Kosmosgränd 9

Bilder

  • Såld!

Kosmosgränd 9 , Skälby , Järfälla

Bo bekvämt i lägenhet med känsla av radhus, bekymmersfritt och trivsamt. Här erbjuds 4 rok med fönster i fyra väderstreck och egen ingång. 2 uteplatser, en delvis inglasad. Kök 2013, badrum 2017 & ytskikt löpande. Egen p-plats som ingår i avgiften. Besöksplats på gården. Barnvänligt område med flertalet förskolor/skolor.

84 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 965 kr ink vatten, kabeltv, bredband 100mBit och P-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
107
Byggår:
1996
Driftskostnad:
1 169 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Stor hall med plats för hatthylla, skoförvaring och sittbänk. Inre hall/förråd i direkt anslutning som renoverades/omdisponerades 2018. Laminatgolv och tapetserade eller målade väggar.

Dusch/wc med tvättavdelning
Renoverades 2017 med vitt kakel och grått klinker med golvvärme. Raka, vikbara duschdörrar i glas, stor kommod i vitt med två lådor och en generös spegel ovan samt wc-stol. Arbetsbänk i grå laminat ovanpå tvättmaskin och torktumlare samt praktiska överskåp i vitt för förvaring. Arbetsbelysning under överskåp, infällda spotlights i tak, vädringsfönster och varmvattenberedare. (Utbyte och service av VVB står föreningen för)

Sovrum 1
Plats för dubbelsäng och sängbord. Garderober med skjutdörrar längs med helvägg. Laminatgolv och tapet.

Kök
Smakfullt Sentence kök från 2013 med vitvaror från Samsung. Snyggt komponerat kök där färgerna är noggrant utvalda för att passa väl ihop med 50/60-talets virrvarr mönstrade bänkskiva med ovansittande stänkskydd i glas. Här finns verkligen gott om avställnings-/arbetsytor samtidigt som rummet ger plats för en matgrupp för ca 6 personer. Maskinell utrustning: induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt köksfläkt. Laminatgolv och tapet.

Sovrum 2
De två mindre sovrummens planlösning gjordes om 2012. Detta sovrum som är beläget till höger har plats för enkelsäng, sängbord, skrivbord. Plats för garderob (ingår inte i köpet). Laminatgolv och tapet.

Sovrum 3
Likt sovrum 2 men åt andra hållet. Plats för enkelsäng, sängbord, skrivbord och två fönster för ljusinsläpp. Ett trevligt barn/ungdomsrum. Plats för garderob (ingår inte i köpet)

Vardagsrum
Plats för soffgrupp och tv-möbel. Laminatgolv och tapet. Utgång till altan/uteplats.

Uterum/altan och uteplats vid entrén
Delvis inglasat uterum/altan som skapar ett extra rum att umgås i om sommaren. Halva delen är täckt med tak, perfekt när det regnar och plats för stor loungegrupp. Andra delen har samma trädäck och plats för grill samt matbord. Bostaden har även en andra uteplats med plats för bord precis vid entrén.

Renovering
2004 Inglasning av delar av uteplats
2012 Delvis justerad planlösning
2013 Nyinlagda golv
2013 Renoverat kök
2017 Renoverat badrum
2018 Renoverat klädkammare till större hall/förråd

I avgiften ingår kallvatten, kabeltv, bredband 100mBit och P-plats. Ej uppvärmning/varmvatten.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg fd. Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 965 kr ink vatten, kabeltv, bredband 100mBit och P-plats

Driftskostnad

14 028 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 203 kr
Försäkring: 5 825 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning avser även hushållsel

Andel i föreningen

1,1967%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans flerfamiljshus

Byggnadsår

1996

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Kosmosgränd

Om föreningen

Välkommen till Brf Kosmosgränd, fastigheten skälby 46:20, som består av 74 bostadsrätter i par- och kedjehus samt lägenheter i flerfamiljshus. Byggår 1996.Belägna på Kosmosgränd samt del av Orgonavägen.

Alla enheter i denna förening har en värmepanna av märket NIBE Fighter 310 som är föreningens ansvar vid fel eller byte.
Föreningen genomför också ett par städdagar per år. Skötsel av gemensamma ytor sköts genom medlemmarna gemensamt.
Följande redskap finns att låna av föreningen: Skottkärra, spade och kratta, gräsklippare för flerfamiljshusen och gemensamma utrymmen, motorsåg och röjsåg samt häcksax. Även stege och 4 meters ställning samt lövsug.

För ytterligare information om föreningen, gå gärna in på: www.brfkosmosgrand.se
Med reservation för eventulla ändringar.

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband via Comhem gruppavtal

Renoveringar

2010 Fönstermålning
2011 Målning av förrådsdörrar och trappor
2013 Uppgradering bredband till Comhem. Utbyte av samtliga kvarvarande, ännu ej bytta värmepannor.
2014 Borttagning av stubbar och utjämning av allmän mark
2015 Ommålning av kvarvarande förrådsdörrar. Gatulamor byts mot LED.
2016 Ventilationsrengöring.
2017 Målning av föreningens fastigheter exkl flerfamiljshusen. Indragning och förberedning av fiber.
2018 34 fastigheter kopplade in fiber, övriga är förberedda för inkoppling när medlem är intresserad.

Kommande renoveringar
Enligt underhållsplan

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift som är 2,5% av gällande prisbasbeloppet, samt en pantsättningsavgift som är på 1% av prisbasbeloppet för varje lån som bostadsrätten pantsätts för i samband med köpet. Föreningens senaste årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner, som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla under den aktuella bostadsannonsen under fliken "Dokument och länkar".

Ekonomisk förvaltning Conzignus Hem och Fastighet AB

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad