Kvarnvägen 32, 2 tr.

Bilder

  • Såld!

Kvarnvägen 32, 2 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Ljus, välbelägen och utmärkt planerad 3:a på 81 kvm i hus med hiss. Lägenheten erbjuder en ny ägare ett ljust och rymligt kök med gott om rum för familj och vänner, sovrum med effektiv förvaring, duschrum och trivsam sällskapsdel med utgång till balkong Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med omedelbar närhet till pendeltåg, centrumgalleria, grön och stillsam natur, 18+9 håls golfbana och bad- och båtliv i Mälaren. Möjlighet till snabb inflyttning.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 286 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51
Byggår:
1972
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus och välkomnade hall/entré med sandfärgat klinkergolv och vitmålad vävtapet. Här finns två inbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök

Ljust kök med stora perspektivfönster och rymligt matplats vilker skänker gott om plats för umgänge. Köksluckor i tonad vit nyans och kakel över bänkskivor i massivt trä. Golvet har klinker i en sandfärgad ton och väggarna har vitmålad vävtapet. Den maskinella utrustningen består av dubbla kyl/frys från Siemens, spis med keramisk häll från Siemens, diskmaskin från Electrolux och fläkt från Bosch.

Sällskapsdel

Trivsam sällskapsdel med ekparkettgolv och vitmålad vävtapet på väggar. Från vardagsrummet når ni den fina balkongen som har trätrall.

WC/duschrum

Duschrummet har vinylmatta på golvet och målad vävtapet på väggarna. Här finns en duschkabin, wc, kommod och badrumskåp.

Sovrum

Stort sovrum som har textilmatta, vitmålad vävtapet och en stor garderob med skjutbara dörrar.

Sovrum

Det andra sovrummet textilmatta, vitmålad vävtapet och en inbyggd garderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

4 286 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,36558%

Andel av årsavgiften

0,36558%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiprestanda: 199 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I husets källarvåning finns ett lägenhetsförråd på ca 4 kvm. I husets entréplan finns moderna tvättstugor, torkrum och barnvagnsrum.
I området finns också tennisbana, boulebana, pingsrum, föreningslokal, hobbyrum, grillplats och lokaler för cykel- och mopedförvaring. Dessutom finns gästlägenhet som kan lånas (deposition 500 kr).

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 22562

Förening

Namn

HSB brf Kvarnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.

TV och Bredband

Fibernät installerades 2014.
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.

Parkering

ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Renoveringar

Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare i minst 10 år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Ekonomi

Årsavgifter höjs 2018 med 5 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad