Kopparvägen 59, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Sällskapsdel
  • Sällskapsdel
  • Perspektivfönster mot balkongen
  • Sällskapsdel
  • Hallen

Kopparvägen 59, 7 tr , Kallhäll , Järfälla

Högt belägen genomgångslägenhet med ljus interiör och stor balkong med vidsträckt utsikt för sommarens uteliv. Lägenheten som är ca 60 kvm fördelas på ett ljust och funktionellt kök, trivsam sällskapsdel, sovrum och hall med bra förvaring och badrum. Botadsrätten ligger med med ett lugnt och skyddat läge på återvändsgata med bara några minuters promenad till centrum och pendeltåg. Resan till Stockholm central tar ca 23 minuter. För er som vill hålla er aktiva, finns goda friluftsmöjligheter med bl.a elljusspår och Kallhällsbadet med badstrand, Görvälns naturreservat, som är ett stort sammanhängande skogsområde med promenadstigar och populärt bland mountainbikeåkare.

60 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 138 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
229
Byggår:
1961
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus och rymlig hall med laminatgolv och ljus mönstrad tapet. Säkerhetsdörr och två inbyggda linneskåp finns också.

Kök

Ljust kök med köksluckor i fanér, laminatgolv i ek och vitmålade väggar. Vitt kakel över grantitliknande bänkskivor i laminat med infälld köksho. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys från Whirlpool, dismaskin från Husqvarna, spis med häll från Cylinda och kolfilterfläkt från Thermex

Sällskapsdel

Trivsam och ljus sällskapsdel med golv i ek, vitmålade väggar och utgång till en fin balkong med högt utsiktläge. Uttag från ComHem finns också.

WC/badrum

Badrummet kommer att stambytas i januari-februari 2019. Möjligheter till tillval kommer att finnas. Idag finns delvis kaklade och målade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, handfat och wc.

Sovrum

Sovrummet har ekparkettgolv, ljus tapet och garderob

Klädkammare

I anslutning till sovrummet och hallen, finns en praktisk klädkammare med vinylmatta, målade väggar och förvaringshylla.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

4 138 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Föreningen har en enhetsmätning för hushållsel, vilket innebär att debitering av faktisk förbrukning av hushållsel sker genom HSB på avin för månadsavgiften.

Andel i föreningen

0,32572%

Andel av årsavgiften

0,32572%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

December 2018

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2009
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Separat vindsförråd finns till lägenheten.

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:161

Förening

Namn

Brf Koppartackan i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 90 lokaler inkl förråd med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, entré- och vindsförråd. I varje hus på entréplan finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort tokrum, som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Com Hem är TV-distributör. I hyran ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband kan även erhållas genom ComHem.
Bredband genom Ownit AB 149 kr/mån.

Parkering

För boendeparkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen).
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00.
Ett boendeparkeringstillstånd kan överlåtas från säljare till köpare.

Till de 31 st garageplatserna är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.

Renoveringar

Renovering av fasaderna, byte av balkongerna och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster 1991. Stamrenoverat 2002. Under 2004/05 renoverades hissarna. Installation av fjärrvärme 2006 istället för oljepanna. Tvättstugor är renoverade 2000 och nya maskiner installerades 2007. Samtliga fläktar i ventialtionssystemet byttes ut 2007. Entrédörrar har fått nytt kodlås och 2009 byttes nyckelsystemet ut. Stamspolning 2013.

Stambyte pågår i föreningen under 2018 och färdigställs sommaren 2019. Hissbyte pågår i föreningen under 2018-2019.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning under 2016.
Avgiftshöjning med 2% år 2017 och med 5% för både 2018 och 2019.

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Ordf Per-Åke Ferngren

Telefon

070-206 96 30

Övrigt

Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad