Månadsvägen 27, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Plats för 4-6 personer vid matbordet
  • Balkong mot innergården
  • Duschrum stambytt
  • Vardagsrum

Månadsvägen 27, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välskött 3 rok med fri vy mot innergården och utan insyn! Badrum stambytt och renoverat 2016, kök med original dragluckor och två sovrum varav ett med klädkammare i anslutning. 5998kr i inre reparationsfond som ny ägare övertar och t.ex kan köpa nya vitvaror för. En inbjudande och trevlig bostad med gångavstånd till Jakobsbergs C och pendeltåget som tar dig till Sthlm C på endast 19 min!

64 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 533 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Exkl internet oblig.115kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
135
Byggår:
1960/61
Driftskostnad:
437 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Bra planerad hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder samt 3 praktiskt inbyggda garderober för ytterligare förvaring och ett städskåp. Här finns även plats för möblemang såsom byrå. Grå plastmatta och målade väggar i vitt.

Kök
Väldisponerat kök med bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer framför fönster med fint ljusinsläpp. Snickerier i vitt med charmiga överskåp med originaldragluckor. Vitt kakel på väggen ovanför diskbänk i rostfritt med praktisk dubbelho. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys (fungerar ej), spishäll med ugn (fungerar ej) samt fläkt. Golvet är försett med ljust laminatgolv och väggarna tapetserade med en svagt grönrandig tapet. Från köket kan du nå balkongen med trevligt läge mot innergården. (Det finns en inre fond om 5998kr! Den kan med fördel användas av ny köpare som bidrag till nya vitvaror.)

Balkong
Plats för mindre bord och två stolar, underbart att kunna njuta av frisk luft och solens strålar.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för sällskapsdel med soffgrupp och tv samt matsalsdel när det större sällskapet kommer på middagsbesök och köket inte räcker till. Laminatgolv och målad tapet i vitt.

Badrum
Modernt inrett badrum som stambyttes 2016 med golvvärme, kakel i vitt och klinker i grått. Välvda och vikbara duschväggar i klarglas, handukstork (el), vägghängd wc-stol, handfat med kommod i vitt samt badrumsskåp med belysning ovan. Tvättmaskin (Electrolux) ingår i köpet. (Badrum mycket sparsamt använt efter renovering)

Sovrum 1
Direkt till höger om hallen ligger det första sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Plastmatta och vävtapet.

Sovrum 2
I anknytning till köket ligger lägenhetens andra sovrum som har egen klädkammare. Plats för säng, sängbord och arbetsplats. Ljus laminatgolv och grön tapet.

Övrigt
- Stambytt 2016
- Källarförråd finns till bostaden i port 27.
- Tvättstuga finns i fastigheten, port 27 och 31.
- Cykelförråd finns.
- Kabel-tv: Com hem
- Bredband: Bredbandsbolaget, oblig. tillägg 115kr/mån
- Parkering Norrby ca 500kr/år. Fria platser på gatan utan kostnad.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 533 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Exkl internet oblig.115kr/mån

Driftskostnad

5 244 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 400 kr
Försäkring: 1 844 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Baserad på schablon då ingen i dagsläget bor i bostaden

Andel i föreningen

0,23253%

Andel av årsavgiften

0,23253%

Reparationsfond

5998 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1960/61

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1666

Förening

Namn

HSB Brf Västerby i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby som består av 467 lägenheter och 38 lokaler med byggår 1961.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.
I föreningen finns cykelrum, grovsopscontainer, grillplatser, tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvägen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även två grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett källarförråd finns tillhörande lägenheten. Det finns ett antal extraförråd för uthyrning i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem, ett basutbud om ca 5-7 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband finns i föreningen. Föreningen har kollektivt för alla boende tecknat bredband från bredbandsbolaget med fiber 250/250 Mbit för 115 kr/mån som beräknas tas i drift from ca 1 oktober 2018. Detta utgör ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Renoveringar

Tvättstugor renoverades 2002.
Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005.
Balkongerna är renoverade.
Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013.
Stambyte genomfört 2016-2017.
Dränering och isolering av källarytterväggar 2017.
Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor 2016/2017.
Nytt passersystem (skalskydd) 2018.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 3% 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra Storstockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad