Skulpturvägen 18

Bilder

  • Kommande®
  • Fasadbild
  • Vardagsrummet
  • Öppet bjälklag upp till entréplan
  • Detaljbild
  • Öppen spis härligt tegelvägg som går enda upp till entréplan

Utgångspris

6 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Skulpturvägen 18 , Viksjö , Järfälla

Varmt välkomna till detta hus om 172 kvm inkl. biyta med dubbelgarage och 4 uteplatser varav en med öppen spis på en av Järfällas mest eftertraktade adresser. Mycket trevlig planlösning med härliga sällskapsytor och vardagsrum med delvis öppet bjälklag upp till övre våningsplan. Huset är fördelat på sex rum varav 3 sovrum men med möjlighet att bygga ut.

158 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
158 kvm
Biarea:
14 kvm
Tomtarea:
921 kvm
Byggår:
1978
Driftskostnad:
4 006 kr/månad
Utgångspris:
6 495 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

158 kvm

Biarea

14 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Entré
Ljus och välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns det inbyggda garderober med skjutdörrar för klädförvaring. Mörka klinkers med komfortvärme som är praktiskt för regniga dagar.

Gäst-wc
Renoverat gäst-wc som nås från hallen/entrén. Mörka klinkers med komfortvärme samt våtrumstapeter på väggarna.

Groventré/Tvättstuga
Rymlig och praktisk groventré/tvättstuga med gott om arbetsytor, tvättho, förvaring samt plats för att hänga tvätten. Tvättstugan är inrett med vitt kakel och terrakottafärgade klinker. Tvättstugan är i övrigt utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och varmvattenberedare.

Kök
Härligt och modernt kök med matplats för det stora sällskapet. Köket är nyligen renoverat och inrett med vita luckor, bänkskiva i granit och dekorationstegel som stänkskydd bakom arbetsbänkarna. Köket är i övrigt inrett med ljusa väggar, infällda spotlights och parkettgolv. En köksö med bänkskiva i valnöt som på ett naturligt sätt skiljer av köket och matplatsdelen. Köket är som gjort för umgänge tack vare de stora ytorna samt plats att umgås runt den vackra köksön. Matbord intill stora fönsterpartier med bl. a praktisk skjutglasdörr ut till den stora, trädäcksförsedda och insynsskyddade altanen/uteplatsen med plats för större matbord, loungegrupp, grill och umgänge med familj och vänner.
Maskinellt är köket utrustat med spishäll med grillplatta, rostfri kyl, rostfri frys, rostfri spiskåpa, inbyggd och rostfri ugn, rostfri och inbyggd mikrovågsugn, rostfri och inbyggd vinkyl och diskmaskin med integrerad frontlucka.

Sovrum 1
Rymligt sovrum, inrett med vita vägar med en randig fondtapet, mörkare trägolv och med utgång till den högt belägna och soliga balkongen.

Sovrum 2
Master bedroom med stora fönsterpartier för ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och olika garderobslösningar samt skrivbord. Parkettgolv och ljusa väggar,
Även det här rummet har utgång till den soliga balkongen.

Badrum
Badkar och dubbelhandfat, klinkers med golvvärme bruna och ljusa kakel.

Klädkammare
Praktisk klädkammare bredvid badrummet och nära till sovrummet. Idag används den som kontor men kan disponeras efter behov.

SOUTERRÄNGPLAN:

Allrum/vardagsrum
Härligt vardagsrum och sällskapspel med parkettgolv och ljusa väggar, en mönstrad fondtapet och dekorativ tegelvägg vid öppen spis som kan eldas i både in- och utvändigt. Öppet bjälklag upp till entréplan ger en luftig och härlig känsla.
Rummet rymmer såväl större soffgrupper som läshörna intill den öppna spisen. Rummets storlek skapar förutsättningar för trivsamt umgänge, tack vare utgångar till den trivsamt belägna altanen med öppen spis och den lummiga trädgården med insynsskyddat läge som ger utrymme för lek och spel. Det finns t ex got om plats för studsmatta. Längst ner på tomten finns också en grillkåta, perfekt för kulna vinterdagar eller efter långa promenader.

Sovrum 3
Rymligt sovrum med plats för större säng, skrivbord och fåtölj, inrett med blåmålade väggar, ekparkett.

WC-/badrum
Lyxigt badrum renoverat 2018 där flera snygga inredningsdetaljer kombinerats på ett smakfullt sätt. Badrummet är generöst och genomtänkt med glasväggar som skiljer av bastun från badrummet, takdusch och spotlights. Grått klinkergolv med komfort värme samt kakel i samma nyans. Praktiskt intill WC-/badrummet finns en utgång till den insynsskyddade uteplatsen med Jacuzzi, vilka tillsammans bildar en härlig relaxavdelning, för umgänge med familj och vänner.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 april 2019
Energiklass: G
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glas isolerrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Skulpturvägen omfattas av Järfälla Kommuns kulturmiljöplan. https://www.jarfalla.se/download/18.68e7a727168e12dd179a4081/1550245887615/Kulturmiljoplan-viksjo.pdf. Bifogar ett utdrag ur den: "Det är av vikt att bibehålla områdets karaktär och om det blir aktuellt med en ny detaljplan bör utökad lovplikt införas. I samband med renoveringar och ombyggnader bör man bibehålla fasadmaterial och färgsättning. Genom att utbyggnader ingår som en del av det arkitektoniska formspråket är det möjligt att göra mindre tillbyggnader utan att karaktären går förlorad. Förutsättningen är dock att dessa utförs liknande de befintliga och att de harmoniserar med byggnaden."

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:480

Övriga byggnader

Bostaden erbjuder dubbelgarage kombinerat förråd samt stor biluppställningsplats framför huset. Vidare har bostaden 4 uteplatser varav en med öppen spis och en med jacuzzi. Grillkåta.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

48 075 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 34 900 kr
VA: 4 585 kr
Renhållning: 3 420 kr
Försäkring: 5 170 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmning ingår i kostnaden för el.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 575 000 kr, varav byggnadsvärde 2 496 000 kr

Summa pantbrev

3 327 000 kr

Tomt

Areal: 921 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt i souterräng

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:21
Förmån, Officialservitut: Utrymme, 01-JÄF-2294
Last, Officialservitut: Utrymme, 01-JÄF-2294

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark eller Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad