Terrängvägen 25B

Bilder

  • Såld!
  • Utespa från Hotspring
  • Öppen planlösning
  • Kök från 2017
  • Inglasat uterum
  • Badrum på övre plan med bastu och dusch

Terrängvägen 25B , Jakobsberg - Västra , Järfälla

5.800.000kr fast pris! Familjevilla i barnvänliga Västra Jakobsberg belägen på lugn gata med plan tomt och stor trädäckad uteplats med spabad. Inglasat uterum, kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Täljstenskamin, möjlighet till 5 sovrum, två duschrum, bastu, separat tvättstuga och garage/förråd!

148 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
148 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
712 kvm
Byggår:
1983
Driftskostnad:
3 344 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

148 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Rymlig hall med plats för sittbänk och hatthylla. Här kan även en grundare skjutdörrsgarderob få plats om så önskas. Praktiskt klinkergolv med golvvärme, exemplariskt för blöta skor, inlagt 2003 och vitmålade väggar 2017. Trappa målad i vitt med trappstegsmattor i grått.

Kök/Matplats och Vardagsrum
I en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum utgör detta bostadens största sociala sällskapsyta. Här kan ni samla familj och vänner för middagar och festligheter med gott om plats för alla. Ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck, laminatgolv och målade väggar. Nuvarande ägare har tagit bort alla element och ersatt med täljstenskamin och golvvärme (i köksdelen). Detta skapar en vackrare estetik i bostaden. Täljstenskaminen från Contura installerades 2017, i samband med ytskikts- och köksrenoveringen. I bostaden finns även luft/luft värmepump.

Kök renoverades 2017 med släta snickerier, rostfria grepplister och stänkskydd i klinker ovan arbetsbänk i grå laminat. Stor rektangulär rostfri ho med trivsamt fönster ovan, bänkbelysning och god förvaring tack vare köksön. Maskinell utrustning: kyl och frys (Vestfrost), varmluftsugn med inductionshäll (Bosch), fläkt, inbyggnadsmicro (Whirlpool), diskmaskin (Miele) samt vinkyl. Samtliga vitvaror i rostfritt från 2014 och framåt. Under laminatgolvet ligger ett klinkergolv med golvvärme. Utgång till inglasade uterummet.

Vardagsrummet ger plats för soffa och tv-möbel samt sideboard eller vitrinskåp i matsalsdelen. Matbord för 6-8 personer eller långbord vid släktträff. Här finns en parkett under laminatgolvet.

Duschrum
Helkaklat från 2003 med golvvärme (el). Vitt kakel och grå klinker, vitmålad kommod och högskåp samt handdukstork (el). Wc-stol, duschplats med väggar och skjutdörr i glas. Vädringsfönster.

Tvättstuga
Eftertraktat utrymme för lägenhetsinnehavaren. Groventré som lämpar sig perfekt för smutsiga fotbollsskor eller ridstövlar. Tvättmaskin, torkskåp, VVB från 2003 (rostfri ca. 300l), garderober, arbetsbänk och förvaringsskåp. Våtrumstapet målad i vitt 2019 och våtrumsmatta i blått.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och mycket förvaring i inbyggda garderober. Laminatgolv och tapet/målat, båda ytskikten från 2011.

ÖVRE PLAN

Allrum
Barnfamiljens högsta önskan, att ha två allrum i bostaden. Här finns gott om plats för barnen/ungdomarnas egna hörna eller möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Laminatgolv och tapet. Klädkammare i anslutning.

Sovrum 2
Skjutdörrsgarderob som ingår i köpet samt utgång till stor balkong med em/kvällssol. Plats för säng, sängbord, skrivbord och byrå. Ljust laminatgolv och målade väggar 2018

Sovrum 3
Det andra större sovrummet med plats för både soffa, tv-möbel och säng. Ljust laminatgolv och målade väggar 2017

Sovrum 4
Plats för enkelsäng, sängbord och klädförvaring. Laminatgolv i grått och målade väggar i vitt 2015

Duschrum med bastu
Renoverat 2005 med kakel i vitt och klinker i grått med golvvärme. Vitlaserat tak, handfat i vit kommod och mycket förvaring i möbel vid sidan av. Samtlig inredning målad i vitt. Stor duschplats bakom vikvägg i glas, handdukstork (el), wc-stol samt vädringsfönster. Bastu med två lavar, el- aggregat och rökfärgad glasdörr. Golv och aggregat från 2005.

ÖVRIGT
- Larm (Sector alarm) finns och kan tas över
- Garantibevis från Remaljeringsbolaget finns gällande åtgärd av golvbrunnar i båda duschrummen. (bilaga finns under fliken "viktiga dokument")
- Golvvärme finns i hall, kök och de båda duschrummen.
- Vindsförvaring finns att tillgå samt del av kattvindar.
- Fiber indraget
- Radonmätning utförd 2011-04-29 med ett årsmedelvärde om 60Bq/m3 vilket är under det rekommenderade gränsvärdet på 200Bq/m3. (bilaga finns under fliken "viktiga dokument")

FÖRBÄTTRINGAR/RENOVERINGAR
2003 Badrum entréplan
2008 Luftvärmepump installerad, service 2018
2012 Huset ommålat
2013 Inglasat uterum med glasväggar (sommarmodell) samt laminatgolv på tryckimpregnerad trall.
2014 ny stenläggning framsida
2014 Flödeskontroll av ventilation genomförd (bilaga finns under fliken "viktiga dokument")
2015 Utomhusspa installerad (Hotspring)
2016 Ved/cykelförråd byggdes
2017 Ytskikt i vardagsrum
2017 Täljstenskamin installeras
2017 Kök renoveras
2017 Ytskikt i hallen (ej golv)
2019 Målning badrumsinredning

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1983

Uppvärmning

Luft/luft värmepump, täljstenskamin och golvvärme (el)

Ventilation

Flödeskontroll 2014

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 december 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund med träbjälklag
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Träregelstomme
Fasad: Kalksandsten och träfasad
Fönster: Isolerglaskasetter
Bjälklag: Mellanbjälklag av trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2652

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 135 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 31 809 kr
VA: 3 715 kr
Renhållning: 990 kr
Försäkring: 3 621 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

I uppvärmningen ingår även hushållsel Renhållning är grundavgift 990kr/år plus 40kr/tömning. Nuvarande ägare har oregelbunden tömning varpå ett fast totalbelopp är svårt att uppge.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 578 000 kr, varav byggnadsvärde 2 537 000 kr

Summa pantbrev

2 800 000 kr

Tomt

Areal: 712 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Garage, ca 25kvm, med plats för en bil varav förrådsutrymme om ca 10kvm. Plats för 2-3 bilar på asfalterad uppfart utanför garaget. Fin stenläggning på framsida fastigheten och stensatta gångar.

Gräsbelagd tomt som på framsidan avskärmas med buskage mot gatan. Kortsida fastigheten, vid inglasade uterummet avnjutes eftermiddags- och kvällssol. Här finns ett stort trädäck med påkostat utespa (fabrikat Hotspring, modell Pulse) som installerades 2015 och rymmer upp till 6-7 personer. Här tillbringar familjen mycket tid om vintern, en avkopplande plats i det varma, ångande badet som skapar ett avbrott i den annars stressade vardagen och ger plats för trevliga samtal. Om sommaren finns gott om plats för solstolar, solsäng, loungegrupp och grill.

I övrigt en plan och lättskött trädgård med gott om plats för dem med spring i benen. På tomten finns bl.a.: Äppelträd, japansk körsbär, syrén och hägg samt diverse blomster och grönska. Plats för pallkragar eller trädgårdsland för den som drömmer om mer egenodlat i hushållet. Sammanfattningsvis ett mycket bra första hus för dig som vill ha en lagom stor tomt, på ett lugnt läge och njuta av den frihetskänsla som skapas i ett hus jämfört med lägenhet.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad