Ynglingavägen 20 C

Bilder

  • Inglasad och rymlig balkong i västerläge
  • Fasadbild och innergården
  • Vy från balkongen
  • Vardagsrum med matplats och kök i öppen planlösning
  • Ljus, rymlig och inglasad balkong i syd-/sydvästläge

Pris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Ynglingavägen 20 C , Jakobsberg , Järfälla

Tillfälle att köpa en 4:a om 90 kvm. högst upp i hus med hiss och inglasad balkong i söder. Lägenheten erbjuder fullt utrustat kök med rostfria köksmaskiner, matplats, vardagsrum, 3 sovrum och två WC-/dusch-/badrum, varav ett med tvättmaskin. Lugn och prunkande innergård. Nära centrum, service och pendeltåg.

90 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 537 kr inkl värme, hushålls och VA. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV 75 kr/mån.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
5/6, hiss finns
Byggår:
1997-98
Pris:
2 695 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

PLAN 5:

Entré: Säkerhetsdörr

Hall/passage: Ljus och mönstrad tapet, ljus och melerad plastmatta och kläd-/hatthylla.

WC-/bad-/tvättrum: Helkaklat WC-/bad-/tvättrum med fönster, inrett med vitt kakel, ljusblå plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, badkar, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol, tvättmaskin och vägghängda hyllplan för förvaring.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum i vinkel, med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Vardagsrummet är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. utgång till rymlig och inglasad balkong i söderläge, utan insyn, och plats för såväl matgrupp som mindre loungegrupp.

Arbetskök. I öppen planlösning med vardagsrummet är arbetsköket beläget och inrett med ljus och svagt mönstrad tapet, ljus klinker, gula skåpluckor varav några med vitrinluckor, vitt kakel som stänkskydd bakom arbetsbänkar av laminat och diskbänk med diskho. Maskinellt är köket utrustat med spis med induktionshäll och ugn i rostfritt material, spisfläkt, rostfri diskmaskin och rostfri kyl/frys (side by side).

Sovrum 1: Ljus och svagt mönstrad tapet, ljus och melerad plastmatta och städskåp.

PLAN 6:

Trapphall inredd med ljus och svagt mönstrad tapet och plastmatta.

Walk in closet: Praktisk walk in closet, inredd med vita väggar, plastmatta, klädhylla, klädstång och 2 garderober.

Sovrum 2: Masterbedroom, med ljus och svagt mönstrad tapet, ljus och svagt melerad plastmatta.

Sovrum 3: Ljus och svagt mönstrad tapet, ljus och melerad plastmatta.

WC-/duschrum: Nyrenoverat (2019) och helkaklat WC-/duschrum, med vitt kakel ljusgrå klinker, WC-stol, tvätställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp och duschutrymme.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5/6 av 6, hiss finns

Pris

2 695 000 kr

Avgift

5 537 kr inkl värme, hushålls och VA. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV 75 kr/mån.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1997-98

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 november 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2713

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV, bredband och förråd. Tvättstuga vid B-porten. Föreningen tecknar kollektivt bostadsrättstillägg, vilket gör att bostadsrättsinnehavaren endast behöver teckna hemförsäkring.

Förening

Namn

Rosenlinden

Om föreningen

Välkommen till Brf Rosenlinden som uppfördes 1997-98 med bästa läge i centrala Jakobsberg med totalt 78 bostadsrätter. Utvändiga fasader i gul och vit puts. Husen omsluter en trivsam innergård med lusthus och vackra planteringar. På innergården finns en grill som föreningen låter sina medlemmar använda.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

TV, bredband och telefoni
Bredband finns via Com Hem eller Bredbandsbolaget.
Föreningen har gruppavtal med Com Hem. Varje lägenhet debiteras obligatorisk avgift om 218 kr/mån.Tjänster som ingår: Digital-TV (basutbud), Bredband 50 (30-50 Mbit/s) och telefoni (bas)

Parkering

Det finns två alternativ för parkering, parkering under tak (carport) eller i garage på andra sidan vägen. Avgiftsbelagd gästparkering finns.

Renoveringar

Fasadrenovering har genomförts under 2017.
Föreningen utreder just nu eventuell konvertering till bergvärme, energiåtervinning via frånluft alternativt solceller på tak. Inga beslut är tagna ännu.

Ekonomi

Avgifterna sänktes med 5 % både 2016 och 2018.

Övrigt

Cykelrum och däckförvaring
Vi har 3 st cykelrum. Det finns även rum för förvaring av däck i port D, kod till låset fås från nyckelansvarig.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på ca 1 120 kr, samt en pantsättningsavgift på ca 448 kr för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet.

Föreningen har också en bra och informativ hemsida. Gå gärna in på: www.rosenlinden.se, för ytterligare information.

Årsredovisning, stadgar och energideklaration kan laddas ner från HusmanHagbergs hemsida. Gå in på lägenhetens adress, ni hittar dessa under viktiga dokument.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad