Terrängvägen 56B

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Ljust och rymligt vardagsrum med burspråk & kamin
  • Baksidan av huset med stenbelagd uteplats
  • Kök med matplats
  • Ljust och rymlig matplats i köket

Terrängvägen 56B , Jakobsberg , Järfälla

Rymlig villa, uppförd 2005, om sammanlagt 180 kvm. i öppen och luftig planlösning och i mycket gott skick. Huset erbjuder på entréplan bl a stor entré/hall med öppet upp till nock, fullt utrustat kök med matplats, groventré/tvättstuga, två sovrum, helkaklat WC-/dusch-/badrum och vardagsrum med burspråk, kamin och utgång till uteplats på baksidan. Övre plan rymmer stort TV-/all-/ungdomsrum, helkaklat WC-/duschrum och två större sovrum med varsin walk in closet. Separat garage. Huset visas i slutet att januari, men gör intresseanmälan redan nu.

175 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
175 kvm
Biarea:
5 kvm
Tomtarea:
737 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
2 820 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

175 kvm

Biarea

5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus, rymlig och luftig entré/hall, med öppet upp till nock och övre våningsplan, som ger en härlig rymd. Entrén/hallen är inredd med ljus och vit papperstapet, ljust och melerat klinker direkt innanför entrédörren och i övrigt med parkettgolv. Rymlig och spegelförsedd skjutgarderob direkt innanför entrédörren, för klädförvaring. Huset är utrustat med larm med brandvarnare, med koppling till larmbolag (Sector Alarm). Abonnemanget kan övertas av ny ägare.

Vardagsrum: Ljust och härligt vardagsrum med burspråk i söderläge som ger er härligt ljusinsläpp, med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Vardagsrummet är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Vardagsrummet är i övrigt försett med en praktisk och samtidigt vacker täljstenskamin, att njuta av året om men kanske framförallt på höst- & vinterkvällar. Utgång till den stenbelagda och insynsskyddade uteplatsen i bästa söderläge.

WC-/dusch-/badrum: Ljust och svagt hamrat kakel med dekorplattor, ljusa klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel och vägghängt förvaringsskåp. Därutöver finns WC-stol, badkar, duschutrymme med vikbara duschväggar.

Sovrum 1: Ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Fiberbox.

Masterbedroom/sovrum 2: Större sovrum, med ljus tapet med en smakfullt roströd och svagt mönstrad fondtapet, parkettgolv och rymlig skjutgarderob.

Kök: Kök med matplats, inrett med vitmålade väggar, parkettgolv, ljusa skåpluckor varav några med vitrinluckor, arbetsbänkar av vit laminat med infälld diskho och med grått kakel som stänkskydd bakom arbetsbänk och diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, inbyggd spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys och rostfri diskmaskin.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén placerat, inrett med vita väggar, ljusgrå klinker, tvättställ, linneskåp, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, centraldammsugare och frånluftsvärmepump.

ÖVRE PLAN:

TV-/all-/ungdomsrum: Ljust och perfekt TV-/all-/ungdomsrum, i hjärtat av övre våningsplanet, med ljus tapet och parkettgolv.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, med vitt kakel, vita klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, vägghängt badrumsskåp med spegel, handdukstork och duschutrymme med skjutbara duschväggar.

Sovrum 3: Stort sovrum med gavelläge, ljusblå och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Walk in closet med vita väggar, parkettgolv, klädhylla och klädstång.

Sovrum 4: Stort sovrum med gavelläge, med fönster i två väderstreck, med ljus och svagt mönstrad tapet, parkettgolv och kattvind (vindsförråd). Walk in closet med vita väggar, parkettgolv, klädhylla och klädstång.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 december 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med underliggande isolering
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Bakom huset, med insynsskyddat och soligt söderläge, finns en stenbelagd uteplats, med utgång från vardagsrummet. Fiber installerat.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2754

Övriga byggnader

Separat 1-bilsgarage om c:a 24 kvm. med separat förråd om c:a 10 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 849 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 800 kr
El: 7 450 kr
VA: 1 999 kr
Renhållning: 2 600 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 937 000 kr, varav byggnadsvärde 3 882 000 kr

Summa pantbrev

3 742 000 kr

Tomt

Areal: 737 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och insynsskyddad och lummig trädgård omgärdad av trädgårdshäck och träplank, med gräsmatta, många perenna växter, blommor och äppelträd. Fungerande gårdsbrunn för trädgårdsbevattning.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Inskrivning, Avkomsträtt, 43/3026

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad