Mantalsvägen 10

Bilder

  • Fasadbild från entrésidan
  • Baksidan av huset
  • Ljust vardagsrum med fri utsikt över Viksjö
  • Rymligt kök med matplats
  • Fasadbild från entrésidan

Utgångspris

3 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Mantalsvägen 10 , Viksjö , Järfälla

Lugnt och mycket barnvänligt belägen 1 1/2-plans villa med högt och fritt läge, utan direkt insyn, på stor tomt om 985 kvm. Kök med matplats, vardagsrum med stora fönsterpartier, 4 sovrum, tvättstuga och två sep. WC-/duschrum. Renoveringsbehov föreligger.

121 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121 kvm
Biarea:
17 kvm
Tomtarea:
985 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 775 kr/månad
Utgångspris:
3 595 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Entré/hallen är inredd med brun strukturväv på väggarna och grå heltäckningsmatta.

1/2 TR UPP:

Möblerbar hall/passage: Stor och möblerbar hall i öppen planlösning med köket och vardagsrummet. Väggen mellan köket och hallen kan med fördel tas bort, för att på så sätt integrera hallen/passagen med köket och på så sätt skapa ett stort härligt familjekök i öppen planlösning med vardagsrummet. Utrymmet är inrett med brun strukturväv på väggarna och ljusgrå plastmatta.

Kök: Rymlig kök med matplats, med trivsam utsikt mot den insynsskyddade trädgården på baksidan av huset. Köket är inrett med vitmålad och svagt strukturerad väv på väggarna och ljus plastmatta. Köket är i övrigt inrett med målade skåpluckor i gul nyans, vit Perstorps platta som stänkskydd bakom arbetsbänk och diskbänk. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn (årtal okänt), spisfläkt (årtal okänt), kyl/frys (årtal okänt, kyl/sval (årtal okänt) och diskmaskin (årtal okänt).

Matsal/sovrum 1: I direkt anslutning till köket och vardagsrummet finns ett rum som kan nyttjas som separat matsal, alternativt som sovrum. Ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Vardagsrum: Ljust och mycket trevligt beläget vardagsrum, med tre stora perspektivfönster, med fri utsikt ut över delar av Viksjö. Vardagsrummet är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Kapprum: Praktiskt kapprum, med brun strukturväv, ljus plastmatta, klädhylla, städskåp och garderob med överskåp.

WC-/duschrum: Vitmålad strukturväv, ljus plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol, spegelförsett badrumsskåp och duschutrymme.

1/2 TR NER (SOUTERRÄNGPLAN):

Hall/passage: Hall/passage, med praktiskt utrymme för förvaring under trappan, med brun strukturväv och ljusbeige plastmatta.

Sovrum 2: Ljus och svagt mönstrad tapet, ljusgrå plastmatta och en garderob.

Sovrum 3: Vit och svagt mönstrad tapet och ljusgrå plastmatta.

Sovrum 4: Större sovrum, med ljus och svagt mönstrad tapet, ljusgrå plastmatta, 3 garderober och altandörr till trädgården.

Tvättstuga: Vitmålad strukturväv, blå plastmatta, tvättho, torkskåp, tvättmaskin och varmvattenberedare.

WC-/badrum: Ljusgrå våtrumsmatta på väggarna, blå plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, bidé, WC-stol, spegelförsett badrumsskåp och badkar.

Förråd: Rymligt förråd/klädkammare, med vita väggar, ljusgrå plastmatta, klädstång, klädhylla och en garderob.

ÖVRIGT
Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 december 2018
Energiklass: G
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor och mellangjutet betonggolv
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas kopplade/3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: PVC-duk

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Det ska noteras att säljaren av fastigheten friskriver sig från allt ansvar för dolda fel för fastigheten. Köparen uppmanas att undersöka fastigheten. Köparen godtar fastighetens skick och avstår härmed med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:486

Övriga byggnader

Separat 1-bilsgarage med förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaderna är av fastighetsmäklaren uppskattade kostnader, då tyvärr uppgift om faktiska kostnader från tidigare ägare saknas.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 758 000 kr, varav byggnadsvärde 1 751 000 kr

Summa pantbrev

234 000 kr

Tomt

Areal: 985 kvm
Tomttyp: Souterrängtomt

Tomtbeskrivning

Sluttande trädgårds- & naturtomt på baksidan av huset, med högt, ljust och fritt läge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte