Vibblabyvägen 28, Entréplan

Bilder

  • Såld!

Vibblabyvägen 28, Entréplan , Jakobsberg , Järfälla

Centralt belägen och välplanerad gavellägenhet, om 3 rok på hela 93 kvm, med fönster i tre väderstreck och balkong med morgonsol. Lägenheten erbjuder kök med matplats, stort vardagsrum med anslutning till balkong, två badrum/gäst-WC och två stora sovrum varav en med fransk balkong. Vidare finns gott om förvaring i två klädkammare/förråd i lägenheten varav en med extra frys samt tvättpelare. Vill du bo centralt nära till Jakobsberg C och pendeltågsstation så har du hittat rätt. Tåget tar dig till Sthlm C på ca 20 min. Förråd, barnvagsnrum samt tvättstuga finns bekvämt i samma portuppgång.

Välkommen på visning!

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 566 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
157
Byggår:
1969
Driftskostnad:
370 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande och stor hall med plats för avhängning av ytterkläder på kapphylla direkt till höger om entrén. Härifrån finns anslutning till två väldigt bra klädkammare/förråd med gott om förvaring. I hallen ligger det laminatgolv och väggarna är vita.

Förråd

Till höger i hallen finns anslutning till detta rymliga förråd med tvättmaskin och torktumlare installerat samt en extra frys. Ljusinsläpp genom fönster. Plastgolv och vita väggar.

Klädkammare

Rakt fram i hallen finns anslutning till detta rum med gott om förvaringsmöjlighet på hyllor. Plastgolv och vita väggar.

Kök

Äldre med vita köksluckor och skåp med två rader vitt kakel ovanför bänkskiva av ljus laminat respektive rostfritt med dubbelho. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, fläkt, kombinerad kyl/frys samt en extra mindre kyl. Här finns även matplats för ca 6 personer. Ljust plastgolv och vita väggar samt stående träpanel på nedre halvan av två väggar.

Vardagsrum

Rymligt med ljusinsläpp genom fönster från två väderstreck tack vare gavelläge. Plats för soffgrupp, TV-hörna och övrigt möblemang. Parkettgolv och vita väggar. Härifrån finns anslutning till rymlig balkong i öst-läge där du kan njuta av morgonkaffet i solen!

Badrum

Rymligt och utrustat med bubbelbadkar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Fönster för vädring. Våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på halva väggarna och därefter vita väggar på övre väggarna.

Gäst-WC

Blå våtrumsmatta och -tapet. Här finns wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp.

Sovrum 1

Rymligt med plats för dubbelsäng, byrå, klädförvaring i garderob. Fint ljusinsläpp genom stort fönster och ett mindre. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2

Det stora sovrummet med fransk balkong och plats för dubbelsäng, skrivbord och hylla. Klädförvaring i 3 garderober. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

6 566 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 450 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 950 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,55561%

Andel av årsavgiften

0,7645%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Nov/dec

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2284

Övrigt

- Tvättstuga i samma port
- Källarförråd i samma port
- Cykelrum i samma port

Förening

Namn

HSB Brf Fågelsången i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök.

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se

TV och Bredband

Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.

Parkering

Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik.
Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage utfördes med start under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Slutfört våren 2018.
Kommande renoveringar:
Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22

Ekonomi

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % 2018-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Kontaktperson

Ordf. Tom Ekman

Telefon

08-580 304 62

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad