Stjärnvägen 20 B

Bilder

  • Baksidan av huset med stor trädäcksförsedd altan i söder
  • Stor, härlig och trädäcksförsedd altan/uteplats i söder
  • Smakfullt inrett arbetskök
  • Arbetskök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Vardagsrummet

Utgångspris

4 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Stjärnvägen 20 B , Skälby , Järfälla

3-plans bostadsrättsparhus om 143 kvm. i toppskick, perfekt för barn-/ungdomsfamiljen. Fullt utrustat arbetskök med v-rum i öppen planlösning och utgång till stor trädäcksförsedd altan i söder, 4 sovrum, två helkaklat WC-/duschrum och TV-/allrum. Lugnt beläget i etablerat villaområde, dubbla bilplatser, förråd & gräsmatta.

143 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
6 325 kr Inkl p-plats/sopor/kallvatten. Exkl värme
Typ:
Radhus
Boarea:
143 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2017
Driftskostnad:
1 900 kr/månad
Utgångspris:
4 795 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

143 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus och välkomnande hall, med stora fönster i vardagsrummet i öppen planlösning, med släta och vitmålade väggar, grå klinker precis innanför entrédörren och i övrigt parkettgolv. Praktiskt och vägghängt skoskåp. Larm installerat och abonnemanget kan övertas (c:a 400 kr/månad).

WC-/dusch-/tvättrum: Rymligt och helkaklat WC-/duschrum med särskilt utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Svagt ljusgrått kakel, grå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, infällda spotlights, handdukstork och duschutrymme med vikbara duschväggar. Tvättutrymme med frånluftsvärmepump (Nibe Fighter 750), tvättmaskin, torktumlare och tvätt- & arbetsbänk av laminat i grå nyans.

Arbetskök: Arbetskök i öppen planlösning med vardagsrummet, med ljusgrå skåpluckor, (Marbodal) vitt kakel som stänkskydd bakom vita laminatbänkskivor med infälld diskho och granitfönsterbänkar. Maskinellt är köket utrustat med köksmaskiner från Siemens; spishäll, spisfläkt, rostfri och inbyggd ugn, rostfri och inbyggd mikrovågsugn, rostfri kyl, rostfri frys, skafferi med utdragbara lådor och diskmaskin med integrerad front.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med plats för såväl större matgrupp och mindre soffgrupp, släta och vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i soligt söderläge och tillgång till plan trädgårdstomt med gräsmatta, för grillkvällar och umgänge med familj och vänner.

Trappförråd: Praktiskt förråd under trappan, där bl. a fiberanslutningen finns (Bahnhof c:a 350 kr/månad).

ÖVRE PLAN:

Hall/passage: Släta och vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1: Släta och vitmålade väggar, parkettgolv och praktisk skjutgarderob med ELFA-inredning för klädförvaring.

Sovrum 2: Släta och vitmålade väggar, parkettgolv och en garderob.

Sovrum 3: Släta och vitmålade väggar, parkettgolv och en garderob.

Walk in closet: Praktisk walk in closet, inredd med vitamålade väggar, parkettgolv, klädhylla och klädstänger.

WC-/dusch-/badrum: Rymligt och helkaklat WC-/dusch-/badrum, med ljusgrått kakel, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, duschutrymme med vikbara duschväggar, stort badkar och handdukstork.

VINDSPLAN:

TV-/arbets-/allrum: Ljust och charmigt rum med högt och härligt läge och utsikt över nejden, med plats för såväl större soffgrupp och arbetsbord, inrett med släta och vitmålade väggar och parkettgolv. Rymlig vind med inbyggd trappa.

Sovrum 4: Släta och vitmålade väggar, parkettgolv och ingång till förråd.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

4 795 000 kr Utgångspris

Avgift

6 325 kr Inkl p-plats/sopor/kallvatten. Exkl värme

Driftskostnad

22 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 800 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

25%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

1/9 eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningsbrfparhus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Fastighetsbeteckning

Skälby 6:1

Övriga byggnader

Separat förråd.

Övrigt

Ett isolerat förråd i direkt anslutning till bostaden disponeras. 2 parkeringsplatser med motorvärmaruttag i direkt anslutning till bostaden.

Förening

Namn

Brf Stjärnvägen Skälby

Om föreningen

Fastigheterna, Skälby 6:1 och 6:2 i Järfälla Kommun, förvärvades 2016-12-15, med tillträde 2017-01-16. Sammanlad tomtareal är 1 529 kvm. Byggnaderna är två parhus med vardera 2 lägenheter. Total bostadsyta uppgår till 572 kvm.

Antal lägenheter

4

Parkering

2 parkeringsplatser tillhör varje bostad.

Kontaktperson

Lars Halldén

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad