Kopparvägen 45, 8 tr

Bilder

  • Såld!

Kopparvägen 45, 8 tr , Kallhäll , Järfälla

Belägen högst upp i huset på våning 8! Renoveringsbehov föreligger avseende bl.a ytskikt, el och kök. Badrum är däremot stambytt 2018 och nyrenoverat genom föreningen. Här finns möjlighet att skapa en trivsam 2 rok med god förvaring och milsvid utsikt mot Kallhällsparken. Gångavstånd till Kallhälls C med livsmedelsbutik och service, pendeltåg mot Sthlm C samt badstrand vid Kallhällsbadet förbi Bolinder Strands bostadsområde. Perfekt belägenhet för dig som vill bo relativt billigt på 60,5kvm men ändå ha nära till delar som underlättar i vardagen!

60,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 972 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Enhetsmätning el.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60,5 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
45
Byggår:
1959/60
Driftskostnad:
225 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Hall med plats för hatthylla, byrå och två inbyggda garderober samt linneskåp. I direkt anslutning utanför sovrum finns en klädkammare. Linoleumgolv.

Kök
Kök i original med turkosa luckor. Spishäll med ugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Ny köpare bör räkna med renovering. Viss belysning i köket är ur funktion. Fin matplats vid fönster med milsvid utsikt.

WC/ Duschrum - Stambytt 2018
Stambytt duschrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork (el), vägghängd wc samt duschhörna med välvda och vikbara glasdörrar.

Sovrum
Plats för dubbelsäng, sängbord och ev. ytterligare möblemang. Linoleumgolv.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Plats för sällskapsdel, tv-hörna eller större matplats. Linoleumgolv.

Inglasad balkong
Med milsvid utsikt och med vy mot Kallhällsparken. Inglasning som enkelt kan skjutas åt sidan.

ÖVRIGT
- Bostaden har ett renoveringsbehov.
- Elen i bostaden bör bytas ut i samband med renovering.
- Tillhörande förråd finns på vinden.
- Tvättstuga till höger när du kommer in i port 45.

Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 8, hiss finns

Avgift

3 972 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Enhetsmätning el.

Driftskostnad

2 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaden bygger på uppskattade uppgifter då bostaden försäljs som dödsbo. Hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

0,32405%

Andel av årsavgiften

0,32405%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1959/60

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:167

Förening

Namn

Brf Koppartackan i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 90 lokaler inkl förråd med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, entré- och vindsförråd. I varje hus på entréplan finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort tokrum, som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Com Hem är TV-distributör. I hyran ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband kan även erhållas genom ComHem.
Bredband genom Ownit AB 149 kr/mån.

Parkering

För boendeparkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen).
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00.
Ett boendeparkeringstillstånd kan överlåtas från säljare till köpare.

Till de 31 st garageplatserna är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.

Renoveringar

Renovering av fasaderna, byte av balkongerna och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster 1991. Stamrenoverat 2002. Under 2004/05 renoverades hissarna. Installation av fjärrvärme 2006 istället för oljepanna. Tvättstugor är renoverade 2000 och nya maskiner installerades 2007. Samtliga fläktar i ventialtionssystemet byttes ut 2007. Entrédörrar har fått nytt kodlås och 2009 byttes nyckelsystemet ut. Stamspolning 2013.

Stambyte pågår i föreningen under 2018 och färdigställs sommaren 2019. Hissbyte pågår i föreningen under 2018-2019.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning under 2016.
Avgiftshöjning med 2% år 2017 och med 5% för både 2018 och 2019.

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Ordf Per-Åke Ferngren

Telefon

070-206 96 30

Övrigt

Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad