Månadsvägen 20, 2 tr

Bilder

Fast Pris!

1 475 000 kr

Bevaka slutpriset

Månadsvägen 20, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

1.475.000kr - FAST PRIS!

1 rok med gångavstånd från pendeltåget med allt du behöver på liten yta. Perfekt planerade kvm med renoverad kokvrå, stambytt och renoverat duschrum, matplats för 2-4p samt plats för sovalkov/sovdel. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Perfekt första lägenhet för dig som flyttar hemifrån eller pendlar!

27,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 569 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Exkl internet oblig.115kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
27,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1961
Driftskostnad:
487 kr/månad
Fast Pris!:
1 475 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

27,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med plats för byrå/skoställ och hatthylla. Parkettgolv och vitmålade väggar (på tapet) samt god förvaring i inbyggda garderober.

Allrum
Plats för mindre matplats, soffa/bäddsoffa, soffbord, tv-bänk samt dubbel- eller enkelsäng. Nuvarande ägare har med hjälp av tyg skapat en sovalkov. I allrummet finns en fransk balkong, perfekt för vädring och fint ljusinsläpp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kokvrå
Snyggt arbetskök/kokvrå med ho i rostfritt, infälld spishäll och varmluftugn. Inbyggd micro i arbetshöjd och en integrerad kyl med frysfack. Stänkskydd i metall/stål, bänkskiva i laminat och kökssnickerier i ljus träfärg. Vädringsfönster.

Badrum/wc
Modernt inrett badrum som stambyttes 2016 med kakel i vitt och klinker i grått. Välvda och vikbara duschväggar i klarglas, handukstork (el), vägghängd wc-stol, runt handfat i snygg design med kommod samt badrumsskåp med belysning ovan. Tvättmaskin ingår i köpet. Fönster för ljusinsläpp.

Övrigt
- Stambytt 2016
- Källarförråd finns till bostaden i samma port.
- Tvättstuga finns i samma port.
- Kabel-tv: Com hem
- Bredband: Bredbandsbolaget, obligatoriskt tillägg 115kr/mån
- Parkering Norrby ca 500kr/år. Fria platser på gatan utan kostnad.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Pris

1 475 000 kr Fast Pris!

Avgift

2 569 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Exkl internet oblig.115kr/mån

Driftskostnad

5 852 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 352 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,13177%

Andel av årsavgiften

0,13177%

Reparationsfond

300 kr

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1408

Förening

Namn

HSB Brf Västerby i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby som består av 467 lägenheter och 38 lokaler med byggår 1961.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.
I föreningen finns cykelrum, grovsopscontainer, grillplatser, tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvägen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även två grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett källarförråd finns tillhörande lägenheten. Det finns ett antal extraförråd för uthyrning i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem, ett basutbud om ca 5-7 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband finns i föreningen. Föreningen har kollektivt för alla boende tecknat bredband från bredbandsbolaget med fiber 250/250 Mbit för 115 kr/mån som beräknas tas i drift from ca 1 oktober 2018. Detta utgör ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Renoveringar

Tvättstugor renoverades 2002.
Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005.
Balkongerna är renoverade.
Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013.
Stambyte genomfört 2016-2017.
Dränering och isolering av källarytterväggar 2017.
Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor 2016/2017.
Nytt passersystem (skalskydd) 2018.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 3% 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra Storstockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad