Forellgränd 1

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild - bostaden i hela enplansdelen
  • Köksdel
  • Vy från allrum
  • Uteplats och två förråd
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Forellgränd 1 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Unik 2 rok med renoveringsbehov, belägen i enplans-del av huslängan varpå en känsla av att bo i radhus infinner sig. Bekvämt med egen ingång, uteplats och två förråd precis vid bostaden. Här finns möjlighet att skapa en fin marktvåa, välkomna!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 119 kr inkl. sophämtning, exkl. VA och värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
60
Byggår:
1977/2005
Driftskostnad:
666 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Bostad med renoveringsbehov. Detta har tidigare varit en hyresrätt där hyresgästen nu flyttat ut och föreningen därmed upplåter den såsom bostadsrätt.

Entré/ Hall
Separat förrådsbyggnad vid entrén, ett utav bostadens två kallförråd.
Hall med god förvaring, plastmatta och målade väggar. 3 garderober och hatthylla.

Kök
U-format kök med matplats i anslutning för ca 4 personer. Vita kökssnickerier, vitt kakel ovan bänkskiva i laminat och mönster "virr-varr". Maskinell utrustning med diskmaskin, spisplattor med ugn, kombinerad kyl/frys och fläkt. (funktion på vitvaror är oklar). Plastmatta och målade väggar.

Badrum
Våtrumsmatta/plastmatta på golv/väggar. Här finns wc-stol, handfat, badkar, tvättmaskin och vvb. (Varmvattenberedaren är föreningens ansvar vid eventuell service eller utbyte, lägenhetsinnehavare står enbart för driften).

Vardagsrum och uteplats
Tapet och parkett. Plats finns för soffdel och tv-möbel, i anslutning ligger utgången till en uteplats med tillhörande förrådsdel (kallförråd).

Sovrum
Med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Linoleumgolv. Klädkammare i anslutning.

Övrigt
- Tvättstuga i separat byggnad.
- Förråd utanför entré och vid uteplatsen.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

2 119 kr inkl. sophämtning, exkl. VA och värme

Driftskostnad

8 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserad på schablon då ingen säljare finns att inhämta uppgifter ifrån.

Andel i föreningen

0,6237%

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus i 1 eller 2-plan

Byggnadsår

1977/2005

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:447

Förening

Namn

Brf Glädjen i Viksjö

Om föreningen

Brf Glädjen i Viksjö bildades 2012 och är belägen på Trålargränd 1-61 och Forellgränd 1-72 i Järfälla. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2013 och består av 18 flerbostadshus om 2 våningar med 110 lägenheter varav 11 hyresrätter och 1 lokal. Fastighetens byggnader är uppförda 1977.

En föreningslokal som medlemmarna kan hyra samt 2 tvättstugor finns varav en för grovtvätt
Varmvattenberedaren service och utbyte bekostas än sålänge av föreningen. (ev. justering i stadgar diskuteras) Ev. luft/luft värmepump ansvarar bostadsrättsinnehavaren för.

I avgiften ingår: sophämtning, gemensamhetslokal, tvättstuga och underhåll av gångvägar och belysning. Lägenheterna är eluppvärmda liksom vattnet, VA och värme ingår inte i avgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget el-avtal och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Avgiftshöjning 2% 2019

Hemsida: http://www.gladjen.net med mycket bra information!

TV och Bredband

Alla lägenheter har fibernät (Zitius) indraget för TV och Internetåtkomst beställning görs via http://Qmarket.se (kostnad debiteras varje enskild ägare)

Parkering

120 st p-platser finns med sep. kö. Elplats för 320 kr/m med el. Man använder sig av kösystem som HSB administrerar och det är samma kö till båda typerna av plats. (I det fall den boende har två platser brukar föreningen låta en plats gå till den nya ägaren och den andra extraplatsen återgår till kön)

12 stycken gästparkeringar.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Trädfällning har genomförts i lekparkerna.
Takreparationer har genomförts.
Underhåll balkonger samt panel förråd är genomfört

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad