Däckelvägen 33

Bilder

  • Såld!

Däckelvägen 33 , Jakobsberg , Järfälla

Snart finns detta 1 1/2-plans kedjehus om hela 142 + 68 kvm till salu! Huset som är beläget i barnvänligt område i Jakobsberg erbjuder 4 rymliga sovrum med möjlighet till fler vid behov, modernt och ljust kök med matplats samt delvis öppen planlösning mot vardagsrum, tvättvård, 2 wc-/duschrum samt bastu med dusch. Vidare erbjuds ett inglasat uterum med anslutning från vardagsrum och för sommarens uteliv finns en stor trädäckad altan i soldränkt söderläge och plan trädgårdstomt med fin grönska. Garage och bilplats vid huset och fiber indraget. Nära förskolor, skolor, buss och Järvafältet.

Anmäl ditt intresse redan idag för bättre service.

142 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
142 kvm
Biarea:
68 kvm
Tomtarea:
374 kvm
Byggår:
1959
Driftskostnad:
2 360 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

142 kvm

Biarea

68 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÉPLAN
Entré/hall

Välkomnande hall med mörkgrått golv och ljusgråa väggar. Här finns plats för garderob med förvaring av ytterkläder. Stilren trappa renoverad 2011. Luftvärmepump placerad ovanför ytterdörren.

WC/Duschrum

Till höger om entrén finns första duschrummet med våtrumsmatta och -tapet i ljusgrönt. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, och dusch med vikbara glasdörrar.

Kök

Ljust och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och god arbetsyta. Vita kökssnickerier med vitt kakel ovanför bänkskiva i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys (Husqvarna), diskmaskin (Siemens), inbyggd mikro och varmluftsugn i arbetshöjd, bred induktionshäll och fläkt ovanför, samt dubbelho i rostfritt med avfallskvarn. Vid det stora fönstret finns plats för matbord. På golvet ligger ekparkett och ljus tapet.

Tvättavdelning

Från köket finns anslutning till husets tvättavdelning med tvättmaskin (Miele 2006) och torktumlare (Samsung 2014) samt arbetsyta ovanför med hyllor för förvaring. Här finns även varmvattenberedaren av märket Nibe från 2008. Från detta rum finns anslutning till garage samt till trädgården genom en groventré (går ej att öppna dörren pga markisen).

Vardagsrum

Rymligt med plats för soffgrupp och TV samt hyllor. För den som önskar finns det även plats för en matsalsdel med matbord för ca 4-6 personer. På golvet ligger ekparkett och grå tapet på väggarna. Härifrån finns anslutning till det inglasade uterummet, byggt 2014, med skjutbara glaspartier för att lätt kunna ta dig ut till altanen som är byggd 2013.

Garage

Garage med plats för mindre bil och utrustat med mekanisk garageport. Anslutning till garage finns både från tvättavdelning, basturummet och från framsidan av huset vid entrén.

Bastu & Dusch

I detta rum med anslutning från både altanen och garaget finns det en omtyckt bastu med nytt aggregat från 2016 samt en duschhörna. Blå våtrumsmatta och vitt kakel i duschen.

ÖVERPLAN

Här välkomnas du av en hall eller ett mindre allrum med plats för en liten soffa eller förvaring. Gråa väggar och ljust laminatgolv. Anslutning till kattvind genom lucka och ljusinsläpp genom takfönster (ej bytt). Luftvärmepump placerad vid trappan.

WC/Duschrum

På överplan erbjuds kaklade väggar i vitt med rosa detaljer samt våtrumsmatta på golvet, renoverat av tidigare ägare. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch. Ljusinsläpp genom takfönster (ej bytt).

Sovrum 1

Stort rum på överplan som går att fördela till två mindre sovrum vid behov. Förvaring finns i 4 garderober. Plats för dubbelsäng i nuläget eller 2 mindre sängar om man vill göra om till två barnrum. Ljust laminatgolv och gråa väggar. Anslutning genom lucka till kattvind.

Sovrum 2

Rymligt rum på överplan med plats för dubbelsäng och klädförvaring i skjutgarderob med spegeldörrar. Ljus tapet på väggarna och ljust laminatgolv. Anslutning till kattvind genom lucka.

Sovrum 3

Rymligt rum på entréplan med plats för dubbelsäng och hyllor samt goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderob. Ljus plastmatta och ljusa tapeter.

Sovrum 4

Stort rum på entréplan med möjlighet att göra om till två mindre rum istället vid behov. Idag används detta rum som kontor. Laminatgolv och ljusa tapeter.

VIKTIG INFORMATION

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Fasad: Tegel och trä (tilläggsisolerat)
Fönster: 2 & 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor (2006)
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

P-plats intill huset i både garage samt carport.

Stor trädäckad altan samt inglasat uterum finns på baksidan av huset i soligt söderläge.

Två st Luft/Luftvärmepumpar finns installerade i huset, en på vardera våning. Detta minskar uppvärmningskostnaden.

Fastigheten ingår i samfällighet Järfälla Jakobsberg S:13, vars ändamål är att underhålla vägar.

Radonmätning är utförd 2010 med ett resultat snäppet över gränsvärdet. Det uppmätta årsmedelvärdet är 260 Bq/m3. Riktvärde för människors hälsa är 200 Bq/m3 enligt strålsäkerhetsmyndigheten. Tips för åtgärd är bättre ventilation i huset genom exempelvis tilluftsventiler.

Sammanfattning av renoveringar:
2004 - Ommålning av fasad
2004 - Nya 3-glas fönster (förutom takfönster och förrådsfönster)
2004 - Ny mekanisk garageport
2005 - Inbyggd skjutgarderob och nya ytskikt i sovrum 2
2006 - Renovering av kök och vitvaror, ny tvättmaskin & ny elcentral med automatsäkringar
2006 - Nytt yttertak
2008 - Ny varmvattenberedare
2010 - Ytskikt sovrum 1, båda hallar, dörrar till sov 1 & 2, wc-stol vån 1 samt ombyggnad av 2 sovr till 1 sovr (nuvrande sovrum 4)
2010 - Nytt plasttak i carport
2011 - Installation av luftvärmepump vån 2 & renovering av trappa
2012 - Inbyggnad av mikro och ugn, samt avfallskvarn
2013 - Altan, ny kyl/frys, skjutgarderob sovr 3 & indragning av fiber
2014 - Installation av luftvärmepump våning 1, ny torktumlare & inglasning av uterum samt nytt tak
2015 - Uppförande av friggebod
2016 - Ny bastuaggregat

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1607

Övriga byggnader

Friggebod, uppförd 2015, finns på tomten med plats för trädgårdsredskap och övrigt.

Utomhusförråd finns i anslutning från altanen, bredvid bastun.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 326 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 764 kr
VA: 3 741 kr
Renhållning: 1 510 kr
Försäkring: 4 311 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för uppvärmning inkluderar även driftkostnad för el.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 427 000 kr, varav byggnadsvärde 1 887 000 kr

Summa pantbrev

2 501 500 kr

Tomt

Areal: 374 kvm
Tomttyp: Svagt sluttande trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

På baksidan av huset finns en stor altan samt gräsyta och en del plats för växtlighet. I dagsläget erbjuder trädgården bland annat vinbärsbuskar, rabarber, björnbär, jordgubbar och hallon.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Jakobsberg S:13
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-28/45

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad