Teknikvägen 103

Bilder

  • Såld!

Teknikvägen 103 , Kallhäll , Järfälla

Tillfälle till 2-plans terrasslägenhet med gavelläge, om c:a 165 kvm., med kök med matplats, stort vardagsrum i vinkel & utgång till stor terrass med Mälarglimt, 3-4 sovrum, två helkaklade WC-/duschrum, stort allrum med gott om förvaring och med bastu (funktion okänd). Närhet till centrum, p-tåg & Mälaren.

165,5 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
8 362 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
165,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
290
Byggår:
1980/81
Driftskostnad:
666 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

165,5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Ljust lindblomsgrön tapet och terrakottafärgade klinker innanför entrédörren som är praktiskt för blöta skor.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med ljusblått kakel, vita klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare och duschutrymme.

Kök med matplats: Ljust kök med matplats, med fönster i flera väderstreck. Köket är inrett med gulmålad strukturväv, parkettgolv, vita skåpluckor, ljusblått kakel som stänkskydd bakom diskbänk och arbetsbänkar av massiv ek. Maskinellt är köket utrustat med rostfri spis med ugn, rostfri spisventilator/kolfilterfläkt, rostfri kyl/frys och diskmaskin med integrerad front. Större skåpsektion med i vit, med flera vitrinluckor och gott om lådförvaring.

Hall/passage: Ljust lindblomsgrön tapet, parkettgolv och klädgarderob med klädstång. Fiberanslutning.

Vardagsrum/Sovrum 1: Stort, ljust och härligt vardagsrum i vinkel, utan insyn. Vardagsrummet kan vid behov avdelas till ett något mindre vardagsrum och separat sovrum. Vardagsrummet är inrett med vitmålad strukturväv och parkettgolv. I den tänkta sovrumsdelen finns en inbyggd klädkammare. Glasskjutdörr ut till den högt belägna och insynsskyddade terrassen i västerläge och med Mälarglimt.

SOUTERRÄNGPLAN:

Hall/passage: Gul tapet och parkettgolv.

WC-/dusch-/bad-/tvättrum: Renoverat och helkaklat WC-/dusch-/bad-/tvättrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, badkar, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, duschutrymme med vikbara duschväggar, tvättmaskin och vägghängt torkskåp.

Klädkammare: Mindre klädkammare med via väggar och parkettgolv.

Sovrum 2: Grön tapet med bård och parkettgolv.

Sovrum 3: Större sovrum, med ljusgrön tapet och parkettgolv. Utgång till baksidan av bostaden, stenbelagd uteplats.

Sovrum 4: Ljus och blommönstrad tapet, parkettgolv och inbyggda bokskåp längs ena väggen.

Hobby-/allrum: Stort rum som kan nyttjas som TV-/all-/ungdomsrum eller i kombination med förråd, gråmålade väggar, trägolv, 5 dubbelgarderober och 4 enkelgarderob (en med mindre barkyl). Fristående bastu (bör sörja för omhändertagande av varmluften för att kunna nyttjas).

Förråd/säkerhetsrum: rymligt förråd med säkerhetsdörr, lagerhyllor, parkettgolv, vita väggar, kassaskåp och vägghängt nyckelskåp.

Trappförråd: Praktiskt trappförråd med frysskåp.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå. Lägenhetsytan är från föreningen och om ytan är av avgörande betydelse för köparens beslut, så uppmanas köparen att själv säkerställa bo- & biarea.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

8 362 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

8 000 kr/år

Andel i föreningen

0,46962%

Andel av årsavgiften

0,46962%

Reparationsfond

1467 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1980/81

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2008
Energiprestanda: 147 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 9:10

Förening

Namn

HSB Brf Kolarängen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen.
Dessutom finns gym, bordtennislokal, snickerilokal, och boulebana.
(
= Endast på Turbingränd).

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 010-442 50 00. För namn och telefonnummer till ordföranden vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida vis hsb: eller
http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.

TV och Bredband

I avgiften ingår 18 analoga Tv -kanaler. Leverantör: Comhem.
Bredband via fibernät (10 eller 100 Mbit) från Bredbandsbolaget finns installerat i alla lägenheter. För inkoppling krävs avtal med Bredbandsbolaget.

Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via TV-uttaget.

Parkering

Parkering: 236 garageplatser (454kr/mån) samt 101 p-platser (137 kr/mån utan el & 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2018), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.

Renoveringar

Stamspolning har skett under 2012.

Ekonomi

Avgiftshöjning 2018, 2%

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1140 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad