Vasavägen 49, 1 1/2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med riktligt ljusinsläpp genom stora fönster
  • Vardagsrummet
  • Vardagsrummet
  • Modernt kök
  • Matplats i köket för 4 sittande

Vasavägen 49, 1 1/2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Ljus och mycket välplanerad bostadsrätt med högt och fritt läge i området. Rymligt vardagsrum och sovrum, samt goda förvaringsmöjligheter i garderober i hall. Kaklat badrum och modernt kök med matplats. Aktiv och omtyckt Brf med låga avgifter. Endast några minuter till Jakobsberg C med rikligt serviceutbud och pendeltåg, vacker natur vid Järvafältet, samt Barkarby handelsplats med brett affärsutbud.

52,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 726 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1005
Byggår:
1958
Driftskostnad:
408 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Vasavägen 49. Här bor man centralt med knappt 10 minuters promenad till pendeln som tar dig till Centralen på ca 20 minuter. Inte mindre än 3 mataffärer finns inom gångavstånd, liksom restauranger och café. Ett trivsamt boende med närhet till allt man behöver.

Entré och hall med grått klinkergolv och ljust målade väggar. Här finns klädhängare och hatthylla för avhängning av ytterkläder. Tack vare hela fyra garderober med överskåp, så finns stora möjligheter till bra förvaring.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med laminatgolv och ljust målade väggar samt ett stort fönsterparti för ljusinsläpp. Glasdörr mellan hall och vardagsrum.

Kök med plats för matbord med laminatgolv samt ljusmålade väggar. Köket har björkfärgade luckor samt beigefärgade kakel ovanför diskbänken och bänkskiva av björk. Köket nås både från hall och från vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (Bosch), spis med plattor (Electrolux) och rostfri fläktkåpa (Thermex).

Rymligt WC/badrum med plastmatta i blå/grön ton på golvet samt kaklade väggar i vit färg och delvis gråmålade väggar. Här finns även förvaringsskåp på vägg, wc, handfat och spegel samt badkar.

Sovrum med laminatgolv och ljust målade väggar samt ett fönsterparti för ljusinsläpp.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Hantering av bud:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 726 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband

Driftskostnad

4 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring.

Andel i föreningen

0,99092%

Andel av årsavgiften

0,98959%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 maj 2008
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1181

Övrigt

- Persienner finns inbyggda i alla fönster
- Förråd tillhörande lägenheten i källare, ca 3 kvm
- Tvättstuga i grannporten
- Cykelförråd i huset (port 57)

Förening

Namn

Wasa

Om föreningen

Välkommen till Brf Wasa som bildades 1958, samma år som fastigheten byggdes. Föreningen har 82 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Vasavägen 49-67 (ojämna nummer). Administrativ och teknisk förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm.

TV och Bredband

Fiber via Telia. Ingår i avgiften med hastighet upp till 100/10 Mbit/s. Ett basutbud av TV-kanaler ingår också i avgiften.

Parkering

Parkering tilldelas boende genom kö-system. Kö kan förekomma. Föreningen har 39 p-platser med el ca 160:-/mån samt 2 p-platser utan el ca 100:-/mån.

Renoveringar

Renovering av fastigheten genomfördes 1986 då ytterväggarna tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp. Nytt yttertak 1985. De relativt sett små balkongerna byttes till nya med 2,5 ggr större yta 1986. Badrummen renoverades 1990 och fönstren byttes 1991 till 2-glas/isolerglas. Ansluten till fjärrvärme sedan 2002. Säkerhetsdörrar 2002 samt att föreningen även har genomgått en stamrenovering 2007. Installerat nya belysningsstolpar 2009/2010 och installerat fiber via telia 2013.

Ekonomi

Månadsavgiften höjdes med 3% för 2016. Oförändrad avgift för 2017 & 2018.

Övrigt

Gemensamma utrymmen: I huset finns ett nyrenoverad relaxavdelning med bastu, duschar och wc-rum. Pingisrum i gången mellan port 55-59 vid tvättstugorna. Cykelrum 4 st. 2 Tvättstugor 2 mangelrum och 3 torkrum. Grillplats i anslutning till fastigheten från 2015. Sophus för hushållsavfall finns på gården.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden.

Med reservation för ändringar (senast uppdaterad 2018-04-19)

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte