Aspnäsvägen 20, 9 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök renoverat 2014
  • Matplats
  • Kök med matplats
  • Badrum
  • Inglasad balkong

Aspnäsvägen 20, 9 tr , Jakobsberg , Järfälla

Gavelläge - Våning 9 - Kök 2014 - Ytskikt 2014/15 - Tm & Tt 2016 - Helkaklat badrum - Inglasad balkong!

Här bor du med luftiga och härliga ytor med ett fint ljusinsläpp med gavelfönster. Högt belägen i huset med fri vy mot gården och utan insyn. Gångavstånd till pendeltåg och centrum likväl som Barkarby handelsplats och Järvafältets vackra natur. Mycket omtyckt förening i kommunen!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 144 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7
Byggår:
1969
Driftskostnad:
322 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Gott om avhängningsmöjligheter i form utav klädkammare med vikdörr samt hatthylla för ytterkläder. Här är även städskåpet placerat. Parkettgolv och vitmålade väggar (målat 2014).

WC/badrum
Helkaklat badrum med mosaikkakel i vitt och mörkgrått samt klinkergolv i grått. Handfat i kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och badkar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, båda installerade 2016, samt överskåp.

Kök
Renoverat 2014 i en ljus och trivsam planlösning, öppet mot matplatsen som rymmer många vänner. Kökssnickerier i stilrent vitt med delvis vitrinluckor, praktiska hörnskåp och rostfria vitvaror. Stänkskydd i kakel, även det i vitt, ovanför diskbänk med bänkskiva i laminat och infälld diskho i rostfritt. Maskinell utrustning: Induktionshäll, rostfri köksfläkt med glas, "side by side" kyl och frys med vatten och ismaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd samt diskmaskin. I köksdelen finns ett fönster för vädring och i matplatsen ytterligare fönster för maximalt ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar. (målat 2014)

Vardagsrum
Här finns plats för både sällskaps- läs eller arbetshörna. Gavelfönstret är unikt och gör rummet så mycket härligare att vistas i! Ekparkett, vitmålade väggar och fondtapet (slipat golv och uppsättning fondtapet 2015)

Inglasad balkong
Morgon och förmiddagssol med vy mot gården, högt belägen i huset med inglasning som enkelt skjuts åt sidan. Plats för loungemöbler och växter.

Sovrum 1
Stort rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Ekparkett och målade väggar med fondtapet.

Sovrum 2
Något mindre sovrum som idag disponeras som arbetsrum. Plats för säng, sängbord, skrivbord etc. Två inbyggda garderober. Ekparkett och vitmålade väggar (målat tak och väggar 2014)

Övrigt:
-Förråd finns att tillgå i port 20, källare.
-Tvättstuga finns att tillgå i port 20.
-Cykel/barnvagnsrum finns i port 20.
-Kabel-tv och bredband: Bredbandsbolaget.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 11, hiss finns

Avgift

4 144 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Driftskostnad

3 868 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 620 kr
Försäkring: 2 248 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elen avser enhetsmätning varpå ingen nätavgift utgår.

Andel i föreningen

0,19006%

Andel av årsavgiften

0,19006%

Reparationsfond

2955 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 107 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2515

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Styrelsen har fr.o.m 2014, tecknat avtal med Canal Digital om kabel-TV i föreningen. Canal Digital kommer alltså att ersätta Comhem i kabel-TV nätet ("tre hål i väggen") och om man vill ha digital-TV därifrån måste man byta till en box från Canal Digital. Det innebär också att Comhem inte kan leverera bredband eller telefoni. Bredbandsbolaget gäller avseende bredband.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för 216 kr/mån och 270 kr/mån med elstolpe. Garageplats går att hyra till en kostnad av 433 kr/mån. I garaget finns tvätt- och meckarplatser samt bildammsugare. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för 212-352 kr/mån samt husvagnsplats utomhus för 298-407 kr/mån, beroende på storlek. (kontakta mäklare för aktuell status). Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.

Kommande renoveringar:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser för laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) för lägre energikostnad
2018 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas

Ekonomi

Avgiftsförändringar
2016 höjdes månadsavgiften med 2% och för 2017 med 2%. Inga avgiftförändringar för 2018.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
CIRCLE K JÄRFÄLLA JAKOBSBERG
320 m
Lidl
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
550 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nibble Förskola
230 m
Kulan Helg- och Fritidshem
230 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Järfälla
210 m
Aspnässkolan
280 m
Gymnasium
Lärarförbundet Avd. Järfälla
610 m
Didaktus Jakobsberg
1,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
860 m
PRO:s Folkhögskola
4,9 km
Banker
SEB
460 m
FOREX Bank
550 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,1 km
Viksjö Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
750 m
Bowling Bull
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte