Trålargränd 16

Bilder

  • Såld!

Trålargränd 16 , Viksjö , Järfälla

Smart, yteffektivt och välbeläget radhusboende i två plan för den lilla familjen med bekvämt avstånd till skolor, natur, kommunikationer och Viksjö centrums utbud av affärer och service. Radhuset fördelas på entréplanet över ett ljust kök med stor matplats, gästwc och sällskapsdel för socialt umgänge. På övervåningen finns ett påkostat badrum med golvvärme från 2017, två bra sovrum, varav ett har utgång till en stor balkong och en centralt placerad och rymlig klädkammare. Lättskött trädgårdstäppa, skyddade uteplatser och bra förråd finns på både fram- och baksidan. Tillträde är planerat till februari 2019. Nyckeln kan bli er.

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 142 kr inkl. renhållning. Värme ca 1000 kr och vatten ca 230 kr/mån tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
104
Byggår:
1977
Driftskostnad:
1 191 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/hall

Lagom stor hall med med ljus tapet och laminatgolv. Under trappan finns ett praktiskt förråd för effektiv förvaring. Elcentralen installerades 2014

Gästwc

Gästwc med vinylmatta på golvet, vitmålade väggar, wc, handfat och badrumskåp.

Kök

Ljust och praktiskt kök med vinylmatta på golvet och väggar med tapet vid matplatsen och vitmålade i övriga köket. Köksluckor i tonad vit nyans och kakel över massiva bänkskivor i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl från Cylinda från 2018, frys och spis från Electrolux och fläkt. Diskmaskinen är ur funktion.

Sällskapsdel

Sällskapsdelen har ekparkettgolv och tapet i en grå ton. Idag används uteslutande luftvärmepumpen från IVT som installerades 2013. Från sällskapsdelen når ni den insynsskyddade uteplatsen som delvis ligger under tak.

Hall

Nyrenoverad trappa leder oss upp till på övervåningen. Hallen har laminatgolv och en diskret mönstrad och ljus tapet.

WC/badrum

Snyggt och påkostat badrum som renoverades 2017, med sjöstensliknande klinkergolv i en grå ton med golvvärme. Väggarna har liggande kakel i en ljusgrå nyans med en bård i sjösten över badkaret. Här finns en badrumsmiljö i vitt med kommod, dubbla förvaringsskåp med belysning, spegel, wc och tvättmaskin från Bosch.

Sovrum

Ett av sovrummen ljust laminatgolv och ljus tapet

Sovrum

Det stora föräldrasovrummet har linoleummatta och bredrandig tapet i en grå ton. Här finns tre garderober för praktisk förvaring och en utgång till en fin balkong under tak.

Klädkammare

Mellan de båda sovrummen finns en rymlig klädkammare för förvaringshyllor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 142 kr inkl. renhållning. Värme ca 1000 kr och vatten ca 230 kr/mån tillkommer

Driftskostnad

14 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 500 kr
VA: 2 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,92473%

Andel av årsavgiften

0,92472%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Luftvärmepump från IVT som installerades 2013.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 februari 2009
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det finns två praktiska förråd på fram- och baksidan.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:447

Övrigt

Framsidan har en stenbelagd entré och en liten insynsskyddad trädgårdstäppa. På baksidan finns en skyddad uteplats och en liten lättskött trädgård med bl.a. körsbärsträd, rabarber, syrén, trädgårdshortensia, fläder och jordgubbar.

Förening

Namn

Brf Glädjen i Viksjö

Om föreningen

Brf Glädjen i Viksjö bildades 2012 och är belägen på Trålargränd 1-61 och Forellgränd 1-72 i Järfälla. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2013 och består av 18 flerbostadshus om 2 våningar med 110 lägenheter varav 11 hyresrätter och 1 lokal. Fastighetens byggnader är uppförda 1977.

En föreningslokal som medlemmarna kan hyra samt 2 tvättstugor finns varav en för grovtvätt
Varmvattenberedaren service och utbyte bekostas än sålänge av föreningen. (ev. justering i stadgar diskuteras) Ev. luft/luft värmepump ansvarar bostadsrättsinnehavaren för.

I avgiften ingår: sophämtning, gemensamhetslokal, tvättstuga och underhåll av gångvägar och belysning. Lägenheterna är eluppvärmda liksom vattnet, VA och värme ingår inte i avgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget el-avtal och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen.

Avgiftshöjning 2% 2019

Hemsida: http://www.gladjen.net med mycket bra information!

TV och Bredband

Alla lägenheter har fibernät (Zitius) indraget för TV och Internetåtkomst beställning görs via http://Qmarket.se (kostnad debiteras varje enskild ägare)

Parkering

120 st p-platser finns med sep. kö. Elplats för 320 kr/m med el. Man använder sig av kösystem som HSB administrerar och det är samma kö till båda typerna av plats. (I det fall den boende har två platser brukar föreningen låta en plats gå till den nya ägaren och den andra extraplatsen återgår till kön)

12 stycken gästparkeringar.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Trädfällning har genomförts i lekparkerna.
Takreparationer har genomförts.
Underhåll balkonger samt panel förråd är genomfört

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad