Aspnäsvägen 20, 9 tr

Bilder

  • Såld!

Aspnäsvägen 20, 9 tr , Jakobsberg , Järfälla

Gavelläge - Våning 9 - Kök 2014 - Ytskikt 2014/15 - Tm & Tt 2016 - Helkaklat badrum - Inglasad balkong!

Här bor du med luftiga och härliga ytor med ett fint ljusinsläpp med gavelfönster. Högt belägen i huset med fri vy mot gården och utan insyn. Gångavstånd till pendeltåg och centrum likväl som Barkarby handelsplats och Järvafältets vackra natur. Mycket omtyckt förening i kommunen!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 144 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7
Byggår:
1969
Driftskostnad:
322 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Gott om avhängningsmöjligheter i form utav klädkammare med vikdörr samt hatthylla för ytterkläder. Här är även städskåpet placerat. Parkettgolv och vitmålade väggar (målat 2014).

WC/badrum
Helkaklat badrum med mosaikkakel i vitt och mörkgrått samt klinkergolv i grått. Handfat i kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och badkar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, båda installerade 2016, samt överskåp.

Kök
Renoverat 2014 i en ljus och trivsam planlösning, öppet mot matplatsen som rymmer många vänner. Kökssnickerier i stilrent vitt med delvis vitrinluckor, praktiska hörnskåp och rostfria vitvaror. Stänkskydd i kakel, även det i vitt, ovanför diskbänk med bänkskiva i laminat och infälld diskho i rostfritt. Maskinell utrustning: Induktionshäll, rostfri köksfläkt med glas, "side by side" kyl och frys med vatten och ismaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd samt diskmaskin. I köksdelen finns ett fönster för vädring och i matplatsen ytterligare fönster för maximalt ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar. (målat 2014)

Vardagsrum
Här finns plats för både sällskaps- läs eller arbetshörna. Gavelfönstret är unikt och gör rummet så mycket härligare att vistas i! Ekparkett, vitmålade väggar och fondtapet (slipat golv och uppsättning fondtapet 2015)

Inglasad balkong
Morgon och förmiddagssol med vy mot gården, högt belägen i huset med inglasning som enkelt skjuts åt sidan. Plats för loungemöbler och växter.

Sovrum 1
Stort rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Ekparkett och målade väggar med fondtapet.

Sovrum 2
Något mindre sovrum som idag disponeras som arbetsrum. Plats för säng, sängbord, skrivbord etc. Två inbyggda garderober. Ekparkett och vitmålade väggar (målat tak och väggar 2014)

Övrigt:
-Förråd finns att tillgå i port 20, källare.
-Tvättstuga finns att tillgå i port 20.
-Cykel/barnvagnsrum finns i port 20.
-Kabel-tv och bredband: Bredbandsbolaget.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 11, hiss finns

Avgift

4 144 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Driftskostnad

3 868 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 620 kr
Försäkring: 2 248 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elen avser enhetsmätning varpå ingen nätavgift utgår.

Andel i föreningen

0,19006%

Andel av årsavgiften

0,19006%

Reparationsfond

2955 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 107 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2515

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
Kommande renoveringar:
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 blir det stamspolning då de även kontrollerar skicket på stammarna. Alla avloppsstammar i köken ska bytas 2019, dvs stammen från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Av detta skäl har det ännu inte tagits nåt beslut om stambyte eller relining/stamrenovering enligt styrelsen.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad