör även en carport samt generös uppställningsplats för bilar. Carport är ca 30 kvm enligt mätbevis.

Separat finns även ett fristående garage med uppställningsplats för 2 bilar utanför. På baksidan av garaget finns ett gästrum för eget bruk eller uthyrning. Idag disponeras det som sovrum till tonåring i familjen. Totalyta är ca 33kvm enligt mätbevis.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

62 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 50 000 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

Observera att det är beräknat på 6 personer i hushållet samt uppvärmning av totalt 240 kvm. Förbrukningen har gått ned ca 26-46% sedan årsskiftet med de nya luft/luft värmepumparna och radiatorerna då stängts av. I uppvärmning ingår även hushållsel I VA ingår även sopor Fastighetsavgift tillkommer om 8049kr/år (inkomstår 2019)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 496 000 kr, varav byggnadsvärde 1 250 000 kr

Summa pantbrev

4 200 000 kr

Tomt

Areal: 1 084 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Grönskande, plan trädgårdstomt med både garagebyggnad, carport, hönsgård och altan med spa-bad. Växtligheten består bl.a utav: gullvivor, rabarber, hägg, syrénbuskar, äldre körsbärsträd och två mindre vinbärsbuskar

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Officialservitut: Väg, 0123-14/8
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-45/635

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad