Kopparvägen 33 vån 7

Bilder

  • Såld!
  • Allrum
  • Balkongen
  • Wc/Duschrum
  • Kök
  • Allrum med sängskåp

Kopparvägen 33 vån 7 , Kallhäll , Järfälla

FAST PRIS

Varmt välkommen till denna 1:a som har allt du behöver på 25 kvm högt upp i huset! Perfekt för dig som bara vill kunna flytta in. Balkong i soligt läge, helkaklat och stilrent badrum med golvvärme och tvättmaskin, fullt utrustat kök med diskmaskin och ett allrum som rymmer säng, soffa och matbord! Bostaden är belägen i ett populärt bostadsområde i Kallhäll med gångavstånd till mataffär och Pendeltåg samt några minuters bilväg till Barkarby handelsplats som erbjuder ett stor serviceutbud. Här bor du i ett lugnt läge med fri vy mot grönskan. Välkommen på visning!

25,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 474 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och Internet
Typ:
Lägenhet
Boarea:
25,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1960
Driftskostnad:
332 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

25,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Persienner och rullgardiner finns i alla fönster

Hall:
Inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme i garderober samt plats för avhängning och skoställ. Laminatgolv med ljusa tapeter. Säkerhetsdörr

Allrum:
Ljust och luftigt allrum som rymmer säng, soffa och mindre matbord. Trevligt ljusinsläpp från det breda fönsterpartiet skapar ett härligt ljus in till hela bostaden. Rummet är inrett med ett fint laminatgolv och vita väggar

Kök:
Välfungerande kök som är fullt utrustat med allt du behöver i en etta. Goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt avställningsyta och vitt stänkskydd som följs med ovanför arbetsbänken. Köket går i en ljus kulör på kökssnickerierna samt grått klinkergolv och vita väggar. Maskinell utrustning: Kyl/Frys (Whirlpool), spis/ugn (Electrolux), Micro, fläkt och diskmaskin (Electrolux)

Balkong:
Möblerbar balkong i ett högt och fritt läge med grönskan som utsikt. Här får du plats med bord och stolar där du kan njuta av sommarmiddagarna i solen.

Wc/Duschrum:
Helkaklat stilrent badrum som renoverades år 2011 samt ny golvbrunn och värmegolv. Grått klinkergolv med vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med kommod och spegel med belysning ovan, wc-stol, dusch med glasvägg och tvättmaskin.

ÖVRIGT:
- Vindsförråd tillhör lägenheten
- Tvättstuga
- Cykelrum/Barnvagnsrum
- Parkering 100 kr/ 30 dagar ( engångskostnad på 250kr)

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

1 474 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och Internet

Driftskostnad

3 992 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 2 492 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,22803%

Andel av årsavgiften

0,22125%

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1960

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:162

Förening

Namn

Brf Kopparstaven

Om föreningen

Välkommen till Brf Kopparstaven med adress Kopparvägen 27-39 byggdes 1959/60 och består av 217 lägenheter med storlekar från 1 rok - 4 rok, samt 8 lokaler.

Tvättstuga finns i port 33 och 35.

Gemensamhets-el tillämpas i föreningen.

I fastigheten finns två tvättstugor, mellan Kopparvägen 31 och 33 samt mellan Kopparvägen 35 och 37.
Tvättid bokas på tavlor i respektive tvättstuga. Tvättpassnyckel beställs via Osby tvättutrustning.
Det finns 3 obokningsbara tvättmaskiner, i tvättstugan Kopparvägen 31-33 finns en och 35-37 finns två tvättmaskiner. Mattvätt finns i port 35.
Gym (Kallhäll Atletklubb), finns vid Kopparvägen 29

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Viktiga dokument", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Se föreningens hemsida för mer information: www.brfkopparstaven.se

TV och Bredband

KabelTV ingår i avgiften och bredband 200kr per månad (vid överlåtelseavtal tillkommer ingen startavgift). From 1/1 2019 kommer brebandet (och iå telefoni) ingå i avgiften.

Parkering

Parkering
Den stora parkeringen bakom huset samt den lilla parkeringen på motsatta sidan gatan är gemensam för Brf Kopparstaven, Brf Kopparvinkeln samt Brf Koppartackan. Föreningarna ingår i Kopparstadens samfällighetsförening.
Bostadsrättsinnehavarna måste ha ett giltigt parkeringstillstånd som erhålls via Rutor & Ränder. Det är en engångskostnad på 250 kr/st utöver detta köper man en månadsbiljett på 100kr/månad. Parkeringstillstånden är giltiga ett år i taget och man erhåller ett nytt varje år. Parkeringstillstånden hämtas hos Vivianne Andersson, Rutor & Ränder, Kopparvägen 27.
Man kan få högst 2 tillstånd per bostadsrätt. Det behövs förutom parkeringstillståndet en giltig 30 dagars biljett som man löser i parkeringsautomaten utanför Kopparvägen 29. Instruktion för boende finns på automaten. Det går också att köpa ett årskort.

El-stolpar
Föreningen har tillgång till 12 el-stolpar. Det finns en kölista för intresserade hos Sekreteraren i föreningen.

Garage
Föreningen har tillgång till 24 garage. Det finns två storlekar på garage, 16 eller 24 kvadratmeter. Det finns en kölista för intresserade hos Sekreteraren i föreningen. Om man önskar byta garaget till ett mindre respektive större får man ställa sig i kö även för detta.

Renoveringar

Stammarna har renoverats-04.
Balkonger har renoverats -06.

Kommande planerade underhåll för 2018
Styrelsen har planerat följande åtgärder under 2018:
- Lekparken
- Eventuellt lättare takarbeten
- Fasadtvätt
- Smärre åtgärder i hissar. Hissarna är dock i gott skick.
- Kontinuerligt arbete avseende utomhusmiljö
Inga underhåll för 2019 är planerat.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Föreningen tillämpar enhetsmätning för elen. Enhetsmätning el innebär att bostadsrättsföreningen fördelar kostnaderna för faktisk förbrukning av el till alla hushåll.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad