Allmogevägen 27, 4 tr

Bilder

Utgångspris

1 450 000 kr

Bevaka slutpriset

Allmogevägen 27, 4 tr , Jakobsberg , Järfälla

Nu finns denna perfekta student-/övernattningslägenhet eller första bostad till salu i Jakobsberg centrum med ett stenkast till pendeltåg som tar dig till Odenplan på bara 18 min! Här kan du bo på fjärde våningen med hiss i huset och låg avgift. Bostadens 31,5 kvm erbjuder allrum med sovalkov, arbetskök, hall med anslutning till klädkammare och ett stambytt badrum 2010/11.

Pendeltåget tar dig in till Sthlm C på endast ca 20 min och några minuter bort med bilen ligger Barkarby Handelsplats med IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Du kan även ta en rask promenad eller cykeltur ut på Järvafältet och dess underbara natur. Mer bekvämt och centralt blir det inte, så missa inte chansen att bli ägare till denna trivsamma lägenhet.

Välkommen på visning, alternativt kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

31,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 045 kr inkl. värme och kabel-TV (exkl tappvarmvatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
31,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
53
Byggår:
1963/64
Driftskostnad:
375 kr/månad
Utgångspris:
1 450 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

31,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Praktisk förvaring på kapphylla till höger om entrén och till vänster finns förvaring i en garderob och ett städskåp. Svart plastmatta på golvet och vita väggar. I anslutning från hallen finns även goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare till höger om entrén.

WC/Duschrum

Modernt och stambytt 2010/2011 med kakel och klinker i vitt respektive grått. Utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp och dusch.

Allrum

Stort allrum med plats för soffa, bord och TV-möbel. Anslutning till fransk balkong i västläge som är försedd med markis. Utsikt över gården. Här finns även en mysig sovalkov med plats för säng där avskärmning mot allrum är möjligt med ett draperi. Parkettgolv och gråa väggar i allrum samt gula väggar i sovalkov.

Kök

Arbetskök med vita charmiga skjutbara luckor och två rader vitt kakel ovanför rostfri bänkskiva med dubbelho. Den maskinella utrustningen består av spis från Cylinda, fläkt och kombinerad kyl/frys från Whirlpool. Här finns ett utfällbart matbord praktisk som matplats samt ett fönster för härligt ljusinsläpp. Laminatgolv och gröna väggar.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Pris

1 450 000 kr Utgångspris

Avgift

2 045 kr inkl. värme och kabel-TV (exkl tappvarmvatten)

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 000 kr
VA: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Beräknad enligt schablon.

Andel i föreningen

0,22234%

Andel av årsavgiften

0,21451%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1963/64

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isoler

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1939

Övrigt

- Hiss i huset (bytt 2019)
- Tvättstuga i källare
- Förråd i källare (inkl matförråd)
- Cykelrum i huset
- Fransk balkong med kvällssol och markis
- Stambyte 2010/2011

Förening

Namn

HSB Brf Allmogen I Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Allmogen i Järfälla. Föreningen består av 240 lägenheter och 54 lokaler (inkl frd).

Stämman har beslutat att föreningen köper in all el och varje medlem i sin tur betalar sin elräkning till föreningen som debiteras 1 gång/ kvartal. På detta sätt sparas pengar åt medlemmar. Varje medlem betalar efter egen förbrukning och varje lägenhet har en egen elmätare.
Från 1 januari 2012 debiteras även varmvattnet, debitering sker 1 gång/kvartal precis som elen.

Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg i vår försäkring. Det innebär att du som boende inte behöver ha bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Titta i ditt försäkringsbrev så du inte betalar för mycket.

I området har man tillgång till bastu, hobbylokal samt en festlokal (allmogesalen).
En välutrustad tvättstuga finns i gatuplan på Engelbrektsvägen 18. Varje gata har två tvättstugor i källarplan, utom låghusen som delar på en tvättstuga. Cykelrum finns i anslutning till entrén. Ett gym renoverat 2010 finns på entréplan Engelbrektsvägen 16A. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matförråd. I parken mellan Allmogevägen och Tornérvägen finns en grill som alla kan använda.

Tvättstugor är fördelade enligt följande: Engelbrektsvägen 18 A finns 2 stycken, Tornérvägen 13 finns 2 stycken, Allmogevägen 27 finns 2 stycken och Allmogevägen 19 har 1 tvättstuga.

Antal lägenheter

240

Antal lokaler i föreningen

54

TV och Bredband

Kabeltv genom ComHem. Tillgång till internet genom ComHem (3-hål i väggen) eller via Tele2 (fiber). Kostnad tillkommer.

Parkering

Föreningen har 106 parkeringsplatser och 11 garage för uthyrning (600-750 kr), beroende på storlek. P-platserna har el-uttag för motorvärmare (255 kr). Sedvanlig kö gäller.

Renoveringar

Föreningen har satt in nya fönster 2005, 2glas + isolerglas.
Fasaderna har delvis förbättrats under hösten/vintern 2006.
Föreningen har även dragit in 3-fas till lägenheten samt renoverat samtliga tvättstugor 2011. Ny maskinpark i tvättstugorna installerades 2012.

V/A stammar är bytta i samtliga fastigheter, färdigställt vår 2012.
El-stigar/ledningar: Renoverat/utbytt i samband med stambyte. 3-fas är även indraget till lägenheterna.

Taket är målat på samtliga fastigheter 2013.
Ventilationsfläktarna är bytta i samtliga trapphus 2013.
Balkongutbyggnad/renovering samt inglasning var färdigställt 2015.
Nytt låssystem för allmänna utrymmen, 2016.
Nya fönster i lokaler på gatuplan, 2016.
Godkänd OVK, 2016.

Planerat underhåll:
2019 - byta hissar. Efter hissrenoveringen ska trapphusen målas om.
2019 - byta takpapp.
2021 - byta ytterdörrar.

Ekonomi

År 2017 höjdes månadsavgifterna med 1%. 2018 görs en justering på 1%. År 2019 höjs avgifterna med 1%.
Föreningen har i sin försäkring tecknat et sk. bostadsrättstillägg vilket innebär att bostadsrättshavaren inte behöver teckna det i sin hemförsäkring.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Kontaktperson

Monica Pettersson

Telefon

070-681 66 38

Övrigt

För mer information, besök gärna föreningens hemsida www.brfallmogen.nu.

Medlemsavgift tas ut med 500 kr/ägare av HSB samt en pantsättningsavgift på ca 448kr/lån.

Med reservation för felskrivningar och ändringar

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad